!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
mx5mk1:
--- Quote from: option-D on April 10, 2010, 10:40:16 AM --- :o
--- End quote ---
:o :o :o :o :o :o :o :o
Πρέπει να πηγαίνει καλύτερα λόγω μείωσης βάρους (ίσως να είναι και 100 κιλά μείον !) :excited:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!
(από την καλημέρα εξαιρούνται : option-d, Α., xenos, leonidas11b)
:excited:
xenos:
--- Quote from: option-D on April 10, 2010, 01:26:00 AM ---Εσύ, συγκεκριμένα, γιατί ενδιαφέρεσαι για Rota; :????:
Αν δεν κάνω λάθος είσαι ενάντια των οικονομικών ζαντών, πολέμιος των Rota, σπάνε, χαλάνε, κλάνουν κλπ κλπ...
--- End quote ---
Μάνο αν είναι έτσι, εχω πρόβλημα και με τους κλόουν? (λες να έχω ψυχολογικά? :o )
Δεν έχω πρόβλημα με καμία ζάντα (μα ποιος νορμάλ άνθρωπος λέει τέτοια πράγματα?ω :yawn: ), μία φωτό βρήκα, την έβαλα και την σχολιάσαμε. Εμπόριο κάνω? :-\
nmwisima:
--- Quote from: option-D on April 09, 2010, 05:59:09 PM ---
--- Quote from: simkoz on April 09, 2010, 05:55:22 PM ---Για πείτε καμία ώρα μπάσκετ και μπορέσω...
--- End quote ---
Γειά χαραμάδα... Στο καλώδιο Σίμο!
--- End quote ---
Σίμο έγραψες. Ειδικά αν το έγραψες κατά λάθος.
Μάνο έγραψες ακόμα περισσότερο. Λιώσαμε στα γέλια.
(Ρώτησα και τον Καλογρίτσα και μου είπε ότι είναι αστείο και μπορώ να γελάσω) :giveheart:
Neko:
Χρονια πολλα Μπαμπη :happybday:
simkoz:
--- Quote from: GENERAL on April 10, 2010, 02:07:50 PM ---Δυστυχως εγω δεν εχω αμαξι οποτε δεν μπορω να ακολουθησω!!! Καλα να περασετε και καντε καμια σβοθρα και για εμενα!!! Ναι???? :gl: :gl: :gl:
--- End quote ---
που είναι ο Στρατηγός;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version