!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (12/298) > >>

dimsabas:

--- Quote from: XrhstosZ on March 21, 2010, 11:19:28 PM ---δικιο εχεις με αποστομωσες.. :-) απλα το μιατακι/μιαταρος σου θα πηγαινε σαν τρελο με τουρμπινα ακομα και με ελαχιστα αλογα νομιζω... και με την δυναμη θα το ερωτευοσουν ακομα παραπανω... δεν ειναι και 5000ε νομιζω... χωρις να ξερω βλεπω τα παιδια που κατα καιρους πουλανε κιτ δινουν κομπλε κιτ με 1500-2500ε ..

--- End quote ---

Με 2-2.5 χιλιαρικάκια θα μπορούσα να τουρμπίσω με καινούρια εξαρτήματα. Αλλά τοποθέτηση χειροποίητη, αλλιώς ανεβαίνει το κόστος. :exaclty:

dimsabas:

--- Quote from: nmwisima on March 22, 2010, 02:19:48 AM ---με πατούρα φτιαγμένη ειδικά για το κέντρο του μουαγιέ του μοντέλου μας), με δικά του μπουλόνια και κατά προτίμηση επόνυμο προϊόν ή καταφανώς εξαιρετικά προσεγμένη/δοκιμασμένη custom λύση.
--- End quote ---

Ξάδελφος:

--- Quote from: plokamhs on March 22, 2010, 02:53:15 AM ---lok502 εχεις κατι με το Μπουρναζι?  :P ακριβως διπλα μενω.
Αστειευομαι φυσικα,ολες αυτες οι υπερβολες που συνηθιζονται σε αυτα τα μερη ειναι εμετικες!

--- End quote ---
Toπουρναζι μπορει να μαζευει καγκουρες,να χει μαγαζια που παιζουν χαλια μουσικη,να χει χαλια αυτοκινητα,αλλα εχει τα πιο αστερια γυναικες..τα παντα ολα!!!.respect

option-D:
Να τος! Εμφανίστηκε ο κρυφοκάγκουρας  :trelgel:

Καλημέραααααααααααααα...
Πάλι μου χτύπησαν το αμάξι  :llol:
Έχω βαρεθεί με τους βλάκες που παρκάρουν όπως να 'ναι..
Ο πίσω προφυλακτήρας έχει δύο τρύπες από προηγούμενο παρκάρισμα του ίδιου αυτοκινήτου κι έχει φύγει το χρώμα τελείως.. Με το χθεσινοβραδινό παρκάρισμά του δεν ξέρω τί καινούριο έκανε.. Εγώ απλά το βρήκα σήμερα το πρωί καβάλα στο δικό μου..

lok502:
Όταν η συζήτηση στρέφεται συ γυναίκες υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη πόλωση καθότι τα γούστα διαφέρουν.

Εγώ, και πάντα ΙΜΧΟ (ιν μαη χαμπλ οπίνιον), νομίζω πως και οι γυναίκες εκεί ταιριάζουν με την όλη "κουλτούρα" της περιοχής (αυτοκίνητα, "μουσική" κλπ) και αν το καλοσκεφτείτε είναι λογικό...    O0

(αναμένω κράξιμο τώρα  :axe: και τα γνωστά "γιατί ρε φίλε είναι καλύτερες οι γκόμενες στην περιοχή σου" ή "κάτσε να δεις τη Λίτσα κα πες μου μετά", καθότι ο περισσότερος κόσμος  δεν σηκώνει κουβέντα για γυναίκες αλλά είπα, χαμπλ οπίνιον με μια δόση χιούμορ αλλά και ειλικρίνειας)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version