!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
haris_nc:
Offtopic αλλα αμα δε σας τα πω θα σκασω!
Λοιπον,το πρωι πηρα το αμαξι του θειου μου, VW GOLF 1.6 του 2002 μοντελο για το service των 80000km το οποιο εγινε στην ΚΑRENTA στο Μαρουσι.
Λαδια,φιλτρο βενζινης,φιλτρο αερα,φιλτρο λαδιου,φιλτρο καμπινας (γυρης?),καρτα ελεγχου καυσαεριων,οπτικος ελεγχος και 2 ωρες εργασια [και οπως μου ειπε ο Συμβουλος service 20 λεπτα θελουν μονο για να σηκωσουν το αμαξι και να πεσουν τα λαδια)] για οοοοολα αυτα
347 ευρω!!!
Και μηχανισμος καθρεφτη οδηγου (85 ευρω),σωληνακι αναθυμιασεων (45 ευρω) και τοποθετηση αυτων,συνολο 200 ευρω
ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ,ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!
haris_nc:
--- Quote from: dimsabas on March 24, 2010, 04:34:39 PM ---Ενδέχεται να είμαι κοντά με το κορίτσι για να δούμε ένα μαγαζί με καναπέδες. Οπότε, μπορεί να περάσω να χαιρετίσω. Μπορεί κι όχι... :llol: :llol:
--- End quote ---
Καναπε για το miata? :angel:
x-origin:
πάμε καλά??? :outofmind:
έλεος...
spoumi:
--- Quote from: haris_nc on March 24, 2010, 04:36:29 PM ---
--- Quote from: dimsabas on March 24, 2010, 04:34:39 PM ---Ενδέχεται να είμαι κοντά με το κορίτσι για να δούμε ένα μαγαζί με καναπέδες. Οπότε, μπορεί να περάσω να χαιρετίσω. Μπορεί κι όχι... :llol: :llol:
--- End quote ---
Καναπε για το miata? :angel:
--- End quote ---
είναι οι καναπέδες ελαφριοί? :punish:
dimsabas:
Συγγνώμη, αφού έχει παρέλθει η περίοδος της εγγύησης, γιατί συνεχίζει να πηγαίνει εκεί ο θείος σου; Προφανώς και του περισσεύουν, αλλά εδώ μιλάμε για απροκάλυπτη κατάσταση... :zalistika: :zalistika:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version