!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
Basilmx5:
--- Quote from: option-D on March 28, 2010, 01:59:03 PM ---Γιατί έβαλες σε μένα τη γυναίκα; >:a
--- End quote ---
Σταματα παραπονιαρη... μετα αλλαξατε ρολους... ;)
http://aka.zero.jibjab.com/client/zero/ClientZero_EmbedViewer.swf?external_make_id=dV7Q89hBr6VlsnvD&service=sendables.jibjab.com&partnerID=JibJab
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Great finale...
option-D:
Φοβερή η πριγκίπισσα Αχιλλέας.. Όταν την είχα πιάσει από τα πόδια και την έκανα γύρους σκέφτηκα να την αφήσω να εκτοξευτεί κι ακόμα απορώ γιατί τελικά δεν το έκανα..
dimsabas:
Μάλλον θα συνειδητοποίησες ότι δεν πρόκειται να ξαναβρείς τόσο ταιριαστό έταιρον ήμισυ. Ποιος θα ανεχτεί την παρακάτω παραξενιά σου; :llol: :llol: :llol: :llol:
--- Quote from: option-D on March 28, 2010, 12:06:30 PM ---Εγώ βλέπω και παλιές ταινίες στα γιαπωνέζικα χωρίς να καταλαβαίνω τί λένε :zalistika:
--- End quote ---
και βέβαια...
--- Quote from: option-D on March 28, 2010, 12:06:30 PM ---Φοβερό κομμάτι της jdm κουλτούρας είναι οι πολύχρωμοι τίτλοι που κατακλύζουν την οθόνη και σχεδόν πάντα περιέχουν θαυμαστικά...
--- End quote ---
:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
option-D:
Με την ευκαιρία, ο Γκοντζίλας παίζει στο mega αυτή τη στιγμή..
Τα καλά είναι τα παλιά όμως :nod:
dimsabas:
--- Quote from: racing nick on March 27, 2010, 11:02:43 PM ---χρειαζεται να καψω καμια ντουζινα λαστιχα ακομα για να πω οτι ειμαι καλα σε επιπεδο.θελει πολυ προπονηση και ερωτα γι αυτο που κανεις.εγω ειχα δηλωσει απο την αρχη οτι πηρα τον μιχο μονο για drift.αν για καποιο λογο το σταματησω αυτο την αλλη μερα μπαινει πωλητηριο.
--- End quote ---
Μπράβο Νικολή! Άξιος! :clap: :clap: :clap: :clap:
Αν θες το αμάξι μόνο για drift, πούλα το Miata και πάρε ένα πισωκίνητο Starlet. Στήσ΄το όπως πρέπει, βάλτου κι ένα κλουβί και θα έχεις ένα πιο αποτελεσματικό και πιο ασφαλές αυτοκίνητο για τη δουλειά που το χρειάζεσαι. Και θα σου μείνουν κι ένα κάρο λεφτά στην άκρη. Εκτός αν του φορέσεις μοτέρ από κάνα S2000, όπως ο Τσιφετάκης... :excited: :excited:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version