!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
bill_viper:
Χα, εε τον Λεωνίδα, θενξ Δημήτρη! :)
nmwisima:
--- Quote from: bill_viper on March 24, 2010, 10:34:58 PM ---
--- Quote from: dimsabas on March 24, 2010, 10:30:21 PM ---http://www.members.shaw.ca/gf3/circle-the-cat.html
--- End quote ---
Κόλλησα με την κ*λόγατα! :D
--- End quote ---
Περιμενα ότι θα σκαλώσω αλλά το έλυσα με την 3η προσπάθεια.
Το μυστικό είναι να κλείνεις ένα παρά ένα και όταν πάει να βγει να κλείνεις το μεσαίο.
dimsabas:
Παλιόγερε, κόβει ακόμα το μυαλό σου... σωστός... :clap: :clap: :clap:
takis ma-09ert:
καλησπερα παιδια..οπως ανεφερα κ σε αλλο ποστ ειμαι κατοχος ενος micra superturbo οπως επισης κ ο αδερφος μου..το δικο μου ειναι σχεδον εντελως μαμα..θεωριτικα φοραει εξατμιση απο dp κ πισω με την μαμα πολλαπλη αλλα εχει καταλυτη κατι το οποιο το χαντακωνει καθως ακομα κ η νισσαν το εβγαζε χωρις καταλυτη κ ακομα ενα φιλτρο μαλλον no name..το εχω πολυ λιγο καιρο στην κατοχη μου κ ακομα δεν εχω προλαβει να ασχοληθω οπως θελω..αφου να φανταστητε εχει ανενεργο τον κομπρεσσορα λογω λανθασμενης συνδεσης του!κατα τα αλλα ουτε ζαντες δεν φορα..εντελως μαμα κ γεματο..σε αντιθεση με του αδερφου μου ειναι το topless με ηλεκτρικη οροφη το οποιο φοραει fmic,εξατμιση απο dp κ πισω με την μαμα πολλαπλη,φιλτρο kn κ μπουζι ιριδιου ngk..εσωτερικα ειναι εντελως γυμνο με μονο 2 bucket sparco κουβαδες με ζωνες 3 σημειων..εξωτερικα 14αρια παπουτσακια με toyo cf1 185/55/14 κ απο αυριο θα σταματαει με φρενα απ pulsar gtir..πιεση δουλευει μαμα στ 0,8..το χαμε παρει εντελως ρημαδι μοτερικα κ ηλεκτρικα κ υστερα απο πολυ χρονο κοπο λεφτα κ υπομονη καταφεραμε κ το φεραμε στ ισια του..α!μην παραλειψω ν πω οτι κ τα δυο ειναι χρωματος κοκκινου κ εχει πολυ πλακα οταν κυκλοφορουν μαζι..μενουν ολοι με το στομα ανοιχτο..
οριστε κ φωτο
το δικο μου
το μοτερακι μου
του αδερφου μου(χωρις αεραγωγο πλεον λογω ενος ατυχηματος)
εδω κ τα 2 μαζι
του αδερφου μου ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση πλεον κ φρεσκοβαμμενο
Ξάδελφος:
Ωραια τ αυτοκινητα σας. Αυτα τα αγνωστα σχεδον βομβιδια -μοντελα-εκδοσεις παντα τα γουσταριζα...
Χωρις αεραγωγο στο καπο τ αδερφου σου δεν εχετε θεμα με το ιντερκουλερ?.Το χετε μετακινησει?.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version