!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
option-D:
Από τα σκοτάδια δεν βλέπω τίποτα παρά μόνο τις γραμμές από τα ντουμάνια.. Ο ήχος είναι απλά αλλού.. Τί αμάξι είναι όμως;
emilmx:
δες στο fb
bmw e30 με μοτερ απο μ5
Ζιλιμπινακης Νίκος
option-D:
Γαμάτο! Μόνο το συγκεκριμένο μπλε είναι... κάπως..
Μέχρι να δω τις πινακίδες με έπιασε κάτι στην καρδιά μου.. Νόμιζα ότι ήταν το παλιό μου ε30 κι είχε μεταμορφωθεί σε αυτό το θηρίο.. Όχι ότι το παλιό μου πάει πίσω.. Απ' όσο γνωρίζω φοράει Μ5 κινητήρα αλλά για τουρμπίνες δεν έχει πάρει το αυτί μου..
Να και μια μάχιμη από αυτό που ανέβασε ο Αιμίλιος
οοοοοοΟΟΟΛΕ!!
emilmx:
μανο αυτό πουλήθηκε
αυτό που είδες είναι για να πηγαίνει για καφέ!!!
ετοιμάζει supra....
dimsabas:
--- Quote from: nmwisima on March 22, 2010, 03:49:27 PM ---
--- Quote from: dimsabas on March 22, 2010, 03:25:41 PM ---Συγγνώμη που θα σε στενοχωρήσω αλλά δε με κερνάει, ακόμα κι αν επαληθεύονται τα εργοστασιακά νούμερα. :hello: :hello:
Ειδικά στο Ελλάντα, που θα σπινάρει μέχρι την 3η του... :tease: :tease: :tease:
Πάντως, αγνοούσα την ύπαρξή του!
--- End quote ---
Μα είναι δυνατόν να απαντάς κυριολεκτικά????
Αντί να κάνεις μόκο και να αυτομαστιγωθείς για την άγνοια που κουβαλάς,
επιλέγεις να απαντήσεις σοβαρά??? :yawn: :yawn: :yawn:
--- End quote ---
Σιγά την άγνοια :P! Να ήμουν jdm τύπος, με το ανάλογο φαγητό και τα γελοία τερατάκια στη βιβλιοθήκη μου, να πω ότι είναι σοβαρή παράλειψη. Σιγά μην αυτομαστιγωθώ που δεν ήξερα ότι το πρώτο Micra έβγαινε χιλιάρι με 110 ίππους...
Να αυτομαστιγωθώ που ακόμα δεν πηγαίνω καλύτερα από δίλιτρο NC, αυτό μάλιστα! :exaclty: :exaclty:
Όσο για το τσάι από το Micra (είδες που συνεχίζω να απαντάω στο σοβαρό?), απλώς δεν υφίσταται. Έχει χειρότερη αναλογία κιλών ανά ίππο, θα έχει χειρότερη εκκίνηση, χειρότερη αεροδυναμική, απλώς δε θα ιδρώσω... :P :P :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version