Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#5]  (Read 209432 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

March 04, 2010, 03:01:12 PMReply #855

Offline dimsabas

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
« Reply #855 on: March 04, 2010, 03:01:12 PM »
Βάψε το δικό σου κόκκινο. ;)

March 04, 2010, 03:49:33 PMReply #856

Offline option-D

« Reply #856 on: March 04, 2010, 03:49:33 PM »
Θα πηγαίνει και με το πνεύμα των επόμενων ημερών

H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

March 04, 2010, 04:02:32 PMReply #857

Offline plokamhs

• 300 km/h
  • Total likes: 0
  • You know it will always just be me...
« Reply #857 on: March 04, 2010, 04:02:32 PM »
Σας ευχαριστω για τις ευχες!Μεγαλωσα ενα χρονο αλλα εξακολουθω να ειμαι μακραν ο μικροτερος (19)  :yeah:
Παντως Μανο  (option-D) ,αυτο με το αυτοκολλητο ειναι λυση που θα χηρσιμοποιουσε ενας homo erectus.Αν ο αλλος δειχνει ποσο Ελληναρας ειναι παρκαροντας οπου και οπως θελει,παρε τηλ. την τροχαια να ερθει να τον μαζεψει.Οταν παιρνεις το νομο στα χερια σου και αγγιζεις εστω ξενη ιδιοκτησια,πρεπει να εισαι ετοιμος να φας τις μπουφλες σου και να το κανεις και γαργαρα...Σε καμμια περιπτωση δεν δικαιολογω τους καταστηματαρχες και τον φραπεδομαγκα που εδειραν τον wannabe ακτιβιστη,αλλα δεν ειχε κανενα δικαιωμα να κολλησει το αυτοκολλητο στο αυτοκινητο του αλλου.
Οταν ερχεται ο Πακιστανος και σου κανει Μ@%Ν1 το αυτοκινητο δεν νευριαζεις?Οχι τοσο γιατι σε γεμισε σαπουναδες και λασπες,αλλα γιατι ειναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ το αυτοκινητο και αν δεν θες εσυ δεν το αγγιζει ΚΑΝΕΝΑΣ.
Τελος παντων το ποστ του Μανου ειναι απ'το στριτπάνθερς.τζιαρ

March 04, 2010, 04:24:06 PMReply #858

Offline option-D

« Reply #858 on: March 04, 2010, 04:24:06 PM »
1ον δεν είπα οτι το έγραψα εγώ
2ον κανονικά έπρεπε να του σπάσει τον καθρέφτη και τους γυαλοκαθαριστήρες, όχι να του κολλήσει αυτοκόλλητο
3ον έχει παραγίνει το κακό κι η αστυνομία ούτε που ενδιαφέρεται

Είναι τυχαίο λες που εγώ δεν έχω παρκάρει ποτέ σε πεζοδιάβαση ενώ δεν με έχουν γράψει ποτέ για να φοβάμαι πλέον κάτι τέτοιο..;
Ο εκφοβισμός δεν είναι τρόπος.. Ούτε πρέπει να σε πιάσει κανείς από το χεράκι για να σου δείξει τα αυτονόητα..
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

March 04, 2010, 04:39:51 PMReply #859

Offline nmwisima

« Reply #859 on: March 04, 2010, 04:39:51 PM »
Πεστε με γυφτο ομως γουστα ειναι αυτα! :finger:

Γυφτο.

March 04, 2010, 04:40:12 PMReply #860

Offline plokamhs

• 300 km/h
« Reply #860 on: March 04, 2010, 04:40:12 PM »
Δεν στην ειπα για την πηγη!Απλα επειδη ετυχε να το διαβασω προχθες αυτο το αρθρο,την ανεφερα για να υπαρχει.
Και οχι δεν ειναι τυχαιο που δεν εχεις παρκαρει σε διαβαση ή σε ραμπα αναπήρων ή πανω στο κεφαλοσκαλο του σπιτιου μου,γιατι εχεις συνειδηση τη στιγμη που ο συγκεκριμενος τυπος δεν ειχε.Και ο πανθηρας των δρομων ομως,δειχνει ποσο απολιτιστος ειναι παιρνοντας το νομο στα χερια του.Και η τροχαια δε νομιζω να μην εμφανιζεται!Ερχεται παντα(το πότε ερχεται ειναι αλλο θεμα)!
Αν ερχοταν ο γερανος να του μαζεψει το "εργαλειο" του και αναγκαζοταν να σκασει ενα καρο λεφτα και να μεινει χωρις πινακιδες για ενα διαστημα,ειναι σιγουρο πως την επομενη φορα που θα εψαχνε να παρκαρει θα το σκεφτοταν 2 φορες πριν το βαλει καπου παρανομα...
Ενω με το αυτοκολλητακι ο αλλος ΚΑΙ μαλακας εγινε ΚΑΙ ξυλο εφαγε ΚΑΙ την επομενη φορα ο τυπος θα παρκαρει ξανα οπου του καβλ@σε1

