!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (268/298) > >>

saldale:

--- Quote from: spoumi on May 18, 2010, 01:44:29 PM ---Eίναι 18άρες από rx-8.Εμένα προσωπικά δν μου αρέσουν πάνω στο mx-5...Τις βλέπω σαν ξένο κομμάτι.Αυτές που έχεις τώρα Αντώνη είναι κλάσης ανώτερες.

--- End quote ---

Σπύρο, σήμερα έπεσα πάνω σε ένα γνωστό με NC που είδε τη φάση με το BMW..... :-[

spoumi:
@option: Λευκό με λευκές ζάντες? :-\

--- Quote from: saldale on May 18, 2010, 01:49:20 PM ---
--- Quote from: spoumi on May 18, 2010, 01:44:29 PM ---Eίναι 18άρες από rx-8.Εμένα προσωπικά δν μου αρέσουν πάνω στο mx-5...Τις βλέπω σαν ξένο κομμάτι.Αυτές που έχεις τώρα Αντώνη είναι κλάσης ανώτερες.

--- End quote ---

Σπύρο, σήμερα έπεσα πάνω σε ένα γνωστό με NC που είδε τη φάση με το BMW..... :-[

--- End quote ---
πήγες συνεργείο?
ρε συ πού έχει πάει τώρα?έπαιρνα τηλ σήμερα και δν λειτουργούσε...  >:a

saldale:

--- Quote from: spoumi on May 18, 2010, 01:51:00 PM ---@option: Λευκό με λευκές ζάντες? :-\

--- Quote from: saldale on May 18, 2010, 01:49:20 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---
ρε συ πού έχει πάει τώρα?έπαιρνα τηλ σήμερα και δν λειτουργούσε...  >:a

--- End quote ---

Δεν είναι στο club αυτός....

philosopher:

--- Quote from: xenos on May 18, 2010, 01:45:11 PM ---Νίκο φιλόσοφερ, ψήνεσαι να βάλουμε από 50 λετπά να το πάρουμε μισό μισό?  :-\

--- End quote ---

Μη ξύνεις πληγές δε θελω και πολύ.
Πάντως ένα 50άρικάκι το δίνω αέρα  :P

spoumi:

--- Quote from: saldale on May 18, 2010, 01:53:08 PM ---Ποιός? Δεν είναι στο club αυτός.....

--- End quote ---
Λάθος συνεννόηση... :P
Νόμιζα ότι εσύ το είδες τώρα...
Αν θυμάμαι καλά είχε περάσει ένα nc και ένα nb :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version