!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
Tsirwnakos:
--- Quote from: Tr3l__ on May 03, 2010, 06:17:47 PM ---Εθεαθη (Κ@υλ@) λευκο ΝΒ (χαμηλωμα-φιμε-debadged οτι προλαβα να δω :P ) συνορα Ιλίου-Αγ. Φανουριου.
Ειναι κανεις απο δω???
--- End quote ---
Σάββας το ονομα του τον εχω ψήσει πολλές φορέσ για να ερθει σε καμια συγκέντρωση αλλα μπα...
Τον γνωριζω καθώς τυχαίνει να μένω Ιλιον κ ο συγκεκριμενος εινια συχνα αραγμένοσ τα βράδια στο τερα πέτρα.. Παρεπιμπτόντως το NB είναι κ turbo με ιπποδύναμη βάσει λεγόμενα του ιδιοκτήτη γύρω στα 230....
Tsirwnakos:
--- Quote from: option-D on May 03, 2010, 05:54:15 PM ---Δευτέρα, 03 Μαΐου 10 , Ενημέρωση 17:38
Νέες αυξήσεις και κερδοσκοπικές κινήσεις αναμένεται να προκαλέσουν στην αγορά καυσίμων οι αυξήσεις του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και είναι σε ισχύ από σήμερα. Οι αυξήσεις υπολογίζονται στα 6 λεπτά ανά λίτρο συν τον ΦΠΑ, ο οποίος σήμερα διαμορφώνεται στο 21% αλλά από 1η Ιουλίου θα ανέβει στο 23%.
Ειδικότερα, ο νέος ΕΦΚ ανά 1.000 λίτρα διαμορφώνεται ως εξής:
• Βενζίνη αμόλυβδη από 610 ευρώ στα 670 ευρώ συν ΦΠΑ 21%
• Βενζίνη LRP από 621ευρώ στα 681 ευρώ συν ΦΠΑ 21%
• Πετρέλαια από 382 ευρώ στα 412 ευρώ συν ΦΠΑ 21%
Οι αυξήσεις του ΕΦΚ ανά λίτρο σε σχέση με τον προηγούμενο ΕΦΚ είναι οι εξής:
• Βενζίνες : 6 λεπτά συν ΦΠΑ 21%
• Πετρέλαια: 3 λεπτά συν ΦΠΑ 21%
Επίσης, στην εγκύκλιό της η ΟΒΕ υπενθυμίζει ότι από 1/5/2010 ισχύουν τα βιβλία εσόδων – εξόδων και η υποχρεωτική έκδοση αποδείξεων για τους πρατηριούχους, τους οποίους και καλεί σε αγωνιστική ετοιμότητα.
http://www.sofokleousin.gr/archives/54838
--- End quote ---
Μάνο μάλλον ξεχνάς ότι ο Φ.Π.Α. θα πάει στο 23% ε??????
Κοινώς την γαμ@@@με...
leonidas11b:
--- Quote from: Tsirwnakos on May 03, 2010, 06:45:35 PM ---
--- Quote from: option-D on May 03, 2010, 05:54:15 PM ---Δευτέρα, 03 Μαΐου 10 , Ενημέρωση 17:38
Νέες αυξήσεις και κερδοσκοπικές κινήσεις αναμένεται να προκαλέσουν στην αγορά καυσίμων οι αυξήσεις του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και είναι σε ισχύ από σήμερα. Οι αυξήσεις υπολογίζονται στα 6 λεπτά ανά λίτρο συν τον ΦΠΑ, ο οποίος σήμερα διαμορφώνεται στο 21% αλλά από 1η Ιουλίου θα ανέβει στο 23%.
Ειδικότερα, ο νέος ΕΦΚ ανά 1.000 λίτρα διαμορφώνεται ως εξής:
.....................
--- End quote ---
Μάνο μάλλον ξεχνάς ότι ο Φ.Π.Α. θα πάει στο 23% ε??????
Κοινώς την γαμ@@@με...
--- End quote ---
Αγγελε παιδι μου προσεχε τη διαβαζεις!Θα σε βαλω τιμωρια.... :P
Tr3l__:
--- Quote from: Tsirwnakos on May 03, 2010, 06:38:17 PM ---
--- Quote from: Tr3l__ on May 03, 2010, 06:17:47 PM ---Εθεαθη (Κ@υλ@) λευκο ΝΒ (χαμηλωμα-φιμε-debadged οτι προλαβα να δω :P ) συνορα Ιλίου-Αγ. Φανουριου.
Ειναι κανεις απο δω???
--- End quote ---
Σάββας το ονομα του τον εχω ψήσει πολλές φορέσ για να ερθει σε καμια συγκέντρωση αλλα μπα...
Τον γνωριζω καθώς τυχαίνει να μένω Ιλιον κ ο συγκεκριμενος εινια συχνα αραγμένοσ τα βράδια στο τερα πέτρα.. Παρεπιμπτόντως το NB είναι κ turbo με ιπποδύναμη βάσει λεγόμενα του ιδιοκτήτη γύρω στα 230....
--- End quote ---
Δεν πρεπει να ειναι αυτος που μου λες γιατι το αμαξι του Σαββα το εχω πετυχει Απολις και θα το θυμομουν σιγουρα αν το ξαναεβλεπα (και ακουγα :P).!! :giveheart:
αυτο που ειδα σημερα δεν ακουστηκε τουρμπατο..Αρα κυκλοφορει και αλλο λευκο ΝΒ στο Ιλιον :yeah: :yeah:
Tsirwnakos:
Ισως έχεισ δίκιο ειδικά άμα το έχεισ ξαναδεί...Μ αρέσει γτ έχουμε γεμίσει το Ιλιον με μαζντακια...
Leo οτι κ να πεις εχεις δίκιο είμαι απρόσεκτος.. Δεν θα ξαναγίνει το υπόσχομαι... :punish: :punish: :punish: :angel:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version