!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (217/298) > >>

nmwisima:

--- Quote from: pib on May 06, 2010, 12:21:47 PM ---ρε bill παγκρατι μενεις? γειτονας εισαι?

--- End quote ---

Εσύ γείτονας είσαι???

bill_viper:

--- Quote from: spoumi on May 06, 2010, 12:13:30 PM ---
--- Quote from: bill_viper on May 06, 2010, 12:09:48 PM ---Μάλλον δε θα την βάλω την βασούλα τώρα, θα την κρατήσω και βλέπουμε στο μέλλον. Κι αυτό γιατί χθες το πρωί η εργοστασιακή βάση ευτυχώς με προστάτεψε από έναν κοτσαδόρο που μου έκανε "δώρο" ένας παπάρας. Γαμώτο, Παγκράτι, χωρίς δικό μου πάρκινγκ...να δω τί θα κάνω...

--- End quote ---
σε όλα τα κόκκινα έγινε χθες αυτό? :P
κι εμένα χθες η μπροστά πινακίδα με έσωσε από δυνατό σημαδάκι..

--- End quote ---
Μη δουν ένα ωραίο χρωματάκι, κατευθείαν ν'αφήσουν το σημάδι τους! :angel:

--- Quote from: philosopher on May 06, 2010, 12:17:52 PM ---
--- Quote from: bill_viper on May 06, 2010, 12:09:48 PM ---Γαμώτο, Παγκράτι, χωρίς δικό μου πάρκινγκ...να δω τί θα κάνω...

--- End quote ---

Άντερα θέλει φίλε Bill αυτό που κάνεις.
Εγώ αν δεν είχα κλειστό Parking δεν έπαιρνα cabrio σε καμία περίπτωση, αν δε έμενα και στο Παγκράτι δε θα έπαιρνα ούτε καλό αμάξι.

--- End quote ---
Νίκο, άσε φρίκη! Όσο είχα το Swift που μου'χε κοστίσει και μια περιουσία κάθε πρωί ξυπνούσα με τον φόβο να μην έχει γίνει καμιά μαλακία.

--- Quote from: pib on May 06, 2010, 12:21:47 PM ---ρε bill παγκρατι μενεις? γειτονας εισαι?

--- End quote ---
Είμαι χαμηλά Παγκράτι, περιοχή Caravel. ;)

pib:
nmwisima  εγω ναι  ;D

bill_viper ψηλα εννοεις χαμηλα ειμαι εγω προς Γουβα  :exaclty:

gianic:

--- Quote from: pib on May 06, 2010, 01:19:54 PM ---nmwisima  εγω ναι  ;D

bill_viper ψηλα εννοεις χαμηλα ειμαι εγω προς Γουβα  :exaclty:

--- End quote ---

Η παλια μου γειτονια! Αγιος Αρτεμιος.

pib:
ελα ρε εκει πηγαινα δημοτικο κατι αιωνες πριν και μπασκετακι αριωνα πλατεια πλυτα :yeah:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version