!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (64/298) > >>

Theo:
Ζουαζ και τελος.

philosopher:

--- Quote from: xenos on March 29, 2010, 10:46:36 AM ---Τα καθαριστικά αυτά πολλές φορές λόγω χημικής σύστασης (ισχυρά), μπορούν να κάνουν ζημιά στις ζάντες. Αρχικά καθάρισέ τες με ζεστό νερό και ήπιο καθαριστικό. Αν δεν καθαρίσουν πάρε ένα επώνυμο καθαριστικό αλλά μην το χρησιμοποιείς συνέχεια.

--- End quote ---

To προηγούμενο BMW που είχα '98 και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και εγώ μονίμως καθαρίζαμε τις ζάντες με γνωστά χημικά.
Μέχρι το 2008 που το έδιωξα είχε αρχήσει να φαίνεται κατι σα "φθορά" στην άκρη της ζάντας και θα έπρεπε να κολήσεις τη μούρη σου για να το δεις.
Γνώμη μου μη φοβάσαι τα επώνυμα καθασριστηκά και απέφυγε τα λάστιχα, όπως είπε και ο λοκ502. 
Κατα τα άλλα δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.

emilmx:

--- Quote from: racing nick on March 28, 2010, 10:48:20 PM ---
--- Quote from: dimsabas on March 28, 2010, 03:22:10 PM ---
--- Quote from: racing nick on March 27, 2010, 11:02:43 PM ---χρειαζεται να καψω καμια ντουζινα λαστιχα ακομα για να πω οτι ειμαι καλα σε επιπεδο.θελει πολυ προπονηση και ερωτα γι αυτο που κανεις.εγω ειχα δηλωσει απο την αρχη οτι πηρα τον μιχο μονο για drift.αν για καποιο λογο το σταματησω αυτο την αλλη μερα μπαινει πωλητηριο.

--- End quote ---

Μπράβο Νικολή! Άξιος! :clap: :clap: :clap: :clap:
Αν θες το αμάξι μόνο για drift, πούλα το Miata και πάρε ένα πισωκίνητο Starlet. Στήσ΄το όπως πρέπει, βάλτου κι ένα κλουβί και θα έχεις ένα πιο αποτελεσματικό και πιο ασφαλές αυτοκίνητο για τη δουλειά που το χρειάζεσαι. Και θα σου μείνουν κι ένα κάρο λεφτά στην άκρη. Εκτός αν του φορέσεις μοτέρ από κάνα S2000, όπως ο Τσιφετάκης... :excited: :excited:

--- End quote ---
ρε συ μητσο δεν την παλευω να μπλεκω με μεταροπες και πολλα νταραβερια με μαστορους και τετοιες ιστοριες.εξαλλου δεν εχω και δικο μου μηχανικο για τετοιες δουλειες οπως εσυ.το 18αρι που εχω και με τις αλλαγες που του εχω κανει ειναι μια χαρα για ντριφτ ειδικα σε πιστες τυπου καρτοδρομο.ενα μπακετ και ενα ρολ μπαρ και θα ειμαι κομπλε, και ουσιαστικα με μαμα αμαξι δηλαδη βαζω μπρος και το σκιζω χωρις να σπαει και να χαλαει. :exaclty:

--- End quote ---

m3 e36 αυτό είναι το driftαμαξο που σου ταιριάζει (εγώ το σκέφτομαι)

μεγάλη καρότσα αρκετή δύναμη 290-320 άλογα με μια βόλτα ατού πλουμιστού
πέφτει εύκολα στα 900-1000 κιλά αν το έχεις για πιστά και το παίρνεις με ένα 5000 από Γερμανία
παίρνεις ένα τρεηλερ πετάς πινακίδες και έκλεισες μια φορά το χρόνο η στα δυο χρόνια αλλάζεις μέταλλα μπιελών
και έχεις ένα αθάνατο μοτέρ που θα βαράει κόφτες για 10λεπτα άφοβα

kakwkei:
Σουαζ πηγα το πρωι πριν τη δουλεια σε αποθηκη καθαριστικων αλλα δεν βρηκα! Εχει κανεις καμμια ιδεα που αλλου μπορω να το βρω??

Αν οχι, μαλλον θα περασω απο autoplus στην επιστροφη, να παρω κατι επωνυμο για τις ζαντες, να τελειωνω!

nmwisima:
ΜΟΤΕΡΟΥΚΛΑ ΧΡΙΣΤΟ!!!!! :excited: :excited: :excited:

Εβλεπα χτες το Ροκι4 και κατάλαβα τι μου θυμίζει ο Μάνος...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version