!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (285/298) > >>

Liakos:
Mητσο καλο μονο κ μονο γτ ειναι πολυ σπανια φαση...Κατα τ'αλλα σιγα τα ωα.

Τσεκαρε ενα καρφωμα που δεν πραγματοποιηθηκε...Φαντασου να τα καταφερνε το τυπακι.Σιγουρα θα ηταν υποψηφιο για το καλυτερο της χρονιας.Δες απο που παταει,σχεδον περναει απο πανω το ντερεκι κ το χανει μονο κ μονο επειδη χανει την ισοροπια του με την επαφη.Δε μιλαμε για κανα πρωτο μποι κ ειναι κατα τη διαρκεια αγωνα κ οχι ανετος κ ξεκουραστος σε καποιο διαγωνισμο. :o :o

Shannon Brown Almost Nasty Dunk

xenos:

--- Quote from: nmwisima on May 19, 2010, 11:47:32 PM ---Δεν μου κάνατε τη χάρη να μου πείτε μια άποψη για αυτό

www.onion.gr

:) :) :)

--- End quote ---

Δεν είναι κακό.  ;)
Γενικά (προσωπικά) πιστεύω ότι πρέπει να είναι τα πράγματα απλά χωρίς 1.000.000 links, κουμπιά, άπειρα gifακια κλπ.

pib:
liako ο brown εχει απιστευτο αλμα αλλα στον διαγωνισμο μας απογοητευσε φετος... τραβηγμενη προσπαθεια εδω και ειδικα πανω απο τον stoudamire !!!

option-D:
Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί το μυστήριο..
Εγώ είμαι!

Μεταφέρετέ τα τώρα όλα στο μπλα μπλα γιατί από το πρωί το ξεσκίσαμε στη βλακεία..

nmwisima:

--- Quote from: xenos on May 20, 2010, 11:26:18 AM ---
--- Quote from: nmwisima on May 19, 2010, 11:47:32 PM ---Δεν μου κάνατε τη χάρη να μου πείτε μια άποψη για αυτό

www.onion.gr

--- End quote ---

Δεν είναι κακό.  ;) Γενικά (προσωπικά) πιστεύω ότι πρέπει να είναι τα πράγματα απλά χωρίς 1.000.000 links, κουμπιά, άπειρα gifακια κλπ.
--- End quote ---

Nαι γίνεται λίγο χαμός.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version