!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
option-D:
Γιατί να τις βγάλω εγώ; Έτσι... Μου τη βάρεσε..
Το αισθητικό κομμάτι δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει.. Έχεις τρύπες στο ταμπλό, το γυμνό μέταλλο σε χαλάει; Βγάλε και τις μοκέτες από παντού, μην το καθυστερείς.. Τί αύριο, τί σήμερα, αφού θα το κάνεις!
--- Quote from: HOUZIK on March 21, 2010, 10:27:46 PM ---Απορουσα τοσο καιρο πως και δεν εχει ακομα κανεις απο το forum την συγκεκριμενη εκδοση....
Τωρα εχουμε και twins :yeah:
--- End quote ---
Πανέμορφο twins έχει ο Γιάννης ( yannis, ή όπως είναι τέλος πάντων το username του, δεν θυμάμαι)..
XrhstosZ:
ξηλωσε τα ΟΛΑ να λες... αφου ετσι και αλλιως οταν φτασεις σε σημειο που θα εχεις κολησει θα κανεις πραγματα που δισταζες να κανεις πριν... οπως εχει γινει ηδη παρτο αποφαση και καντο track car να τελιωνεις :-) βαλτου και μια τουρμπινα πανω να δεις το φως σου να σταματησουν να λενε μ@λ@κιες οσοι δουλεουν το project σου μιας και θα τους πατας απο παντου να χαρεις και εσυ πραγματικα το μιατα σου :-) ετσι και αλλιως με τοσο χρημα που εχεις μαζεψει απο το ελαφρωμα τσαμπα θα σου ερ8ει το τουρμπισμα... πουλαει και ο μιατανατορ ετοιμο κιτ..
XrhstosZ:
εγω παντως σεσι δεν νομιζω οτι μου απεφερε κατι εκτος απο την γνωριμια με τον νικο και τον λεω.... :-) και τωρα καποιους μηνες & σβουρες μετα νομιζω πως απλα εκανα μαλακιες εκει... ακομα και με καθοδηγηση...!!!! δεν υπαρχη καθολου προσφρυση βεβαια θα το χαρεις ... μιας και θα φευγει παντου χωρις να κανεις τπτ..... απλα βρες καποια ωραια ΑΣΦΑΛΟΙ σημεια και δωστου λιγο ... στο σεσι δεν θα "μα8εις" κατι , αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη... δεν μπορω να σου προτεινω κανενα σημειο.. εγω ηθελα να παω στον παλιο ιποδρομο ... στο φαληρο αλλα δυστυχως εχει γινει 5χ5 .....
HOUZIK:
--- Quote from: saldale on March 21, 2010, 05:06:01 PM ---
--- Quote from: plokamhs on March 21, 2010, 04:45:48 PM ---
--- Quote from: option-D on March 21, 2010, 02:33:54 PM ---Πολύ καλές οι φωτογραφίες του Λαυρίου στην gallery :tease:
--- End quote ---
Με το στομα κραταγες τη φωτογραφικη? :P (οχι εσυ Μανο)
--- End quote ---
Γιάννη? >:a
--- End quote ---
:(δεν ξερω τι επαιξε και βγηκαν ετσι....
και την μηχανη την κραταγα σταθερα....
Με την δικη μου καμερα παντως τις τραβηξα οκ...(θα τις ανεβασω αυριο)
xenos:
Βασίλη σε ποια περιοχή μένεις? :????:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version