!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (50/298) > >>

dimsabas:

--- Quote from: racing nick on March 25, 2010, 01:38:16 PM ---Αργια είναι καλο καιρο εχει ειπα να βγαλω το εργαλειο εξω να ξεμπουκωσει λιγακι.δεν εννοώ τον μιχο αλλα το άλλο το κακο το ελαφρωμενο
Τριάμισι ωριτσες και 60 χιλιομετρα  χωματόδρομο δασικο είναι καλα?

--- End quote ---

Είναι κι αυτό ελαφρωμένο, αλλά είσαι και συ αδερφάκι μου... :llol:
Πολύ καλή μέση ωριαία για χωματόδρομο, πρέπει να έχεις πολύ αξιόλογες αναρτήσεις, αν και δε βλέπω πισινή. Αλλά και μέση τσιμέντο. Αλλά τι λέω... 62 κιλά, ό,τι θες κάνεις! :good: :good:

XrhstosZ:
παρατριχα γλιτωσα απο χοντρη ζημια σημερα στην παραλιακη... στο υψος του παλαιου αεροδρομιου ενας τυπος με ενα ibiza παλιο τετραγωνο φαση... εκανε κατι σφηνες περιεργες με 120 και τον ειχα δει απο τον κα8ρεφτη οτι πηγαινε σαν βαρκα απο κλισεις οποτε κοβω τερμα αριστερα (ημουν αριστερη λωριδα) κανει αυτος μια περιεργη σφηνα , ηταν 1 αμαξι στη μεσαια & 1 στη δεξια με αυτο στη μεσεα ενα-εναμησι αμαξι πιο μπροστα απο το αλλο στη δεξια μπαιενι εκει λοιπον και τον κυνηγαγε ενας απο πισω , παει το 2ος να κανει το ιδιο με αλλη σακαρακα και του εφυγε καπως εσκασε η μουρη πρωτα πανω στο αλλο αμαξι , και μετα γυρισε και το χτυπησε και με το κωλο/πλαι ειδα κατι τασια κτλπ να φευγουν προς το μερος μου 2μ μακρια εγω.... και πλησιασε και το ενα αμαξι πολυυυ κοντα σε σημειο που αν ημουν στη λωριδα μου φυσιολογικα ισως να με παιρνανε...!! ευτηχως δεν πρεπει να ειχαμε θυματα....ΑΠΟΡΩ γιατι τρεχουν με τους κουβαδες ρε γαμωτο... φαινοταν οτι 8α γινει μαλακια απο νωρις... τετοιες σφηνες ισα ισα με 120++ με σαραβαλα σε τετοια κινηση??? κακομοιρης στη μεσαια που του γ@μησανε το αμαξι τι φταιει?

racing nick:

--- Quote from: dimsabas on March 25, 2010, 11:13:27 PM ---
--- Quote from: racing nick on March 25, 2010, 01:38:16 PM ---Αργια είναι καλο καιρο εχει ειπα να βγαλω το εργαλειο εξω να ξεμπουκωσει λιγακι.δεν εννοώ τον μιχο αλλα το άλλο το κακο το ελαφρωμενο
Τριάμισι ωριτσες και 60 χιλιομετρα  χωματόδρομο δασικο είναι καλα?

--- End quote ---

Είναι κι αυτό ελαφρωμένο, αλλά είσαι και συ αδερφάκι μου... :llol:
Πολύ καλή μέση ωριαία για χωματόδρομο, πρέπει να έχεις πολύ αξιόλογες αναρτήσεις, αν και δε βλέπω πισινή. Αλλά και μέση τσιμέντο. Αλλά τι λέω... 62 κιλά, ό,τι θες κάνεις! :good: :good:

--- End quote ---
το ποδηλατο ειναι hard tail χωρις πισω αναρτηση (αντρικο δηλαδη).το μπροστινο ειναι το κορυφαιο μοντελο της manitou με αερα βαρος 1,2 κιλα με ρυθμιση προφορτησης rebound remote lock out και καποια αλλα τεχνικα μονο για γνωστες του θεματος.περιττο να σου πω οτι το κοστος της ειναι το διπλο απο την raceland που φοραω στον μιχο.εχε υποχην σου οτι τα full suspention ποδηλατα ειναι απο 1 κιλο και πανω πιο βαρια λογο του πισω ψαλιδιου,μοχλικου και αμορτησερ.μακρυα λοιπον. :coolio:

dimsabas:
Φαίνεται να κάνει δουλειά όμως, αν μπορείς να κάνεις 60 χλμ σε χωματόδρομο και να αντέχεις. :good:

option-D:

--- Quote from: nmwisima on March 26, 2010, 10:27:16 AM ---Θα είναι τα λεφτα που θα έυχεσαι να μην αξιωποιηθούν ποτέ. ;)

--- End quote ---

εύχεσαι: ο τόνος στο "υ"
αξιοποιηθούν: με "ο"

:good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version