!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
xenos:
--- Quote from: simkoz on May 18, 2010, 07:53:49 PM ---
--- Quote from: xenos on May 18, 2010, 04:19:01 PM ---
--- Quote from: rxtarcher on May 18, 2010, 03:52:55 PM ---Οκ με πεισατε το αφηνω...Διακρινω μεγαλη σιγουρια στα λογια σας... :exaclty:
--- End quote ---
Επίσης άλογα/ροπή δεν παίρνεις ούτε με στροβιλιστή εισερχόμενου αέρα, ούτε με μία απλή αντίσταση, ούτε με ιονιστή καυσίμου ( :llol:), ούτε με αυτοκόλλητα. :good:
--- End quote ---
Για τα πιο πολλά έχεις δίκιο, αλλά είσαι σίγουρος και για τα αυτοκόλλητα?
Είδα μεγάλη διαφορά με τις κόκκινες ρίγες σε φτερό και ζάντες. Για τσέκαρε το καλύτερα.
Τώρα δε που ετοιμάζομαι να βάλω και το jdmbits.com δεν ξέρω πως θα τα βάζει πια στον δρόμο τόσα άτια.
--- End quote ---
Σίμο, με τις ρίγες δεξιά υπάρχει πρόβλημα. Δίνει περισσότερη δύναμη μόνο δεξιά και τραβάει όλο το αμάξι δεξιά. :nono:
--- Quote from: Neko on May 18, 2010, 09:36:56 PM ---Xαρη ωραια ειναι μαλιστα εχω βαλει με καθαρο κρυσταλλο για να μην στραβωνουν με τα xenon. Δυστηχως δεν ειναι ωραια αμα βαλεις τα slep eyes που θελω εγω.Δεν θα φωτιζουν κανονικα ::-
--- End quote ---
Για να μην στραβώνουν τα ζίνον πρέπει το φανάρι να μην είναι με κάτοπτρο. ;)
dimsabas:
--- Quote from: leonidas11b on May 18, 2010, 01:40:26 PM ---Αν εχετε ενα ευρω παρτε το ειναι πολυ ομορφο και τερμα πιτα κατα 'ης! :tease:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/731548/
--- End quote ---
Το οποίο έχει 100Κ χλμ, όταν στο κοντέρ λέει 116Κ... :zalistika:
nmwisima:
--- Quote from: xenos on May 18, 2010, 10:28:55 PM ---Για να μην στραβώνουν τα ζίνον πρέπει το φανάρι να μην είναι με κάτοπτρο. ;)
--- End quote ---
xenos:
--- Quote from: nmwisima on May 18, 2010, 10:50:59 PM ---
--- Quote from: xenos on May 18, 2010, 10:28:55 PM ---Για να μην στραβώνουν τα ζίνον πρέπει το φανάρι να μην είναι με κάτοπτρο. ;)
--- End quote ---
--- End quote ---
Έτσι τα λένε αγγλομαθή... ;)
option-D:
Γιάννη Houzik, ένα τρανσφόρμερ βγήκε στην υπογραφή σου :o
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version