!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
bill_viper:
Χρόνια Πολλά Νεκτάριε! Πάντα με υγεία κι ότι άλλο επιθυμείς! :)
Ξάδελφος:
--- Quote from: Neko on April 08, 2010, 03:06:38 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on April 08, 2010, 02:47:30 PM ---Οπς γιορταζεις μωρη μουχριτσα?.Που ειναι το κερασμα?.
Να ζησει χρονια πολλα να τα εκατοστησεις να γινεις σκατογερος παραξενος γκρινιαρης.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ :hello:
--- End quote ---
Σ'ευχαριστω Ξαδελφε! Κερασμα ξερεις που θα με βρεις ;) Οσο για τα αλλα παραξενος και γκρινιαρης γινομαι σιγα σιγα!(οχι σιγουρα σκατογερος :P)
--- End quote ---
Aν κερασμα εννοεις αυτον τον φοβερο φρεντο καπουτσινο που φτιαχνεις..μεσα ειμαι !!!!.Για τα δυο φρεντο που φτιαξες εκεινο το κω..Σαββατο χαλαλι να ξανασχοληθω με τ αμαξι τ Αχιλλεα(το οποιο δυστυχως συνοδευοταν απο το ενοχλητικο αφεντικο του ).
mx5mk1:
--- Quote from: Ξάδελφος on April 08, 2010, 03:17:34 PM ---
--- Quote from: Neko on April 08, 2010, 03:06:38 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on April 08, 2010, 02:47:30 PM ---Οπς γιορταζεις μωρη μουχριτσα?.Που ειναι το κερασμα?.
Να ζησει χρονια πολλα να τα εκατοστησεις να γινεις σκατογερος παραξενος γκρινιαρης.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ :hello:
--- End quote ---
Σ'ευχαριστω Ξαδελφε! Κερασμα ξερεις που θα με βρεις ;) Οσο για τα αλλα παραξενος και γκρινιαρης γινομαι σιγα σιγα!(οχι σιγουρα σκατογερος :P)
--- End quote ---
Aν κερασμα εννοεις αυτον τον φοβερο φρεντο καπουτσινο που φτιαχνεις..μεσα ειμαι !!!!.Για τα δυο φρεντο που φτιαξες εκεινο το κω..Σαββατο χαλαλι να ξανασχοληθω με τ αμαξι τ Αχιλλεα(το οποιο δυστυχως συνοδευοταν απο το ενοχλητικο αφεντικο του ).
--- End quote ---
Ωχ! να περιμένουμε απάντηση από τον Α. τώρα????
racing nick:
Χρόνια πολλά Νεκτάριε !!
Tsirwnakos:
--- Quote from: dogits on April 07, 2010, 06:46:53 PM ---
--- Quote from: Tsirwnakos on April 07, 2010, 12:36:53 PM ---Μολις ηρθε ειδοποίηση για αφαιρεση διπλώματος για 6 μηνες....
Γαματο??????
Ιδια κλήση μεσα σε ενα χρονο αρα κ αφαιρεση του διπλώματος....
Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται...
--- End quote ---
tsirwnako δεν ξερω για σένα πάντως για μένα οι πόντοι μου έχουν φτάσει στους 81 με αυτες που θυμάμε τα τελευταία τρια χρόνια και όλες για το ίδιο πράγμα επειδηξη ικανοτήτων και επικύνδινη οδήγηση. και μέχρι τώρα δεν έχω λάβει καμμια ειδοποιηση λές να αρχίσω να ανχονωμαι? :????:
--- End quote ---
Ναι φανταζομαι πως πρεπει λιγο να αγχωθεις...
Αλλα δεν μπορεις να κανεισ κ κτ...
Αν σου ερθει συστημενο σπιτι μην αναρωτηθεις απο που θα ειναι...Υπουργειο Μεταφορων...Κ ναι αμα περασεις τους 15 ερχεται ειδοποιηση..
Στους 25 στο παιρνουν κ αν διαπραξεις την ιδια παραβαση μεσα σε ενα χρονο οποια κ αν ειναι αυτη παλι στο παιρνουν....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version