Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ  (Read 238289 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

March 11, 2009, 02:51:40 PMReply #780

Offline george 1323

Re: Μπλα Μπλα κτλπ
« Reply #780 on: March 11, 2009, 02:51:40 PM »
Σε αυτο δεν διαφωνει κανεις....

March 11, 2009, 02:55:10 PMReply #781

Offline Liakos

« Reply #781 on: March 11, 2009, 02:55:10 PM »
Βρε Βασιλη...μην εισαι αριθμολαγνος.Ενα δυνατοτερο(σε ιπποδυναμη) αυτοκινητο δε σημαινει οτι ειναι γρηγοροτερο απο ενα αλλο πιο αδυναμο.Οι επιδοσεις σε μια πιστα αντικατοπτριζουν τις επιδοσεις οσο αφορα στις επιταχυνσεις,στο στριψιμο,στο φρεναρισμα.Ολα αυτα ειναι αντικειμενικα,μετριουνται με αριθμους.
Υπαρχει ομως κ η αισθηση η οποια δεν μπαινει σε καλουπια....δωσε μου ενα παραδειγμα αυτοκινητου που σου παρεχει αυτη τη μοναδικη αισθηση δεσιματος με το αυτοκινητο,που σε κανει συμμετοχο στην οδηγηση κ οχι απλα θεατη/επιβατη,με βαρος ~1100kg και ζυγισμα 50-50,που σου εμπνεει αυτοπεπειθηση να φρεναρεις στο τελευταιο μετρο και να στριψεις με οσα ερχεσαι,σε ωθει να κανεις παντες σαν μικρος Τσουτσιγιας ακομα κ στη διαδρομη σπιτι-περιπτερο και που επισης αν χρειαστει να πας ολιγοημερο ταξιδακι θα σε βγαλει ασπροπροσωπο,σου παρεχει στις καθημερινες σου μετακινησεις ευκολιες κ ανεσεις οπως clima,ηχοσυστηματα και δερματα, που δεν ειναι καθε μερα στο συνεργειο για χιλια δυο προβληματα ενω οταν ερχεται η ωρα της συντηρησης δεν πληρωνεις τον κουκο αηδονι, που εχει λογικη καταναλωση κ χαμηλους ρυπους ,αν χτυπα ξυλο συμβει το μοιραιο θα σε προστατεψει, ενω τελος κοστιζει κατω απο 30Κ....
Για μενα δεν τειθεται θεμα "αναλογιας".Το miata (κατα τη γνωμη μου, μπορει για καποιους να ειναι λανθασμενη) κοιταει στα ματια πολυ ακριβοτερα αυτοκινητα (εννοειται πως δεν ειμαι της αποψης οτι πληρωνεις παιρνεις σε θεματα αυτοκινητου) και πολλες φορες τα ξεβρακωνει.... ;)

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

March 11, 2009, 03:05:09 PMReply #782

Offline Liakos

« Reply #782 on: March 11, 2009, 03:05:09 PM »
Κ στην τελικη, δεν με ενδιαφερει αν θα με αφησει πισω το σουπερ-ντουπερ υπεραυτοκινητο του οποιουδηποτε Ελληναρα με την ξανθια συνοδηγο με τους σιλικονατους διδυμους πυργους στο φαναρι ή στο στροφηλικι(αν και αμφιβαλω αν θα τα καταφερει εδω).Αν στο φαναρι θα κλεψω τα βλεματα ή θα μαγεψω τους παντες παρκαροντας εξω απο την κοσμοπολιτικη καφετερια....Η αν στη νυχτερινη μου εξοδο το miataκι μου δεν μπει πρωτη μουρη στο καβουρι απο τον παρκαδορο κ φευγοντας αν η χαζογκομενα που ψαρεψα δεν καταδεχεται να φυγει μαζι μου γτ δεν θελει να κατσει πανω στη φιλη της(που ετσι κ αλλιως θα ερθει μαζι μου :P ).
Με ενδιαφερει οτι οταν θα χρειαστει να μεταφερθω απο το Α στο Β σημειο, θα βγω με ενα χαμογελο ΝΑΑΑ κ ας βγω τσαλακωμενος,πιασμενος,με πονοκεφαλο απο το θορυβο και ισως αργοπορημενος αφου διαλεξα τον μακρυτερο δρομο ωστε να απολαυσω το miata μου οσο περισσοτερο μπορω.... ;)

Πες με γραφικο,πες με κολλημενο, ακομα και Δον Κιχωτη...αλλα αυτη ειναι η αληθεια μου. :)
« Last Edit: March 11, 2009, 03:07:51 PM by Liakos »

