!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
GB Autoglym Hood Cleaning Kit up to 14-03-2010
option-D:
Εχθές μου είπε ο Βασίλης ότι προχωράμε κανονικά.. Σήμερα λογικά κλειδώνει και μας στέλνει με ΠΜ αριθμό τραπέζης και τί χρήματα πρέπει να βάλει ο καθένας..
(εμένα με βολεύει να μου δώσει ΙΒΑΝ της alpha, αν έχει)
bill_viper:
Έχω στείλει mail στον τύπο γιατί οι 33 λίρες μεταφορικά ήταν για 5 σετάκια. Τώρα που έχουμε 9 σύνολο (7 για την κουκούλα + 2 για τις ζάντες) δε ξέρω πόσο θα είναι το κόστος μεταφοράς. Περιμένω απάντησή του από χθες..
Το βραδάκι θα κλείσει το θέμα, θα ποσταριστεί ο λογαριασμός της τράπεζας (δυστυχώς Μάνο είναι Πειραιώς).
xenos:
ok από εμένα!
--- Quote from: bill_viper on March 14, 2010, 12:05:29 PM ---(δυστυχώς Μάνο είναι Πειραιώς).
--- End quote ---
:good: :excited: (ΙΒΑΝ)
bill_viper:
Κάπου εδώ κλείνει το πρώτο μέρος του Group Buy που αφορά τις συμμετοχές.
1) bill_viper
2) Konstantinos
3) option-D
4) spoumi
5) VasmaV
6) xenos
7) ChrisZ
Με bold είναι αυτοί που έχουν πληρώσει.
Όλα θ'αγοραστούν από το εν λόγω eBay store: http://stores.shop.ebay.co.uk/QWIKFAST-LTD__W0QQ_armrsZ1
Έχουμε σύνολο:
7 x Autoglym Cabriolet Fabric Hood Maintenance Cleaning Kit
3 x Autoglym Custom Alloy Wheel Acid Free Cleaner (για spoumi & option-D & XrhstosZ)
1 x Autoglym Instant Tyre Wheel Dressing Spray (για spoumi)
Oι καταθέσεις που πρέπει να γίνουν είναι 25 ευρώ έκαστος (εκτός του option-D & XrhstosZ που είναι 33 ευρώ).
Μπορεί να περισσέψουν σε κάθε άτομο από 50 cents έως 1 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση θα σας τα επιστρέψω μαζί με την παραλαβή των προϊόντων. :excited:
Τέλος τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού είναι τα εξής (παρακαλώ να γράψετε σαν αιτιολόγηση το nickname σας):
Τράπεζα Πειραιώς
5040-033720-157
Δεδούσης Βασίλειος
ΙΒΑΝ Απεικόνιση: GR25 0172 0400 0050 4003 3720 157
*Deadline καταθέσεων: ΑΥΡΙΟ Δευτέρα 15/03/2010*
Για οτιδήποτε χρειαστείτε το κινητό μου είναι: 6942 061346
bill_viper:
Για να μην παρεξηγηθώ του spoumi είναι 40 ευρώ αλλά δεν το έγραψα γιατί τα'χει πληρώσει ήδη.
Υ.Γ.: Μετά από 5 λεπτά δε μπορούμε να κάνουμε edit του post μας;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version