!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
nmwisima:
--- Quote from: lok502 on May 05, 2010, 12:54:33 AM ---Τί μπορεί να κάνει ένας νεοφερμένος στο JDM χώρο για να δείξει ότι είναι σοβαρός δηλαδή;
Εξάτμιση Bosozuku και αυτοκόλλητα hello kitty;
--- End quote ---
Μπρονζέ Work και χαμήλωμα τουλάχιστον... :clap: :clap: :clap:
Basilmx5:
--- Quote from: nmwisima on May 05, 2010, 12:58:10 AM ---
--- Quote from: lok502 on May 05, 2010, 12:54:33 AM ---Τί μπορεί να κάνει ένας νεοφερμένος στο JDM χώρο για να δείξει ότι είναι σοβαρός δηλαδή;
Εξάτμιση Bosozuku και αυτοκόλλητα hello kitty;
--- End quote ---
Μπρονζέ Work και χαμήλωμα τουλάχιστον... :clap: :clap: :clap:
--- End quote ---
Εισαι εσυ ενας μαλαγανας....
nmwisima:
--- Quote from: lok502 on May 05, 2010, 12:54:33 AM ---
--- Quote from: nmwisima on May 05, 2010, 12:48:20 AM ---υ.γ.: Τριάκιας= Νεοφερμένος στο JDM χώρο με Μιατα Μκ3.
(Συχνά προφέρεται και υποτιμητικά, παρ.: "Έλα μωρέ τώρα με τον Τριάκια, που μου θέλει και κλασικές Hayashi..."
:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
--- End quote ---
Να και η JDM κλίκα, ή μάλλον Yakuza;
--- End quote ---
Φίλε, σόρι, αλλά εγώ προτιμώ τη Τζακούζα!
option-D:
--- Quote from: lok502 on May 05, 2010, 12:54:33 AM ---Εξάτμιση Bosozuku και αυτοκόλλητα hello kitty;
--- End quote ---
Boso εξάτμιση τώρα με τις άσπρες ζάντες δεν μπορώ να βάλω (δεν ταιριάζει η φιλοσοφία με το αμάξι άλλωστε) αλλά έχεις κάποιο πρόβλημα με τα αυτοκόλλητά μου; >:a
lok502:
--- Quote from: option-D on May 05, 2010, 08:50:25 AM ---
--- Quote from: lok502 on May 05, 2010, 12:54:33 AM ---Εξάτμιση Bosozuku και αυτοκόλλητα hello kitty;
--- End quote ---
Boso εξάτμιση τώρα με τις άσπρες ζάντες δεν μπορώ να βάλω (δεν ταιριάζει η φιλοσοφία με το αμάξι άλλωστε) αλλά έχεις κάποιο πρόβλημα με τα αυτοκόλλητά μου; >:a
--- End quote ---
Το σχόλιο δεν υπονοούσε εσένα Μάνο.
Το Hello Kitty είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα Kawaii γι'αυτό και το αναφέρω συχνά. (είναι από τα λίγα πράγματα που δεν κατανοώ στους Ιάπωνες...)
Τώρα για όσους δεν μπορούν να βάλουν bozosuku υπάρχει και το κλαπέτο! :tease:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version