!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
racing nick:
--- Quote from: dimsabas on May 12, 2010, 03:35:25 PM ---Ρε παιδιά, γλιστράτε και σεις παντού και πάντα; Σκόνη και ζέστη φταίνε; Ή είναι τα 8άρια μου που έχουν κάνα 6μηνο να μπουν σε πίστα κι έχουν καταξεραθεί; Μιλάμε ότι γλιστράω συνέχεια... όχι πως έχω παράπονο βέβαια! :oops: :llol:
--- End quote ---
γλιστραει πολυ Μητσο. ολη την Φορμίωνος με το πλαει χτες βραδι και μου την πεφτουν 2 Διας. ευτυχως ειχαν ορεξη για χαβαλε και οχι για σκίσιμο . ψάρωσαν με το εσωτερικο του μιχου που ειναι άδειο και απο καποιες παρεμβασεις που εχουν γινει σε αυτο ;) και τελικα εφυγα με μια επίπληξη :angel:
Liakos:
Δημητρη δυστχυως δεν ειμαι σε θεση να μπορω να οδηγησω ωστε να εχω γνωμη αλλα σιγουρα ζεστη κ σκονη βοηθανε στη δραματικη μειωση της προσφυσης.Συνδυασε τα με τους κακης ποιοτητας δρομους μας και τα ισως φθαρμενα σου ελαστικα κ εχεις μια πολυ καλη συνταγη για ατελιωτα παιχνιδια...
Μηπως ομως ευθυνεται κ το μειωμενο σου βαρος?Πλεον το miata με τα -150+ κιλα, ειναι σε θεση να ζεσταινει επαρκως τα ημισλικ σε συνθηκες καθημερινης χρησης?Μηπως γλιστρας συνεχως γτ πολυ απλα το λαστιχο ποτε δεν ερχεται σε μια αποδεκτη θερμοκρασια λειτουργιας? :-\
Νικο εισαι κ@λοφαρδος...Γτ να μην πεσουμε σε τετοιους τυπους ενα καλοκαιρι πριν με τον "επιλογη-δ"?Κ ουτε καν ειχαμε διπλωσει...
dimsabas:
--- Quote from: Liakos on May 12, 2010, 03:58:22 PM ---Μηπως ομως ευθυνεται κ το μειωμενο σου βαρος?Πλεον το miata με τα -150+ κιλα, ειναι σε θεση να ζεσταινει επαρκως τα ημισλικ σε συνθηκες καθημερινης χρησης?Μηπως γλιστρας συνεχως γτ πολυ απλα το λαστιχο ποτε δεν ερχεται σε μια αποδεκτη θερμοκρασια λειτουργιας? :-\
--- End quote ---
Ίσως να παίζει κι αυτό τον ρόλο του, σε άλλες συνθήκες όμως κι όχι σήμερα. Είχα οδηγήσει 25 χλμ σε ταχύ ρυθμό, τρύπες Καραμανλή-Λιμανάκια και τα λάστιχα είχαν ζεσταθεί. Άλλωστε, με τέτοια θερμοκρασία έξω, ζεσταίνονται πολύ πιο εύκολα. Το μειωμένο βάρος βοηθάει κι αυτό, αλλά όχι για το ζέσταμα των ελαστικών (σήμερα τουλάχιστον), όσο για το επιπλέον γκάζι.
saldale:
Πάντα υπάρχει ένας ηλίθιος που χαλάει τη φωτογραφία... :llol: :llol: :llol:
dimsabas:
Πράγματι...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version