!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (108/298) > >>

mx5mk1:

--- Quote from: option-D on April 10, 2010, 10:40:16 AM --- :o

--- End quote ---

:o :o :o :o :o :o :o :o

Πρέπει να πηγαίνει καλύτερα λόγω μείωσης βάρους  (ίσως να είναι και 100 κιλά μείον !)       :excited:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!

(από την καλημέρα εξαιρούνται : option-d, Α., xenos, leonidas11b)  

:excited:

xenos:

--- Quote from: option-D on April 10, 2010, 01:26:00 AM ---Εσύ, συγκεκριμένα, γιατί ενδιαφέρεσαι για Rota;  :????:
Αν δεν κάνω λάθος είσαι ενάντια των οικονομικών ζαντών, πολέμιος των Rota, σπάνε, χαλάνε, κλάνουν κλπ κλπ...

--- End quote ---

Μάνο αν είναι έτσι, εχω πρόβλημα και με τους κλόουν? (λες να έχω ψυχολογικά?  :o )
Δεν έχω πρόβλημα με καμία ζάντα (μα ποιος νορμάλ άνθρωπος λέει τέτοια πράγματα?ω  :yawn: ), μία φωτό βρήκα, την έβαλα και την σχολιάσαμε. Εμπόριο κάνω?  :-\

nmwisima:

--- Quote from: option-D on April 09, 2010, 05:59:09 PM ---
--- Quote from: simkoz on April 09, 2010, 05:55:22 PM ---Για πείτε καμία ώρα μπάσκετ και μπορέσω...

--- End quote ---

Γειά χαραμάδα... Στο καλώδιο Σίμο!
--- End quote ---

Σίμο έγραψες. Ειδικά αν το έγραψες κατά λάθος.
Μάνο έγραψες ακόμα περισσότερο. Λιώσαμε στα γέλια.
(Ρώτησα και τον Καλογρίτσα και μου είπε ότι είναι αστείο και μπορώ να γελάσω) :giveheart:

Neko:
Χρονια πολλα Μπαμπη :happybday:

simkoz:

--- Quote from: GENERAL on April 10, 2010, 02:07:50 PM ---Δυστυχως εγω δεν εχω αμαξι οποτε δεν μπορω να ακολουθησω!!! Καλα να περασετε και καντε καμια σβοθρα και για εμενα!!! Ναι???? :gl: :gl: :gl:

--- End quote ---
που είναι ο Στρατηγός;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version