March 04, 2010, 04:49:25 PMReply #861

Offline nmwisima

« Reply #861 on: March 04, 2010, 04:49:25 PM »
αυτο με το αυτοκολλητο ειναι λυση που θα χηρσιμοποιουσε ενας homo erectus.Αν ο αλλος δειχνει ποσο Ελληναρας ειναι παρκαροντας οπου και οπως θελει,παρε τηλ. την τροχαια να ερθει να τον μαζεψει.Οταν παιρνεις το νομο στα χερια σου και αγγιζεις εστω ξενη ιδιοκτησια,πρεπει να εισαι ετοιμος να φας τις μπουφλες σου και να το κανεις και γαργαρα...Σε καμμια περιπτωση δεν δικαιολογω τους καταστηματαρχες και τον φραπεδομαγκα που εδειραν τον wannabe ακτιβιστη,αλλα δεν ειχε κανενα δικαιωμα να κολλησει το αυτοκολλητο στο αυτοκινητο του αλλου. Οταν ερχεται ο Πακιστανος και σου κανει Μ@%Ν1 το αυτοκινητο δεν νευριαζεις?Οχι τοσο γιατι σε γεμισε σαπουναδες και λασπες,αλλα γιατι ειναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ το αυτοκινητο και αν δεν θες εσυ δεν το αγγιζει ΚΑΝΕΝΑΣ.

Δεν βγαίνω όμως να τον κάνω τόπι στο ξύλο τον Πακιστανό...

Το ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ είναι μια πολύ καλή λύση, με χιούμορ, για να πάρεις θέση. ΔΕΝ καταστρέφει ΚΑΜΙΑ περιουρία (στις οδηγίες του σάιτ λέει ρητά να μην το κολάμε σε επιφάνειες με χρώμα, αλλά μόνο σε τζάμι) και ταλαιπωρεί τον σταρχιδιστή για να το βγάλει όπως του αξίζει.
Επ ουδενί δεν δικαιολογεί χειροδικία.

Δηλαδή 19χρονε Μάνο είσαι υπερ του να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας; Διότι αναφέρεις ότι αφού του άγγιξε την περιουσία δικαιολογημένα τον έδειρε. Κι αν ήμουν εγώ που κόλλησα το αυτοκόλλητο και εσύ ο ιδιοκτήτης και έτρωγες και ξύλο δεν θα έπρεπε να πάω δικαστήριο;;; Θα ήμουν δικαιολογημένος να σε στείλω στο νοσοκομείο????

Ειναι και κάτι άλλο, κάποιοι δεν θέλουμε να γινόμαστε με το παραμικρό ρουφιάνοι και να φωνάζουμε τα μπατσάκια (που τις άλλες ώρες τους βρίζουμε).
Καταλαβαίνεις τι λέω; Δεν μπορεί τη Δευτέρα να τους πετάω μολότοφ και την Τρίτη να τους φωνάζω να γράψουν κάποιον. Ρουφιανιλίκι άλλωστε χορτάσαμε στην κατοχή, πότισε το χώμα, δεν χρειάζεται άλλο.

March 04, 2010, 05:31:10 PMReply #862

Offline Basilmx5

« Reply #862 on: March 04, 2010, 05:31:10 PM »
Mήπως έχει κανείς κάτι πιο σκοτεινό που να φαίνεται λιγότερο και να έχει λίγες περισσότερες ανταναλάσεις παρακαλω??? :moutza: :moutza: :moutza:
no comment....

ΔΕΝ καταστρέφει ΚΑΜΙΑ περιουρία
οχι καμία..(εδω εχει comment)

March 04, 2010, 05:39:24 PMReply #863

Offline nmwisima

« Reply #863 on: March 04, 2010, 05:39:24 PM »
Mήπως έχει κανείς κάτι πιο σκοτεινό που να φαίνεται λιγότερο και να έχει λίγες περισσότερες ανταναλάσεις παρακαλω??? :moutza: :moutza: :moutza:
no comment....

