!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (282/298) > >>

plokamhs:
Εχω φαει τον τοπο και δεν τη βρισκω!Εχω κοιταξει καμμια 10αρια memory sticks αλλα δεν υπαρχει...Παντως ο τυπος που την ειχε ηταν 40αρης κυριλε που φαινοταν ΠΟΛΥ ματσωμενος...Μπορει να ηταν και replica παντως.Θα γυρισω το σπιτι αναποδα,καπου θα ειναι!

xenos:

--- Quote from: haris_nc on May 19, 2010, 01:38:23 PM ---Eμ τι να κανουμε κ εμεις οι φτωχοι,καπως πρεπει να ζησουμε αφου δεν εχουμε μιχο,οχι σαν κατι αλλους εγκαθετους σκηνοθετες που τα εχουν κανει πλακακια με τους αλητες-ρουφιανους-δημοσιογραφους και τα κονομανε

...ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.....(οταν ερθουν να μου αφησεις το mx5,θα το προσεχω)!!!!

--- End quote ---

:llol: :llol: :llol:

Υπόψιν ότι τα uno σε λίγο θα πληρώνουν περισσότερα τέλη κυκλοφορίας από φερράρι 599!  :exaclty:

lok502:
Στην Αγγλία μάλλον AC θα ήτανε.. Κατασκευάζονταν μέχρι πρόσφατα (δεν ξέρω τώρα τί γίνεται). Οι Άγγλοι θα το θεωρούσαν ιεροσυλία να κυκλοφορούν ένα cobra και να λένε ότι είναι αμερικάνικο.

Τα γνήσια Shelby Cobra 427 είναι υπερσπάνια και θυμάμαι το 1992 είχα διαβάσει σε ένα περιοδικό που δοκιμάζανε ένα αυθεντικό "φρέσκο" Shelby Cobra, ο Shelby για να φτιάξει ένα Cobra με τα ίδια ακριβώς κομμάτια του αυθεντικού ζητούσε (τότε!) $500.000!!!!

Τα ελάχιστα αυθεντικά Shelby δεν κυκλοφορούν. Κι εγώ αν είχα τα λεφτά να έχω ένα Shelby θα έπαιρνα με, αναλογικά, τσάμπα λεφτά μια πολύ καλή ρέπλικα για καθημερινή χρήση.

Τα πιο καλά kit car για Cobra στην Αμερική θεωρούνται τα Factory Five και πολύ εντυπωσιακό είναι και το CB1.

Ξάδελφος:
http://www.factoryfive.com/       

:good:

Konstantinos:
Μιας και μιλήσατε για NC με αντρικό offset...τούτο εδώ τσουλάει ακόμα στη Πεύκη χωρίς να έχει διαλύσει τα φτερά του  :????:

Αλήθεια, τι offset να έχει?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version