!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
kakwkei:
Παιδια, ποιο καθαριστικο ζαντων μου συστηνετε για να καθαρισω τις ζαντες του 2λιτρου που αγορασα ευκολα και απλα??? Υποψιν ηταν αποθηκευμενες σε ταρατσα, κ κατα συνεπεια πολυ πολυ πολυ βρωμικες, ειδικα στο πισω μερος η μαυριλα ειναι αρκετη! Μου προτεινε ενα ο Τheo, αλλα δν το βρηκα στα μαγαζια!
philosopher:
--- Quote from: kakwkei on March 29, 2010, 10:36:46 AM ---Παιδια, ποιο καθαριστικο ζαντων μου συστηνετε για να καθαρισω τις ζαντες του 2λιτρου που αγορασα ευκολα και απλα??? Υποψιν ηταν αποθηκευμενες σε ταρατσα, κ κατα συνεπεια πολυ πολυ πολυ βρωμικες, ειδικα στο πισω μερος η μαυριλα ειναι αρκετη! Μου προτεινε ενα ο Τheo, αλλα δν το βρηκα στα μαγαζια!
--- End quote ---
Όποιο και να πάρεις, αρκεί να είναι επώνυμο, θα κάνει μια χαρά δουλειά.
xenos:
--- Quote from: kakwkei on March 29, 2010, 10:36:46 AM ---Παιδια, ποιο καθαριστικο ζαντων μου συστηνετε για να καθαρισω τις ζαντες του 2λιτρου που αγορασα ευκολα και απλα??? Υποψιν ηταν αποθηκευμενες σε ταρατσα, κ κατα συνεπεια πολυ πολυ πολυ βρωμικες, ειδικα στο πισω μερος η μαυριλα ειναι αρκετη! Μου προτεινε ενα ο Τheo, αλλα δν το βρηκα στα μαγαζια!
--- End quote ---
Τα καθαριστικά αυτά πολλές φορές λόγω χημικής σύστασης (ισχυρά), μπορούν να κάνουν ζημιά στις ζάντες. Αρχικά καθάρισέ τες με ζεστό νερό και ήπιο καθαριστικό. Αν δεν καθαρίσουν πάρε ένα επώνυμο καθαριστικό αλλά μην το χρησιμοποιείς συνέχεια.
lok502:
Να προσέξεις να μην πάει στα χέρια σου και να μην το μυρίσεις γιατί είναι αρκετά δυνατό (δεν είναι όπως το άζαξ για τα τζάμια). Επίσης καλό είναι να μην πέσει πολύ στο λάστιχο, όχι ότι θα πάθει μεγάλη ζημιά αλλά παρατήρησα ότι ξεραίνει λίγο τα λάστιχα.
Εγώ είχα πάρει από το Πράκτικερ κάποιο ημι-επώνυμο γύρω στα 4-5 ευρώ και έκανε καλύ δουλειά, αν το αφήσεις να κάτσει 1 λεπτό βγάζει όλη τη βρώμα από τη ζάντα.
xenos:
--- Quote from: simkoz on March 28, 2010, 11:48:49 PM ---Μιάτα θα βρείτε σίγουρα εκεί που έχει από την ταινία Cars, οι γνωστές Μια και Τια, οι δίδυμες groupies. ΜΚ1, γαλάζιες με πολλά αυτοκόλλητα. Τις πήρα σετάκι για τον μικρό μου αλλά τελικά δεν του τις δίνω.
:yeah: :yeah: :yeah:
--- End quote ---
Πα-τέρας! :punish:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version