ΔΕΝ καταστρέφει ΚΑΜΙΑ περιουρία
οχι καμία..(εδω εχει comment)

Είναι λάθη βιασύνης και το επιπεδό σου ειναι τόσο χαμηλό ώστε να σχολιάσεις. >:a ;D

March 04, 2010, 05:41:40 PMReply #864

Offline Ξάδελφος

« Reply #864 on: March 04, 2010, 05:41:40 PM »
αυτο με το αυτοκολλητο ειναι λυση που θα χηρσιμοποιουσε ενας homo erectus.Αν ο αλλος δειχνει ποσο Ελληναρας ειναι παρκαροντας οπου και οπως θελει,παρε τηλ. την τροχαια να ερθει να τον μαζεψει.Οταν παιρνεις το νομο στα χερια σου και αγγιζεις εστω ξενη ιδιοκτησια,πρεπει να εισαι ετοιμος να φας τις μπουφλες σου και να το κανεις και γαργαρα...Σε καμμια περιπτωση δεν δικαιολογω τους καταστηματαρχες και τον φραπεδομαγκα που εδειραν τον wannabe ακτιβιστη,αλλα δεν ειχε κανενα δικαιωμα να κολλησει το αυτοκολλητο στο αυτοκινητο του αλλου. Οταν ερχεται ο Πακιστανος και σου κανει Μ@%Ν1 το αυτοκινητο δεν νευριαζεις?Οχι τοσο γιατι σε γεμισε σαπουναδες και λασπες,αλλα γιατι ειναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ το αυτοκινητο και αν δεν θες εσυ δεν το αγγιζει ΚΑΝΕΝΑΣ.

To να κολλησεις ενα αυτοκολλητο στο τζαμι του αθλιου που με τροπο φασιστικο στερει απο μενα και τους συνανθρωπους μου το απλο δικαιωμα του να περπατω στο πεζοδρομιο  και να περνω τη διαβαση μ ασφαλεια,πιστευω ειναι το λιγοτερο που μπορεις να κανεις..
O wanabe ακτιβιστης oπως τον αποκαλεις ειχε τα καμπανελια να κολλησει το αυτοκολλητο,στου wanabe μαγκα με τ αμαξι αγορασμενο απ τη μαμα τυπα.
Ηοmo erectus ειναι ο μαλακας που επειδη εχει μικρο πουλι και δε μπορει να ριξει γκομενα παρκαρει τ αμαξι διπλα στο φραπε του ακομη κι αν εκει ειναι η ραμπα του αναπηρου.Homo erectus ειναι το εκαστοτε μ@λ@κισμενο που συμπασχει το γελοιο τυπα που μαζι με αλλους 10 δειραν ενα παλικαρακι επειδη του κολλησε αυτοκολλητακι στο ηλιθια παρκαρισμενο τουτουνι του.
Δε μουκανει ο μαυρος    μεταναστης στο φαναρι, ισως ειναι κι απ το Μπαγκλαντες,μουνι τ αμαξι γιατι απλα,ευγενικα του αρνουμαι την υπηρεσια και φευγει...
Την επομενη φορα ο ακτιβιστης που ειχε τα καμπανελια να κολλησει τ αυτοκολλητο,ας μαζεψει παρακατω καμια δεκαρια αλλους ακτιβιστες,εγω προσφερομαι,κι ας κουνηθει ο καθε μαγκακος απ τη φραπετερια να τον δειρει.
19χρονε Μανο,με δικαιωμα ψηφου,χαιρομαι που οι σκαρτες  ιδεες μου ειναι διαφορετικες απ τις δικες σου. :clap:

March 04, 2010, 05:43:34 PMReply #865

Offline simkoz

« Reply #865 on: March 04, 2010, 05:43:34 PM »
+100 με Αχιλλέα και Μάνο. Σαφώς και το αυτοκολλητάκι είναι για να σε ρεζιλέψει και να το σκεφτείς ούτε χαλάει κάτι ούτε τπτ.
Εγώ κάποιες φορές έχω παρκάρει σε μαλακία μέρος, έ ούτε περήφανος αισθάνθηκα και αν μου κόλλαγαν σηματάκι θα το σκεφτόμουν περισσότερο την επόμενη φορά.
Μακάρι να κόλλαγαν όλοι οι πεζοί  
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

