!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
nmwisima:
--- Quote from: bill_viper on May 07, 2010, 10:02:36 AM ---Nyoki! Nyoki! Please!
Και comment από κάτω, "my penis just nyoki nyoki"! :D
--- End quote ---
Έχειήδη ανέβει στο μπιτς! :excited: :excited:. Καταπληκτικό :clap: :clap:
--- Quote from: Basilmx5 on May 07, 2010, 10:28:21 AM ---Ω ρε τιμη... :o :o τα ειχα για πιο ακριβα, ολα γενικα ειναι χαμηλα αυτα..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/425539/
--- End quote ---
Είναι τόσο μποyρδeλο που θα έπρεπε να σου δινουν 27k όχι να δίνεις...
nmwisima:
Παιδιά, μόνο Panasport ζάντες ή αλλιώς μασίφ ατσάλι!!!
Όλες οι άλλες δεν ειναι αξιόπιστες! :yawn:
Enkei
Steel
AWA???
Brabus
Weds Sports
Ford
Azev
Aston Martin
george 1323:
Ρε καμαρια,εσεις με τα nb λυστε μου μια απορια,τα φαναρια του μκ2,5 ταιριαζουν στον προφυλακτηρα του μκ2,η θα υπαρχει κανενα θεμα...???
spoumi:
--- Quote from: george 1323 on May 07, 2010, 12:10:32 PM ---Ρε καμαρια,εσεις με τα nb λυστε μου μια απορια,τα φαναρια του μκ2,5 ταιριαζουν στον προφυλακτηρα του μκ2,η θα υπαρχει κανενα θεμα...???
--- End quote ---
Γιώργο δν ταιριάζουν απόλυτα οπότε ή θες και προφυλακτήρα απο NBFL ή να κόψεις τον προφυλακτήρα του NB.Κάπου το είχα πετύχει στο νετ αλλά δν μου άρεσε :-\
george 1323:
--- Quote from: spoumi on May 07, 2010, 12:18:48 PM ---
--- Quote from: george 1323 on May 07, 2010, 12:10:32 PM ---Ρε καμαρια,εσεις με τα nb λυστε μου μια απορια,τα φαναρια του μκ2,5 ταιριαζουν στον προφυλακτηρα του μκ2,η θα υπαρχει κανενα θεμα...???
--- End quote ---
Γιώργο δν ταιριάζουν απόλυτα οπότε ή θες και προφυλακτήρα απο NBFL ή να κόψεις τον προφυλακτήρα του NB.Κάπου το είχα πετύχει στο νετ αλλά δν μου άρεσε :-\
--- End quote ---
Αυτο ρωταω ρε παιδια για να ξερω, δεν εχω καθολου αποψη..... :????: :????:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version