!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (51/298) > >>

nmwisima:

--- Quote from: option-D on March 26, 2010, 10:31:43 AM ---
--- Quote from: nmwisima on March 26, 2010, 10:27:16 AM ---Θα είναι τα λεφτα που θα έυχεσαι να μην αξιωποιηθούν ποτέ. ;)

--- End quote ---
εύχεσαι: ο τόνος στο "υ"
αξιοποιηθούν: με "ο" :good:
--- End quote ---

Σε ευχαριστούμε, ευτυχώς που είσαι κι εσύ και φτιάχνεις το φόρουμ ;)

@Χαρης, ευχαριστώ για τις φωτό -χάλια ειναι τ αμάξι.
@Χάρης2, έπαιρνα το πράσινο χαλαρά -και χώριζα ταυτόχρονα, οπότε δύο κακά σε ένα :llol:
@Βαγγέλης, χρόνια πολλα να σε χαίρονται φίλε.

xenos:

--- Quote from: philosopher on March 26, 2010, 10:19:12 AM ---τη Τετάρτη που μας πέρασε λοιπόν, πήγα σε γνωστό συνεργείο στον Α. Δημήτριο για να εγκαταστήσω και εγώ τα ελατήρια χαμηλώματος της Apex.
...
Στο δρόμο τώρα ευτυχώς όλα είναι μια χαρά. Το MX-5 μου φόραγε ήδη ένα κιτ αντιστρεπτικών της Hotchkis οπότε οι κλήσεις είχαν ήδη σχεδόν εξαλειφθεί. Τώρα σαν αίσθηση μου δίνει ότι έχει δέσει ακόμα περισσότερο.

--- End quote ---

Ρε Νίκο, με τις αντιστρεπτικές τότε πως σου είχαν πάρει το δίπλωμα?  :P

philosopher:

--- Quote from: xenos on March 26, 2010, 10:59:47 AM ---
--- Quote from: philosopher on March 26, 2010, 10:19:12 AM ---τη Τετάρτη που μας πέρασε λοιπόν, πήγα σε γνωστό συνεργείο στον Α. Δημήτριο για να εγκαταστήσω και εγώ τα ελατήρια χαμηλώματος της Apex.
...
Στο δρόμο τώρα ευτυχώς όλα είναι μια χαρά. Το MX-5 μου φόραγε ήδη ένα κιτ αντιστρεπτικών της Hotchkis οπότε οι κλήσεις είχαν ήδη σχεδόν εξαλειφθεί. Τώρα σαν αίσθηση μου δίνει ότι έχει δέσει ακόμα περισσότερο.

--- End quote ---

--- End quote ---

Επειδή ήξερα οτι καλορίζικα δε θα έλεγες είπα να το ξαναγράψω για να πεις και εσύ κάτι κρίμα είναι...
 :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

xenos:

--- Quote from: philosopher on March 26, 2010, 11:03:48 AM ---
--- Quote from: xenos on March 26, 2010, 10:59:47 AM ---
...

--- End quote ---

--- End quote ---

Επειδή ήξερα οτι καλορίζικα δε θα έλεγες είπα να το ξαναγράψω για να πεις και εσύ κάτι κρίμα είναι...
 :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

--- End quote ---

Καλορίζικα και καλοτάξιδα!  :P
Όλα καλά μας τα λες. Και τώρα θα σου κάνω την κλασσική ερώτηση:

Μήπως υπερβάλλεις λίγο?  :????: :llol:

(πλάκα κάνω)

dimsabas:

--- Quote from: nmwisima on March 26, 2010, 10:47:59 AM ---Γεφυροπλάστιγκα έχει στο λιμάνι του Πειραιά.

Κατά τ άλλα εχει στο Drive κάτι ζυγαριές ακριβείας, πέρνα να σε μετρήσουν. :gl:

--- End quote ---

Πώς την είπες; Γιουγκοπλάστιγκα; :llol: :llol: :llol:

Πολύ καλή η ιδέα για το Drive, θα ρίξω κάνα τηλεφωνάκι. Αλλιώς θα χρησιμοποιήσω τη γοητεία μου στο EVO. Μία ακριβής μέτρηση θα δώσει ακρίβεια στο θέμα του ελαφρώματος. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version