!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (7/298) > >>

nmwisima:

--- Quote from: option-D on March 21, 2010, 10:34:30 PM ---Πανέμορφο twins έχει ο Γιάννης ( yannis, ή όπως είναι τέλος πάντων το username του, δεν θυμάμαι)..

--- End quote ---

saldale:
Καλή λύση είναι και στο χώμα οπου όλα γίνονται πιο προοδευτικά και πιο εύκολα. Βέβαια κινδυνευεις να αποκτήσεις σημάδια απο πέτρες.
Καλό μέρος είναι στις Αλυκές στην Παλαιά Φωκαια που το οικόπεδο εκει έχει ένα ωραίο, μαλακό κοκκινόχωμα...

option-D:
Στην κοροϊδία πρώτος είσαι  :punish:

http://mymx5.gr/forum/index.php?action=profile;u=164

spoumi:
Βασίλη υπάρχουν όντως αρκετά μέρη και καλό θα ήταν να αρχίσεις από κει και να μην πειραματίζεσαι και πολύ στους δρόμους γιατί δν θέλει και πολύ :-\

dimsabas:

--- Quote from: option-D on March 21, 2010, 10:34:30 PM ---Γιατί να τις βγάλω εγώ; Έτσι... Μου τη βάρεσε..
Το αισθητικό κομμάτι δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει.. Έχεις τρύπες στο ταμπλό, το γυμνό μέταλλο σε χαλάει; Βγάλε και τις μοκέτες από παντού, μην το καθυστερείς.. Τί αύριο, τί σήμερα, αφού θα το κάνεις!

--- End quote ---

Κοίταξε, αν κλείσω τις τρύπες στο ταμπλό και μπει κάποιος στο αμάξι μου, το μόνο που θα δει είναι ένα Miata με μπάκετ. Τίποτα άλλο. Αν φύγουν οι ταπετσαρίες, τότε θα είναι εμφανής η διαφορά ακόμα και σε κάποιον άσχετο. Όσο για τις μοκέτες, δε νομίζω ότι θα πάρουν πόδι. Θα είναι μεγάλη η διαφορά και δε θέλω να ακούω το κάθε χαλικάκι που θα σκάει από κάτω. Έχεις μπει ποτέ σε αγωνιστικό να δεις τι χαμό κάνει;

--- Quote from: XrhstosZ on March 21, 2010, 10:37:03 PM ---ξηλωσε τα ΟΛΑ να λες... αφου ετσι και αλλιως οταν φτασεις σε σημειο που θα εχεις κολησει θα κανεις πραγματα που δισταζες να κανεις πριν... οπως εχει γινει ηδη παρτο αποφαση και καντο track car να τελιωνεις :-) βαλτου και μια τουρμπινα πανω να δεις το φως σου να σταματησουν να λενε μ@λ@κιες οσοι δουλεουν το project σου μιας και θα τους πατας απο παντου να χαρεις και εσυ πραγματικα το μιατα σου :-) ετσι και αλλιως με τοσο χρημα που εχεις μαζεψει απο το ελαφρωμα τσαμπα θα σου ερ8ει το τουρμπισμα... πουλαει και ο μιατανατορ ετοιμο κιτ..

--- End quote ---

Χρήστο, μια χαρά το χαίρομαι το αυτοκίνητο όπως είναι τώρα κι έχει αποκτήσει τον σκληροπυρηνικό χαρακτήρα που ήθελα. Σιγά μην τουρμπίσω για να μη λέει ο ένας κι ο άλλος κάτι για το project. Αν είναι θα το κάνω για την πάρτη μου... :exaclty: :exaclty: :exaclty:
Μην ξεχνάς ότι:
1) δε με πολυαπασχολεί η γνώμη των άλλων
2) προφανώς και δεν είναι ανάγκη να συμφωνούν όλοι μαζί μου
3) το ελάφρωμα είναι η πιο παρεξηγημένη και παρεξηγήσιμη βελτίωση. Αν δώσεις 100 ευρώ για ένα ροζ σιδεράκι από την Ιαπωνία ή 1000 για καρασπάνιες ζάντες ή 1500 για μια εξάτμιση ή 2000 για ένα ανθρακονημάτινο καπό ή 5000 για τούρμπισμα, θα είσαι αρεστός. Αν βγάλεις 2000 ελαφρώνοντας το αμάξι σου 110 κιλά, τότε θα σε ειρωνευτούν. Θυμάμαι ότι πριν από 3 χρόνια, όταν κάποιος άλλος σε άλλο φόρουμ ελάφρωνε το δικό του Miata, μου φαινόταν αδιανόητο... κι έγραφα τις γνωστές χαζομάρες περί ελαφρύτερων εσωρούχων :llol: :moutza: :moutza:! Και μιλάμε για κάνα 40κιλο, όχι τίποτα ακραίο.
4) αν φτάσω τα 920-930 κιλά, τότε θα πηγαίνω λίγο χειρότερα από το Speedster του Γιώργου. 147 ίπποι σε 875 κιλά έχει και ξέρεις τι γρήγορο που είναι; Καλά και τα τουρμπίσματα κι αφενός δεν παίζουν χρήματα αυτή την περίοδο, αφετέρου το Sporty πάει πολύ καλά και με λίγο ελάφρωμα ακόμα, δε θα χρειάζομαι τίποτα παραπάνω. Αν έφτιαχνα το αμάξι για να κλείσω στόματα, θα ήμουν κομπλεξικός. Σε όποιον αρέσει, στο κάτω-κάτω, συνεταιρικό το έχουμε αγοράσει; :llol: :llol: :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version