!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
simkoz:
--- Quote from: option-D on March 24, 2010, 10:38:34 AM ---
--- Quote from: Nitroking on March 24, 2010, 10:35:18 AM ---...Πχ μια 7.5αρα με 35 offset θα γεμιζει πολυ περισσοτερο το θολο απο κιμα 6.5αρα με το ιδιο offset..
--- End quote ---
Μπιφτέκια
# μισό κιλό κιμά
# 1 αβγό
# 3-4 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
# 4 κουτ. σούπας λάδι
....
--- End quote ---
Ρε Μάνο αφού δεν ξέρεις, τι μιλάς?
Όχι επειδή είναι Μπλα Μπλα το τόπικ να το μαμήσουμε εντελώς.
Ρώτα και λίγο γύρω σου και θα σου πουν ότι βάζουμε μπαγιάτικο+μουλιασμένο ψωμί και όχι φρυγανιά για να γίνουν αφράτα τα μπιφτέκια.
haris_nc:
--- Quote from: nmwisima on March 24, 2010, 11:12:49 AM ---@haris: Δεν αστειεύομαι. Έχεις άλλες φωτό? Μπορεί από μπρος πίσω να είναι σκατά λόγω αναλογιών, αλλά θα ήθελα να το δω.
--- End quote ---
Oχι Αχιλλεα δεν εχω,και εμενα απλα το πηρε το ματι μου σε καποιο site και το εβαλα!
simkoz:
--- Quote from: nmwisima on March 24, 2010, 10:44:14 AM ---
--- Quote from: simkoz on March 24, 2010, 01:26:23 AM ---Για την χαρά του DIY, είναι η απάντηση αλλά εγώ με την ντεμπελιά μου άντε να το έκανα 1 φορά και μετά τέρμα...
--- End quote ---
Μα άυτό λέω ρε Σίμο, λύγισα, τρίψε τρίψε τρίψε για να γυαλίζει το μπουρδέλο, πωωωωωω :yawn: :yawn: :yawn:
--- End quote ---
Αν έχει πολύ τρίψε, τρίψε κοίτα να βρεις και λίγο πιπέρι και κάτι καλό θα βγεί στο τέλος :llol:
haris_nc:
Scirocco R
Bαρος 1790 kg 265hp
Kαταλωση Πολης 10,9
Μικτη 8,0
Εκτος πολης 6,2
Μazda Mx5 2.0
Bαρος 1170kg 160hp
Πολης 11,2
Μικτη 8,2
Εκτος Πολης 6,5
Ελπιζω το Nd να ειναι ετη φωτος μπροστα αλλιως.......
xenos:
--- Quote from: nmwisima on March 24, 2010, 11:12:49 AM ---@xenos: Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω καθόλου το αστείο/υπονοούμενο. Θα ήθελες να μου το εξηγήσεις?
--- End quote ---
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version