!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (109/298) > >>

simkoz:

--- Quote from: nmwisima on April 10, 2010, 12:20:27 PM ---
--- Quote from: option-D on April 09, 2010, 05:59:09 PM ---
--- Quote from: simkoz on April 09, 2010, 05:55:22 PM ---Για πείτε καμία ώρα μπάσκετ και μπορέσω...

--- End quote ---

Γειά χαραμάδα... Στο καλώδιο Σίμο!
--- End quote ---

Σίμο έγραψες. Ειδικά αν το έγραψες κατά λάθος.
Μάνο έγραψες ακόμα περισσότερο. Λιώσαμε στα γέλια.
(Ρώτησα και τον Καλογρίτσα και μου είπε ότι είναι αστείο και μπορώ να γελάσω) :giveheart:

--- End quote ---
Ρε μ@λάκες τα συμπληρώνει μόνο του το iPhone και μερικά μου ξεφεύγουν όταν βίαζομαι.
(επίσης είμαι και λίγο βλάκας γιατί του Μάνου έκανα 2 λεπτά να το καταλάβω-και ακόμα δεν είμαι και 100% σίγουρος ότι έχω καταλάβει το σωστό

nmwisima:

--- Quote from: simkoz on April 10, 2010, 02:42:44 PM ---Ρε μ@λάκες τα συμπληρώνει μόνο του το iPhone και μερικά μου ξεφεύγουν όταν βίαζομαι.
(επίσης είμαι και λίγο βλάκας γιατί του Μάνου έκανα 2 λεπτά να το καταλάβω-και ακόμα δεν είμαι και 100% σίγουρος ότι έχω καταλάβει το σωστο
--- End quote ---

Το φανάστηκα ρε ότι έχεις κάποιο "λεξικό" που αντί για μπας έβγαλε αυτόματα μπασκετ!
Αλλά η απάντηση του μάνου ήταν όλα τα λεφτά.

GENERAL:

--- Quote from: simkoz on April 10, 2010, 02:39:06 PM ---
--- Quote from: GENERAL on April 10, 2010, 02:07:50 PM ---Δυστυχως εγω δεν εχω αμαξι οποτε δεν μπορω να ακολουθησω!!! Καλα να περασετε και καντε καμια σβοθρα και για εμενα!!! Ναι???? :gl: :gl: :gl:

--- End quote ---
που είναι ο Στρατηγός;

--- End quote ---

Επειδη με ειχε "χτυπησει" χαλαζι και η ασφαίστικη με καλυπτει το εβαλα |μεσα" για φτιαξιμο και καποια αλλα ....πραγματακια!!! Θα ανεβασω συντομα και φωτο για το πως το αντικρυσα σημερα το πρωι που περασα απο εκει!!!

option-D:

--- Quote from: nmwisima on April 10, 2010, 12:20:27 PM ---(Ρώτησα και τον Καλογρίτσα και μου είπε ότι είναι αστείο και μπορώ να γελάσω) :giveheart:

--- End quote ---

Ρώτησες συγκεκριμένα τον κύριο Στέλιο; Αυτός μόνο ξέρει!

--- Quote from: simkoz on April 10, 2010, 02:42:44 PM ---Ρε μ@λάκες τα συμπληρώνει μόνο του το iPhone και μερικά μου ξεφεύγουν όταν βιάζομαι.
(επίσης είμαι και λίγο βλάκας γιατί του Μάνου έκανα 2 λεπτά να το καταλάβω-και ακόμα δεν είμαι και 100% σίγουρος ότι έχω καταλάβει το σωστό

--- End quote ---

Εγώ νόμιζα ότι υπήρχε!  :llol:
Πολύ πετυχημένο, να το λέμε..!
Το "γεια χαραμάδα, στο καλώδιο" το λέγαμε στο στρατό.. Στην ουσία είναι το "γεια χαρά, στο καλό"..

Μόλις ήρθε καινούρια ταινία (στα γιαπωνέζικα πάντα) με όνομα drift4.. Την άνοιξα να δω 1-2 πλάνα στην τύχη και με χαρά μου είδα ότι πρωταγωνιστεί ένα γαλάζιο mk1..
Να και το εξώφυλλο  :D Αύριο το πρωί μάλλον θα τη δω..

simkoz:
^^^ Ντάξ, σωστά το κατάλαβα. Τις ταινιούλες αυτές κάντες κανα upload πουθενά...
Είχα δεί κι εγώ μία στα Ιαπωνικά με ένα ΑΕ86, μέθυσο πατέρα, χερά γιό και δεν συμμαζεύεται. Τρελοκομεία κανονικά οι Γιαπωνέζοι.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version