!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
plokamhs:
lok502 εχεις κατι με το Μπουρναζι? :P ακριβως διπλα μενω.
Αστειευομαι φυσικα,ολες αυτες οι υπερβολες που συνηθιζονται σε αυτα τα μερη ειναι εμετικες!
XrhstosZ:
--- Quote from: philosopher on March 22, 2010, 12:06:58 AM ---Υπάρχουν κάτι πλατείες στο Ρέντη και στο ΣΕΦ μούρλια...
Δυστηχώς όμως σκάνε :police:
--- End quote ---
στο σεφ αμα λες αυτην που πας κυκλικα απο τον παραλληλο της παραλιακης.. η πρωτη που συναντας απο τα ολυμπιακα εργα προς σεφ... αυτη ειναι 1 στενη 1.5 λωριδα ΒΙΑ , 2 πιανει καλα αν δεν κανω λα8ος και 3 παιζει να χει και σαμαρακια??? τεσπα καμια συγκριση με πλατεια νταβαρη που ειναι κοντα εκει , το οδωστρωμα ειναι σαπουνι εγω φευγω με 2ες ~1500-2000 στροφες για πλακα απλα παιζωντας με το γκαζι και γενικα βραδυ μπορεις να πεις εχει μια ασφαλεια για ορατωτητα και ολες οι στροφες εχει χωρο να φυγεις στο πλαι / να φρεναρεις αμα φυγει μπροστα
lok502:
--- Quote from: plokamhs on March 22, 2010, 02:53:15 AM ---lok502 εχεις κατι με το Μπουρναζι? :P ακριβως διπλα μενω.
Αστειευομαι φυσικα,ολες αυτες οι υπερβολες που συνηθιζονται σε αυτα τα μερη ειναι εμετικες!
--- End quote ---
Ξέρω ότι πολλοί θίγονται αλλά να σου πω την αλήθεια το συγκεκριμένο μέρος δεν έχει κάτι που να με τραβάει (δεν μου αρέσουν και τα κυνο-τσιφτετέλια οπότε δεν υπάρχει και τίποτα για μένα εκεί).
Τοπικιστής δεν είμαι αλλά σίγουρα πολλά μέρη στην Αττική έχουν κάτι το "ξεχωριστό"... (π.χ. όπως μεταξύ σοβαρού και αστείου θα έλεγε κανείς ότι τα Εξάρχεια έχει αναρχικούς, στο Ζεφύρι γύφτους και στην Ομόνοια πρεζάκια και λαθρομετανάστες κλπ)
Το ανέφερα καθότι έχει ήδη βγει το όνομα αλλά και θυμάμαι μια φορά πριν χρόνια να έχω πάει στην πλατεία για να συναντήσω κάποιους φίλους (πού με τράβηξαν κι αυτοί..) και όπως περιμένω ακούω από μακριά κλαρίνα και πίπιζες από κάποιο ηχοσύστημα (παρακμή στυλ Blackman).. Τελικά ο θόρυβος προερχόταν από κωλοφτιαγμένο Ασκόνα καφετί πέρλα, με χαϊμαλιά στον καθρέφτη και οδηγό οικοδόμο (ή για τέτοιος φαινόταν) που πήγε να κάνει και παντιλίκι στην πλατεία (μιλάμε για χρόνια πριν, κοντά στο 98).
Μετά από τέτοια εμπειριά είναι να μην το θεωρώ πρωτεύουσα των καγκουράμαξων; O0
plokamhs:
Τα "στερεοτυπα" που αναφερεις ισχυουν κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο.
Οντως στο Μπουρναζι επικρατει η ταση για κυνο-τσιφτετελια οπως χαρακτηριστικα τονιζεις και δε θα ειχα κανενα προβλημα με αυτο(αλλωστε ο καθενας κανει τις επιλογες του-"καλλιτεχνικες" για την περισταση) αν φροντιζαν να τις κρατησουν για τον εαυτο τους χωρις να μας υποβαλλουν σε τετοιο μαρτυριο.
Τα καγκουρεμενα παμπαλαια αυτοκινητα δινουν και παιρνουν και η συμπεριφορα των συγκεκριμενων ατομων συναδει οπως ειναι φυσικο με την εμφανιση του αυτοκινητου τους.Κυριολεκτικα homo erectus δηλαδη...
Παντως στο Μπουρναζι υπαρχουν 2-3 αξιολογα μερη ειτε για καφεδακι ειτε για φαγητο,απλα τα παιρνει η μπαλα εξαιτιας της γενικοτερης υποκουλτουρας της περιοχης...
edit: παρακαλω τα ανωτερω ποστς να μεταφερθουν στο μπλα-μπλα :P
spoumi:
--- Quote from: plokamhs on March 22, 2010, 04:54:42 AM ---edit: παρακαλω τα ανωτερω ποστς να μεταφερθουν στο μπλα-μπλα :P
--- End quote ---
Ε αφού παρακαλείς μεταφέρθηκαν :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version