!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
Ξάδελφος:
Ευλογημενη διχρονιλα ευλογημενη καστρολιλα!!!.
option-D:
Ξουτ! Με δίχρονα έχω χαλάσει μια ολόκληρη ντουλάπα ρούχα..
Τετράχρονα FTMFW :yeah:
Μπορεί να μην έχουν το απόλυτο ξέσπασμα αλλά είναι τα ρημάδια απίστευτα..
Επειδή ο κώλος μου έχει περάσει από διάφορες σέλες, το WR450F δίνει ρέστα.. Έχω προσπαθήσει 2 φορές να οδηγήσω το aprillia SVΧ500 αλλά δεν κατάφερα ούτε την πέμπτη του να ανοίξω.. Δικύλινδρο sm, 80ps, ~95kg.. Αξέχαστο θα μου μείνει ένα CR500R που είχαμε πάει να δούμε στα Μελίσσια με έναν φίλο.. Αυτό δεν θα το ακούμπαγα ούτε για πλάκα..
pib:
αν ειναι να παρω ηλεκτρικο 1000 φορες ενα απο τα 3 125ρια
δεν πανε μια αλλα ειναι πανεμορφα τα γ@μηδι@
XrhstosZ:
εχει ο κολλητος μου ενα derbi 125 υπερκυβισμενο , 170 και λιγακι φτιαγμενο βεβαια δεν εχει καποιες ρυ8μισεις σωστα και δεν παει οσο θα πρεπε αλλα εχουν τρελη επιταχυνση... και γενικα μεχρι τα 130χλμ/ω ειναι οτι πρεπει μετα ειναι κουραστικο... και εγω δεν μπορω τη βρωμα τους... και απο οτι λεει και ο ιδιος απλα 600αρα..... και 4χρονο.Για χαρη της κουβεντας μου ειχε δειξει ενα λινκ με ενα μεγαλου κυβισμου 2χρονο που φτιαχνανε που ΕΡΙΧΝΕ απειρα στις τωρινες 1000αρες αλλα πρεπει να ειναι η απολυτη σκοτωστρα
emilmx:
--- Quote from: option-D on March 29, 2010, 11:23:37 PM --- Αξέχαστο θα μου μείνει ένα CR500R που είχαμε πάει να δούμε στα Μελίσσια με έναν φίλο.. Αυτό δεν θα το ακούμπαγα ούτε για πλάκα..
--- End quote ---
και που να σου κάτσει ανάποδη το 500αρι :grrrrrr:
στο ρελαντί μπορείς να μέτρησης πόσες φορές ανεβοκατεβαίνει το πιστόνι!!!
τα δέντρα έρχονται πολύ νωρίτερα από το 250ρη cr που είχα τότε και τα φρένα δεν έφταναν ποτέ
η σούζα ήθελε τέχνη και το καπάκι ήταν σίγουρο αν δεν ήξερες καλό φρένο !!
απο τετράχρονο το τελευταίο που είχα ήταν ένα husqvarna smr 570
στυμμένο για πιστά με φρένα τέρατα λάστιχα γόμες ανάρτηση κούτσουρο μοτέρ στα ωριά
περίπου 60 αλογάκια τροχό και τιμόνι κομπρεσέρ
η τελευταία βόλτα που το έκανα ήταν Οκτώβριος του 2005 ένα πρωινό Κυριακής
ξένισα 7.45 από το σπίτι από το βορειότερο άκρο των Χανίων (αεροδρόμιο εμένα) για σουγιά το νοτιότερο άκρο
η διαδρομή είναι 67 χιλιόμετρα περίπου 1.40 λεπτά
8.20 επινα καφε στι σουγια
απιστεφτι εμπιρια
από τότε δεν ξανά έκαστα σε κάτι μεγαλύτερο από παπάκι !!!
αυτή τη στιγμή μου έχουν μίνι η εμπειρίες τα κράνη και η στολές μοτοκρος
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version