!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
option-D:
Αν σταματήσει να γράφει ο Α. θα πάθουμε ευτυχία..
nmwisima:
--- Quote from: option-D on May 04, 2010, 04:37:26 PM ---Αν σταματήσει να γράφει ο Α. θα πάθουμε ευτυχία..
--- End quote ---
Eσύ κοίτα πρώτα να είσαι στοιχειωδώς ευγενής, απαντώντας στα πμ όταν κάποιος σου μιλάει και μετά κάνε σχόλια για τα ποστ μου. :)
nmwisima:
--- Quote from: Liakos on May 04, 2010, 04:37:26 PM ---Εμενα με αφηνει αδιαφορο το spoiler... ::- Αυτο που μαρεσει ειναι η νεα θεση της πινακιδας. ;)
--- End quote ---
Και οι γυναίκες σε αφήνουν αδιάφορο, αλλά δεν το κάνουμε θέμα! :finger:
option-D:
Και τώρα που πήρες την απάντησή σου κοίτα να είσαι στοιχειωδώς ευγενής και να μου απευθύνεσαι προσωπικά στα προβλήματά σου μαζί μου.. Επίσης να μη λες ό,τι σου κατέβει όταν ήδη ξέρεις για κάποιο πρόβλημα που υπάρχει..
nmwisima:
--- Quote from: option-D on May 04, 2010, 04:57:37 PM ---Και τώρα που πήρες την απάντησή σου κοίτα να είσαι στοιχειωδώς ευγενής και να μου απευθύνεσαι προσωπικά στα προβλήματά σου μαζί μου.. Επίσης να μη λες ό,τι σου κατέβει όταν ήδη ξέρεις για κάποιο πρόβλημα που υπάρχει..
--- End quote ---
Αν και προσωπικά απευθλυνθηκα και με αγνόησες και δεδομένου λοιπόν οτι αναγνωρίζω και σέβομαι το πρόβλημα που υπάρχει θα προσέχω και δεν θα λέω ότι μου κατέβει. :nod:
υ.γ. Για το πρόβλημά σου πάντως, υπάρχουν μεγεθυντές και γιατροί, κάποιος θα μπορεί να σε βοηθήσει :gl:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version