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

March 11, 2009, 03:24:54 PMReply #783

Offline Basilmx5

« Reply #783 on: March 11, 2009, 03:24:54 PM »
Ηλια κ εμενα μαρεσει το αμαξι μου (ειδικα οπως το εχω φτιαξει) κ το "αγαπω" κ το προσεχω κ το σεβομαι κ να σου πω την αληθεια εχω μαμησει οδηγους αλλων πιο γρηγορων αμαξιων σε στροφες κ σε σφηνες... Αλλα ολα δεν μπορεις να τα εχεις, οχι εσυ(μην το παρεις προσωπικα)γενικα μιλαω, Ολα αρχιζουν απτο θεμα των χρηματων.. σιγουρα το μιατα ειναι ενα αμαξι που στα λεφτα του κ στο στυλ του δεν παιζει καλυτερο, οχι μονο γιατι δεν υπαρχει στην κατηγορια του αλλο, αλλα οπως ειπες, κοιτα στα ματια πολυ πιο ακριβα αμαξια απαυτο... Αν θεωρητικα ομως ειχες λεφτα για ενα elise(αν θελεις να μιλησεις για καθαρα πιστα) δεν θα σκεφτοσουνα το μιατα... αν απο την αλλη ηθελες κ a/c κ χλυδη, μιας που η λιζα δεν εχει κατι απο αυτα, θα σκεφτοσουνα ενα S2000, ενα Z4 M3, ενα slk 55amg, ενα boxster S...κ παει λεγοντας.
Δεν ειμαι αριθμολαγνος το αντιθετο μαλιστα, μαρεσει να κανω ταξιδια με την μιαταρα μου, κ ας ειναι λιγο σκληροτερο, να μπαινω στις στροφες γρηγορα, να αφηνω πισω μου, οδηγωντας εξυπνα, πιο δυνατα αυτοκινητα, το λατρευω ναι...
Ειναι θεμα αναλογιας καποια πραγματα Ηλια γιατι ολα αρχιζουν απο τα ποσα που διαθετει κανεις...
Αν ειχα λεφτα να παρω κ να βελτιωσω ενα S2000 ενα porsche θα το εκανα δεν θα σκεφτομουν οτι το μιατα ειναι ενα πολυ καλο αμαξι που αξιζει τα λεφτα του...
Αααα κ κατι αλλο αρκετες φορες μαρεσει να κανω τον δικηγορο του διαβολου >:- για να γινεται συζητηση με επιχειρηματα, συγχωρα με ετσι? ;)

March 11, 2009, 03:29:23 PMReply #784

Offline Liakos

« Reply #784 on: March 11, 2009, 03:29:23 PM »
συγχωρα με ετσι? ;)
Δες το pm....ολα θα κριθουν στο πεδιο της μαχης!! :P :P

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

March 11, 2009, 03:53:27 PMReply #785

Offline Basilmx5

« Reply #785 on: March 11, 2009, 03:53:27 PM »
συγχωρα με ετσι? ;)
Δες το pm....ολα θα κριθουν στο πεδιο της μαχης!! :P :P
:llol: :llol: :llol: :llol: Σωστοοοοος... :llol: :llol: :llol: :llol:

March 11, 2009, 08:16:02 PMReply #786

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #786 on: March 11, 2009, 08:16:02 PM »
Κ στην τελικη, δεν με ενδιαφερει αν θα με αφησει πισω το σουπερ-ντουπερ υπεραυτοκινητο του οποιουδηποτε Ελληναρα με την ξανθια συνοδηγο με τους σιλικονατους διδυμους πυργους στο φαναρι ή στο στροφηλικι(αν και αμφιβαλω αν θα τα καταφερει εδω).Αν στο φαναρι θα κλεψω τα βλεματα ή θα μαγεψω τους παντες παρκαροντας εξω απο την κοσμοπολιτικη καφετερια....Η αν στη νυχτερινη μου εξοδο το miataκι μου δεν μπει πρωτη μουρη στο καβουρι απο τον παρκαδορο κ φευγοντας αν η χαζογκομενα που ψαρεψα δεν καταδεχεται να φυγει μαζι μου γτ δεν θελει να κατσει πανω στη φιλη της(που ετσι κ αλλιως θα ερθει μαζι μου :P ).
Με ενδιαφερει οτι οταν θα χρειαστει να μεταφερθω απο το Α στο Β σημειο, θα βγω με ενα χαμογελο ΝΑΑΑ κ ας βγω τσαλακωμενος,πιασμενος,με πονοκεφαλο απο το θορυβο και ισως αργοπορημενος αφου διαλεξα τον μακρυτερο δρομο ωστε να απολαυσω το miata μου οσο περισσοτερο μπορω.... ;)

