!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (72/298) > >>

spoumi:

--- Quote from: Tsirwnakos on March 30, 2010, 08:16:59 PM ---Ασχετο.... Βαρέθηκα τισ ζαντες μου όπως είναι κ λέω να τις βάψω άσπρες...Αλλα ουτε photoshop εχω ουτε ξέρω να το χρησιμοποιώ. Κανα link να το κατεβάσουμε κ μπας κ βρω άκρη...
Τι λέτε για άσπρες ζάντες σε μπλε σκούρο???

--- End quote ---
λευκές ζάντες σε μπλε σκουρο μου αρέσουν πολύ (όπως είχε κ ο optionD) αν θες στείλε μου μια φωτο να δοκιμασω μιας και λινκ για download απαγορεύονται από τους κανονισμούς.

Basilmx5:
Λοιπον.. ειμαι στο δρομο οχι με το μιατα, με ενα corsaκι.. απο πισω ειναι ενας ταριφας το αριστερο φως με στραβωνε τρελα..
Λεω τωρα να του πω να μη του πω.. κοβω λιγο ταχυτητα να τον αναγκασω να κανει κινηση να ερθει διπλα, κατι που εγινε κιολας...
Ερχεται διπλα και...
"Συγγνωμη, τα φωτα σας βαρανε πολυ ψηλα, με συγχωρειτε κιολας που σας το λεω αλλα με τυφλωσανε"
"Δε βλεπεις καλα" μου λεει
"Δηλαδη?" τον ρωταω...
"Το αριστερο φως μονο βαραει πιο ψηλα" μου λεει.. "τι ειπε το ατομο" λεω απο μεσα μου...
"Οπως κ να χει τυφλωνει" του λεω
"Ε, η λαμπα φταιει, ειναι 2σκαλη(ή κατι τετοιο ακουσα)" μου λεει
"Θελει ρυθμισμα το φως δηλαδη?" απανταω...
"Οχι ή λαμπα φταιει, ειναι για διαφορετικο φως κ βαραει αλλιως"

:llol: :llol: :llol: τρελαθηκα.. λες κ μια λαμπα μπηκε απο μονη της κ κανει οσα κανει...
"Ε.. ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ" του απαντω..
Χαμογελαει κ φευγει...

Μετα μου λετε εμενα για κριση, οτι φταινε οι πολιτικοι κ ολοι οι αλλοι εκτος απο μας..αν ειμαστε ζωα,
κ δεν μας νοιαζει τιποτα κ παρολα αυτα το παιζουμε κ εξυπνακηδες.. καλα κρασια... :llol: :llol: :llol: :llol:
Αντε να ερθουν οι ξενοι να παιξουμε σε καμια bundesliga...

Βεβαια ολο το αποπανω διηρκεσε περι των 20"..

GENERAL:
Βγηκε το νεο σημα που θα βλεπουμε απο εδω και περα στα πρατηρια βενζινης...!!!  :llol: :llol: :llol:

xenos:

--- Quote from: GENERAL on March 31, 2010, 12:25:02 AM ---Βγηκε το νεο σημα που θα βλεπουμε απο εδω και περα στα πρατηρια βενζινης...!!!  :llol: :llol: :llol:

--- End quote ---

Κυκλοφορεί από την προηγούμενη φορά που μας την φόρεσαν τη μάνικα. (βέβαια είχε ανέβει τρελά το πετρέλαιο τότε. Τώρα αν κάνει κανένα αστείο...  :-X )

haris_nc:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/648191/

Tσαμπα λεμε!!!

NC 1.8 του 06 ,κοκκινο 47000χλμ 13000 ευρα  :???:

Χαθηκε να ειναι ασπρο....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version