!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
option-D:
Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ
χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ
μια και είμαι εγώ παιδί
ξέρω πάντα να γελώ
χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ
xenos:
--- Quote from: dimsabas on May 21, 2010, 03:58:37 PM ---Γιατί, αλλιώς δεν ξεκινάς με 2α; :llol: :llol: :llol:
--- End quote ---
Ποτέ! :axe:
--- Quote from: dimsabas on May 21, 2010, 03:58:37 PM ---Ψωνίζω φωτιστικά... έχετε άπειρη ποικιλία! :exaclty: :exaclty:
--- End quote ---
Α, πουλάκι μου.... ;)
xenos:
--- Quote from: dimsabas on May 21, 2010, 04:24:59 PM ---Αυτό είναι άδικο. Σε μια μοντέλα έκαναν μια ερώτηση παγίδα! Της είπαν την λέξη "παρείσφρηση" και την αποσυντόνισαν. Πού να την ξέρει την λέξη;
--- End quote ---
Ούτε ο ίδιος την ήξερε την λέξη και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που την λέει, προσδίδοντας περιττή έμφαση. Γεμίσαμε ρεζίληδες που θέλουν να το παίξουν "ιντελεκτουάλ" που???? Στα playmate! :moutza: δανεικά κ αγύριστα!
Τέλος:
Ειρήνη υμίν! :grrrrrr:
(για τον σάμπα το έβαλα το χριστιανικό στοιχείο! :P )
trabakoulas:
--- Quote from: Nitroking on May 21, 2010, 05:18:44 AM --- θα σου λεει τα καλαντα..
--- End quote ---
νικος καλαντας του καρβουντηρι του κωστα λες?
option-D:
Απλά αποδέξου ότι μέσα σε μια κοινότητα θα βρεις χίλιους δυο διαφορετικούς τύπους ανθρώπων..
Θα βρεις καλύτερους, θα βρεις και χειρότερους από σένα..
Με αυτό το σκεπτικό κι εμείς αποδεχόμαστε εσένα..
Πέρα από τις αγάπες που έχω με τον Αχιλλέα, ας βγει κάποιος που δεν βοηθήθηκε από αυτόν..
Λίγο δύσκολο να βρεθεί κάποιος, οπότε άδικη η επίθεσή σου...
Πρέπει να παραδεχτώ πάντως ότι μας βγήκες πολύ ανοιχτοχέρης..
Θέλεις απλά να δώσεις μεροκάματο σε κάποιον κι όχι να καλύψεις κάποια ανάγκη σου καλύτερα κι οικονομικότερα απ' ό,τι θα κατάφερνες μόνος σου..
Ακόμα και για συμβουλή, όχι απαραίτητα να αγοράσεις κάτι χρησιμοποιείς το ίδιο άτομο που κατηγορείς με αυτό τον τρόπο..
Τα προηγούμενα ποστς κάποιος τα ξήλωσε, το πρόβλημα παραμένει όμως.. :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version