Πες με γραφικο,πες με κολλημενο, ακομα και Δον Κιχωτη...αλλα αυτη ειναι η αληθεια μου. :)
Ρε Ηλια εσυ για αλλο αυτοκινητο μιλας η για το Μιατα ??? Γιατι τα χαρακτηριστικα που αναφερεις ειναι αυτα που ξερει ο καθενας πριν οδηγησει το Μιατα.
-Ειναι ομορφο
-Τραβαει τα βλεμματα (η χαρα του καθε ψωνιου)
-Παρκαρει σε καλες θεσεις στα παρκινγκ των κοσμοπολιτικων μαγαζιων (ειδικα αν ειναι καλοκαιρι και το αφησεις ανοιχτο)
-Και πιστεψε με καμια χαζογκομενα δεν θα αρνηθει να μπει μεσα, αντιθετα θα μπει μεσα και θα παρει την πρωτη ηλιθια φιλη της να την ενημερωσει οτι εχει βγει βολτα με 2θεσιο καμπριο.!!!

Και οριστε λοιπον οι λογοι που ποτε δεν συμπαθησα αυτο το κολαμαξο.Ολα αυτα αλλαξαν μεχρι την στιγμη που αποφασισα πως πρεπει να αγορασω ιαπωνικο πισωκινητο μτχ σε ενα λογικο ποσο.Τοτε λοιπον ειχα και εγω την ευκαρια να το οδηγησω (και ΜΚ1 και ΜΚ2 και ΜΚ3) να δω οτι τελικα αυτο το πραγμα δεν προσφερει μονο τα παραπανω χαρακτηριστικα, αλλα εχει και την δυνατοτητα να στριψει, να παιξει μαζι σου και να σε διασκεδασει και να σου δωσει την χαρα που συγκρινεται μοναχα με καρτακι. Και αν δεν τα ειχε αυτα, τοτε πραγματικα δεν υπηρχε κανενας λογος να αποκτησω ενα αμαξι που ουσιαστικα δυσκολευομαι να μπω μεσα και δεν μπορει να καληψει καμια μεταφορικη μου αναγκη.
Δεν εχω μετανιωσει στιγμη για την επιλογη μου (ισως βεβαια να ηθελα ενα 1800) αλλα πραγματικα για να καταλαβεις και να εκτιμησεις το Μιατα πρεπει να το οδηγησεις.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

March 11, 2009, 09:24:43 PMReply #787

Offline spoumi

« Reply #787 on: March 11, 2009, 09:24:43 PM »
απλά ο ηλίας λέει ότι δν τον νοιάζουν όλα αυτά ακόμη και αν τα έχει.Τον νοιάζει η αίσθηση που του δίνει το αμάξι και πώς τον κάνει να νιώθει το αμάξι και τον καταλαβαίνω απόλυτα.
MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia

March 11, 2009, 09:30:35 PMReply #788

Offline J053F

« Reply #788 on: March 11, 2009, 09:30:35 PM »
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Ηλία στο θέμα των "προτιμήσεων".

March 11, 2009, 09:34:49 PMReply #789

Offline spoumi

« Reply #789 on: March 11, 2009, 09:34:49 PM »
Πίστεύω ότι ο ηλίας άθελά του έδωσε ένα συνοπτικό ορισμό του τι είναι miata.. :yeah:
MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia

March 12, 2009, 03:05:16 PMReply #790

Offline dimsabas

« Reply #790 on: March 12, 2009, 03:05:16 PM »
Με αυτό το βιντεάκι μεγάλωσα... :tease:
Μπορεί να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα, να είναι μουρλός κι ανεύθυνος, έχει χέρια όμως! :exaclty:
BMW sideaways limanakia

March 12, 2009, 03:06:01 PMReply #791

Offline dimsabas

« Reply #791 on: March 12, 2009, 03:06:01 PM »
Τροχονόμος χορευτής
Troxonomos gia gelia

March 12, 2009, 05:52:10 PMReply #792

Offline dimsabas

« Reply #792 on: March 12, 2009, 05:52:10 PM »
Ξανθόπουλος vs αρκούδα
H Odysseia enos Kserizwmenou - H maxi me tin Arkouda!

March 12, 2009, 08:09:53 PMReply #793

Offline haris_nc

« Reply #793 on: March 12, 2009, 08:09:53 PM »
Και γ... τα οπτικα εφε...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

March 12, 2009, 09:10:50 PMReply #794

emilmx

• Guest
« Reply #794 on: March 12, 2009, 09:10:50 PM »
 Ένα πολύ ενδιαφέρον τεχνολογικό> επίτευγμα.
 Η γυναίκα (ή άνδρας κατ '> επιλογή) -σκίτσο διαβάζει και μιλάει πολλές γλώσσες,
καθώς και την Ελληνική. 
Επίσης στρέφει το κεφάλι και τα μάτια της όπου πάει το ποντίκι.
Γράψετε ό,τι θέλετε και θα το διαβάσει φωναχτά.

http://www.oddcast.com/home/demos/tts/frameset.php?frame1=talk

:llol: :llol: :llol: :tease: :tease: