!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
dimsabas:
Αν κατάφερε κι έφαγε τα δύο δικά μου σε τόσο λίγο διάστημα και πήρε κι άλλα, τι να πω; Πάντως, δεν τρώγονται και τόσο εύκολα. :exaclty:
dimsabas:
Α., ξέρεις τίποτα για το παρακάτω;
nmwisima:
--- Quote from: dimsabas on April 09, 2010, 11:33:43 AM ---Α., ξέρεις τίποτα για το παρακάτω;
--- End quote ---
Ξέρω ότι σβήνεις το ποστ μου για τη θρησκεία, αλλά κρατάς το δικό σου με τα κεριά και τις λαμπάδες.
Επρεπε να σε θάψω περισσότερο στη στήλη μου τελικά...
Α.
dimsabas:
Ευχαρίστως να εμπλακώ σε μια θρησκειολογική συζήτηση αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα σε τούτο το forum, απαγορεύεται. Ως εκ τούτου, φωτογραφίες σαν τη δική σου δεν έχουν καμία θέση. Από την άλλη, η δική μου δεν προσπαθεί να σε πείσει να γίνεις Χριστιανός, απλώς ενημερώνει για το πού είχα πάει τις Άγιες Μέρες (Άγιον Όρος). Αν και συ γίνεις Μουσουλμάνος κι επισκεφτείς τη Μέκκα, μπορείς να ποστάρεις μια φωτογραφία σου μπροστά από το τζαμί. Ή Ιουδαίος και φωτογραφία μπροστά στο Τείχος των Δακρύων. Θιβέτ, ινδουιστικούς ναούς και πάει λέγοντας. Τουριστικά, όχι προσυλητιστικά. Είναι σαφέστατη η διαφορά. Κρίμα που δεν την κατάλαβες με την πρώτη!
Λοιπόν, μανάρια χαιρετώ, φεύγω για μια βάπτιση στο Λιτόχωρο, τα λέμε πάλι σε κάνα διήμερο. Μάκια! :hello: :hello: :hello:
leonidas11b:
--- Quote from: dimsabas on April 09, 2010, 12:48:50 PM ---
Λοιπόν, μανάρια χαιρετώ, φεύγω για μια βάπτιση στο Λιτόχωρο, τα λέμε πάλι σε κάνα διήμερο. Μάκια! :hello: :hello: :hello:
--- End quote ---
Ειναι πολυ ωραια στο Λιτοχωρο!!!Αντε να περασεις καλα και με προσοχη!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version