!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
Basilmx5:
--- Quote from: dimsabas on March 25, 2010, 08:19:51 AM ---Μου τη δίνουν λίγο αυτά που γίνονται μόνο για τη μόστρα. Έχει μία φάλαινα σαν τη Μ5 και της βάζεις carbon σηματάκι...
Λες και δέχεται τα υψηλά φορτία το συγκεκριμένο εξάρτημα και χρειάζεται την έξτρα αντοχή του carbon...
Ρε αφήστε τα φρου-φρου και κοιτάξτε την ουσία :excited:!
Χρήστο, δεν πάει σε σένα η παραπάνω προτροπή, αλλά σε αυτούς που πετάνε τα χρήματά τους, όπως ο Μ5. Θα μου πεις ότι προφανώς δεν ξέρει τι να τα κάνει και θα έχεις δίκιο. :good: :good:
--- End quote ---
Για να κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου... δεν ειναι κακο καποιος να μην εχει κανει τοση μεγαλη διατριβη στην οδηγηση κ απλα να του αρεσει να εχει ενα ομορφο αμαξι... καταλαβαινω οτι σου ερχονται στο μυαλο συνηθως τυποι περιεργοι με περιεργες συμπεριφορες, δεν ειναι ετσι ομως.. Ανεξαρτητως με το τι αμαξι εχει κ πως το εχει κανει, θα βγει κ αυτος για ενα καφε.. :P :P
Χαρακτηρες υπαρχουν σωστοι κ ασχημοι σε ολων των ειδων τα πραγματα κ τις ασχολιες... αλλωστε εκει ειναι η μαγεια στη διαφορετικοτητα..
takis ma-09ert:
ευχαριστοθμε γι τα καλα σας λογια..κ τα δυο ξεκινησαν σαν απλα 1200αρια του '92 κ κατεληξαν ετσι..κ τα 2 ετυχε κ τα βρηκαμε ετοιμα..αλλα με πολλα μειον..δηλαδη ειδικα του αδερφου μου μολισ το πηραε εμεινε εντελως απο ηλεκτρικα καθως η μετατροπη ειχε γινει οπως να ναι κ γι αυτο βγηκε η πλεξουδα κ ξαναμππηκε απο την αρχη..δεν ειχε κομπρεσσορα κ αλλα πολλα..τγι να γινει μια τετοια μετατροπη ο αμαξι ηταν πραγματικα ρημαδι..το πηραμε κ εγινε αυτοκινητο..κ στις δυο περιπτωσεις ετοιμαζομασταν γι μετατροπη απ την αρχη κ εσκασαν σε αγγελια κ τ 2 ετοιμα απο αποψης πραγματων αλλα να χρειαζνται πολυ δουεια ν γινουν οπως τους αρμοζει..κ του αδερου οταν τρακαρε γι να βρω τα original parts του st μου βγηκε η ψυχη στο ψαξιμο..απ την αλλη το δικο μου οταν το πηρα ηταν σε καλυτερη μοιρα αλλα κ οχι τελειο..ειχε κ εχει αρκετα θεματακια ακομα..αλα που θα παει κ αυτο..θα γινει κανονικο superturbo σιγα σιγα..
η συγκεκριμενη εκδοση δεν ηρ8ε ποτε ελλαδα..η νισσαν εβγαλε μονο 10,000 κομματια κ ολα δεξιοτιμονα
takis ma-09ert:
οντως..δεν ειναι τα δικα μας 150 αλογα..αλλα του μηχανικου μας..τα δικα μας ειναι σχεδον μαμα..παραπανω αναφερω τη φοραει το καθενα ακριβως..
Basilmx5:
Τακη καλωσηρθες κ απο μενα.. οσα γραφεις εδω ειναι τοσο ενδιαφεροντα που ειναι κριμα να χαθουν.. γιατι δε φτιαχνεις ενα τοπικ για τα αμαξια σας να τα δουμε τα γιαπωνεζακια?
nmwisima:
Έφτιαξε και το μεταφέρανε εδώ. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version