!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (256/298) > >>

Ξάδελφος:
Α ξεχασα να σου πω...τα πιτσιλιτηρια απο το 307 πρεπει να τα βαλεις πιο μακρυα απ το παρμπριζ για να δουλεψουν σωστα,το πως\(τρυπες κλπ ) ειναι αλλο θεμα. :gl:

nmwisima:

--- Quote from: Ξάδελφος on May 14, 2010, 12:34:51 PM ---Α ξεχασα να σου πω...τα πιτσιλιτηρια απο το 307 πρεπει να τα βαλεις πιο μακρυα απ το παρμπριζ για να δουλεψουν σωστα,το πως\(τρυπες κλπ ) ειναι αλλο θεμα. :gl:

--- End quote ---

Φέρε σωληνάκια και Τ αυριο γιατί αυτά που μου έδωσες δεν ήταν το σωστό! :police:

Ξάδελφος:

--- Quote from: nmwisima on May 14, 2010, 12:51:05 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on May 14, 2010, 12:34:51 PM ---Α ξεχασα να σου πω...τα πιτσιλιτηρια απο το 307 πρεπει να τα βαλεις πιο μακρυα απ το παρμπριζ για να δουλεψουν σωστα,το πως\(τρυπες κλπ ) ειναι αλλο θεμα. :gl:

--- End quote ---

Φέρε σωληνάκια και Τ αυριο γιατί αυτά που μου έδωσες δεν ήταν το σωστό! :police:

--- End quote ---
Το σωληνακι που εχω δε σου κανει ειναι ποοοολυ μεγαλο και το Τ να μου το δωσεις πισω να το βαλω στο ενυδρειο.

nmwisima:

--- Quote from: Ξάδελφος on May 14, 2010, 01:11:56 PM ---Φέρε σωληνάκια και Τ αυριο γιατί αυτά που μου έδωσες δεν ήταν το σωστό! :police:

--- End quote ---
Το σωληνακι που εχω δε σου κανει ειναι ποοοολυ μεγαλο και το Τ να μου το δωσεις πισω να το βαλω στο ενυδρειο.
[/quote]

Ρε συ σοβαρά τώρα, θέλω να τα φτιάξω αύριο αυτά και χρειάζομαι ένα Τ και σωληνάκι.

dimsabas:
Ισίδωρε, χρόνια πολλά και καλά! Θα φέρεις γλυκά ή θα φέρει μόνο ο Σίμος; :llol: :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version