!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (253/298) > >>

nmwisima:

--- Quote from: option-D on May 13, 2010, 11:40:18 PM ---Νεκτάριος, Γιώργος, Μπάμπης, Αχιλλέας παρακαλούνται να σταματήσουν να ποστάρουν ασταμάτητα γιατί θέλουμε και να κοιμηθούμε.. Δεν θα διαβάζουμε όλες τις βλακείες σας βραδιάτικα..
Να τα πείτε αύριο το πρωί  >:a

--- End quote ---

Χίλια συγγνώμη :(

option-D:
Τί να σας κάνω; Να σας κόψω το ίντερνετ;
καληνύχτα  :sleepy:

mx5mk1:

--- Quote from: simkoz on May 13, 2010, 11:38:21 AM ---Θεσσαλονίκη-Σαρωνίδα,  4 ωρίτσες τον κόβω να το κάνει. 2-3 ώρες στην βόλτα και Σάββατο πρωί σπίτι σου.
Δεν είναι τπτ. (εγώ στα νιάτα μου που η τρέλλα βάραγε κόκκινο ανέβηκα Θεσσαλονίκη για μπουγάτσα στην παραλία και πάλι πίσω σε μια νύχτα μέσα). Τον Termi τον βλέπω να κουβαλάει την ίδια ποσότητα τρέλας (μήν πω και περισσότερη). Βεβαια από την άλλη η τιμή της βενζίνης σε σχέση με τότε πρέπει να είναι *3 τουλάχιστων

--- End quote ---

+1 ρε ! τώρα το είδα, 18χρονών πήγα Θεσσαλονίκη για βόλτα στην παραλία ! (έφαγα και μπουγάτσα όμως  :-\ )

:good:

;)

GENERAL:
ΝΑΙΙΙΙ.....?????
ΕΛΑ ΜΑΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΣΣΣΣ....??????
ΟΧΙ...???
ΠΑΤΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝ!!!!
ΕΧΩ ΝΕΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!!

ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟ ΧΡΕΠΙ ΜΟΥ...!!!
ΠΟΙΟ ΧΡΕΠΙ...???
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΓΙΑ 3000 ΕΥΡΩ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

ΔΛΔ?????
ΤΙ ΔΛΔ!!!
ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ!!!

ΔΥΣΚΟΛΟ????
ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑ 130.000ΕΥΡΩ!!!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΡΕΛΛΗ ΜΑΝΑ!!!!
ΝΑΙΙΙΙΙ....?????
ΜΑΝΑ....????
ΜΑΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣ...????
ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ "ΝΤΟΥΠΠΠ..." ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ???

option-D:
Ισίδωρε, χρόνια πολλά ρε αγόρι.. Ό,τι επιθμείς, με υγεία πάνω απ' όλα..!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version