!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
plokamhs:
Εχει κλεψει και ενα καπελο απο κυριο αστυνομικουλη και προσπαθησε να ξεφυγει,χωρις επιτυχια ομως...
xenos:
--- Quote from: option-D on March 22, 2010, 01:24:03 PM ---Yeap! Λογικό.. Σκέψου οτι πέρα από το βάψιμο έχει: βάλε- βγάλε από το αμάξι σου, ξεμοντάρισμα τα ελαστικά, ξαναμοντάρισμα τα ελαστικά, ζυγοστάθμιση κι επανατοποθέτηση στο αυτοκίνητο..
Επίσης είναι πολύ πολύ γρήγορος! Ραγισμένη ζάντα μου την έφτιαξε αυθημερόν, του την πήγα μεσημέρι και το απόγευμα την είχε έτοιμη..
--- End quote ---
Zυγοστάθμιση ΔΕΝ κάνει. :nod:
dimsabas:
--- Quote from: option-D on March 22, 2010, 03:16:36 PM ---Για το πρώτο: έτσι πανηγύριζαν όταν εσύ τερμάτισες ανάποδα απ' ό,τι έπρεπε στον αγώνα με τα ποδήλατα; :llol:
--- End quote ---
:llol: :llol: :llol: :llol: Τι θυμήθηκες τώρα ρε Μάνο; :llol: :llol: :llol: :llol:
Έχει χορτάσει ξυλιές από την πολίτσια ο σούπερ-ήρωας! :exaclty: :exaclty:
VasmaV:
--- Quote from: option-D on March 22, 2010, 01:16:20 PM ---Εγώ πέντε (5) βλέπω.. Εκτός αν θες να το κάνουμε με πράξεις για να δούμε πόσοι έχουν χαμηλώσει... 8)
Και χαμηλωμένα που είναι όμως, παραμένουν ψηλά..
--- End quote ---
καλα τον 5ο δεν τον μετρησα, γιατι ίσα που φαίνεται...οκ...δεν εχεις αδικο...αλλα όλα είναι σχετικα...και τα ΝΒ μπροστα σε μια elise είναι κατσίκια...
option-D:
Γιατί; Ζυγοσταθμισμένα δεν τα παίρνει;
Είναι σίγουρο αυτό; Εγώ δεν ξέρω να σου πω σίγουρα γιατί δεν το έχω χρειαστεί σαν υπηρεσία αυτό...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version