!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
Tsirwnakos:
--- Quote from: pooru ni san on March 31, 2010, 07:47:22 PM ---Ανέβασε την εδώ (πατά το κουμπί "browse" και στην συνέχεια την εντοπίζεις στον σκληρό σου. Την επιλέγεις και μετά πατάς το μπλε κουμπί που γράφει "Upload Now").
Μετά του στέλνεις το λινκ της φωτογραφίας μέσω pm. :)
--- End quote ---
Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια...
Το εκανα κ ολα οκ... Ευχαριστω κ παλι...
pooru ni san:
--- Quote from: Tsirwnakos on March 31, 2010, 08:36:59 PM ---Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια...
--- End quote ---
Τίποτα συνάδελφε (την ίδια ζάντα έχουμε ;))
Tsirwnakos:
--- Quote from: pooru ni san on March 31, 2010, 11:55:08 PM ---
--- Quote from: Tsirwnakos on March 31, 2010, 08:36:59 PM ---Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια...
--- End quote ---
--- End quote ---
Ναι ε??? Αρα εσενα η γνωμη σου εχει λιγο σημασία παραπανω... Για πες πως θα σου φαινοταν βαμμένη λευκη σε μπλε σκούρο???
pooru ni san:
--- Quote from: Tsirwnakos on April 01, 2010, 12:03:00 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Ναι ε??? Αρα εσενα η γνωμη σου εχει λιγο σημασία παραπανω... Για πες πως θα σου φαινοταν βαμμένη λευκη σε μπλε σκούρο???
--- End quote ---
Σαν συνδυασμό χρωμάτων δεν τον λες άσχημο. Αυτή τη ζάντα όμως δε θα την πείραζα με τίποτα.
Στο χρώμα αυτό αναδεικνύει το miata, δε θα μου άρεσε σε λευκό. Ίσως γιατί τη θεωρώ και αρκετά κομψή.
Εσύ με το λευκό θέλεις λιγάκι να το αγριέψεις,ε; Υπάρχουν φθηνές λευκές 15" ή και 16".
Άποψη μου και πάλι είναι να μην τις πειράξεις. ;)
spoumi:
--- Quote from: pooru ni san on April 01, 2010, 12:11:43 AM ---
--- Quote from: Tsirwnakos on April 01, 2010, 12:03:00 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Σαν συνδυασμό χρωμάτων δεν τον λες άσχημο. Αυτή τη ζάντα όμως δε θα την πείραζα με τίποτα.
Στο χρώμα αυτό αναδεικνύει το miata, δε θα μου άρεσε σε λευκό. Ίσως γιατί τη θεωρώ και αρκετά κομψή.
Εσύ με το λευκό θέλεις λιγάκι να το αγριέψεις,ε; Υπάρχουν φθηνές λευκές 15" ή και 16".
Άποψη μου και πάλι είναι να μην τις πειράξεις. ;)
--- End quote ---
Αυτή η ζάντα έιναι πολύ όμορφη και δν θα την πείραζα καθόλου..Καλύτερα πούλα την και πάρε μια άλλη.
Το λευκό το παλεύω στο ps αλλά είναι δύσκολο :-\
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version