March 04, 2010, 05:46:06 PMReply #866

Offline Basilmx5

« Reply #866 on: March 04, 2010, 05:46:06 PM »

To να κολλησεις ενα αυτοκολλητο στο τζαμι του αθλιου που με τροπο φασιστικο στερει απο μενα και τους συνανθρωπους μου το απλο δικαιωμα του να περπατω στο πεζοδρομιο  και να περνω τη διαβαση μ ασφαλεια,πιστευω ειναι το λιγοτερο που μπορεις να κανεις..
O wanabe ακτιβιστης oπως τον αποκαλεις ειχε τα καμπανελια να κολλησει το αυτοκολλητο,στου wanabe μαγκα με τ αμαξι αγορασμενο απ τη μαμα τυπα.
Ηοmo erectus ειναι ο μαλακας που επειδη εχει μικρο πουλι και δε μπορει να ριξει γκομενα παρκαρει τ αμαξι διπλα στο φραπε του ακομη κι αν εκει ειναι η ραμπα του αναπηρου.Homo erectus ειναι το εκαστοτε μ@λ@κισμενο που συμπασχει το γελοιο τυπα που μαζι με αλλους 10 δειραν ενα παλικαρακι επειδη του κολλησε αυτοκολλητακι στο ηλιθια παρκαρισμενο τουτουνι του.
Δε μουκανει ο μαυρος    μεταναστης στο φαναρι, ισως ειναι κι απ το Μπαγκλαντες,μουνι τ αμαξι γιατι απλα,ευγενικα του αρνουμαι την υπηρεσια και φευγει...
Την επομενη φορα ο ακτιβιστης που ειχε τα καμπανελια να κολλησει τ αυτοκολλητο,ας μαζεψει παρακατω καμια δεκαρια αλλους ακτιβιστες,εγω προσφερομαι,κι ας κουνηθει ο καθε μαγκακος απ τη φραπετερια να τον δειρει.
19χρονε Μανο,με δικαιωμα ψηφου,χαιρομαι που οι σκαρτες  ιδεες μου ειναι διαφορετικες απ τις δικες σου. :clap:

+πολλα

March 04, 2010, 05:50:42 PMReply #867

Offline Dionisis

« Reply #867 on: March 04, 2010, 05:50:42 PM »

Δεν βγαίνω όμως να τον κάνω τόπι στο ξύλο τον Πακιστανό...

Το ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ είναι μια πολύ καλή λύση, με χιούμορ, για να πάρεις θέση. ΔΕΝ καταστρέφει ΚΑΜΙΑ περιουρία (στις οδηγίες του σάιτ λέει ρητά να μην το κολάμε σε επιφάνειες με χρώμα, αλλά μόνο σε τζάμι) και ταλαιπωρεί τον σταρχιδιστή για να το βγάλει όπως του αξίζει.
Επ ουδενί δεν δικαιολογεί χειροδικία.

Δηλαδή 19χρονε Μάνο είσαι υπερ του να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας; Διότι αναφέρεις ότι αφού του άγγιξε την περιουσία δικαιολογημένα τον έδειρε. Κι αν ήμουν εγώ που κόλλησα το αυτοκόλλητο και εσύ ο ιδιοκτήτης και έτρωγες και ξύλο δεν θα έπρεπε να πάω δικαστήριο;;; Θα ήμουν δικαιολογημένος να σε στείλω στο νοσοκομείο????

Ειναι και κάτι άλλο, κάποιοι δεν θέλουμε να γινόμαστε με το παραμικρό ρουφιάνοι και να φωνάζουμε τα μπατσάκια (που τις άλλες ώρες τους βρίζουμε).
Καταλαβαίνεις τι λέω; Δεν μπορεί τη Δευτέρα να τους πετάω μολότοφ και την Τρίτη να τους φωνάζω να γράψουν κάποιον. Ρουφιανιλίκι άλλωστε χορτάσαμε στην κατοχή, πότισε το χώμα, δεν χρειάζεται άλλο.

To να κολλήσεις ένα αυτοκόλλητο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου κάποιου, ίσως  να μη μπορεί να χαρακτηριστεί φθορά ξένης ιδιοκτησίας (είναι βέβαια κυρίως θέμα απόδειξης το αν προκαλείς πραγματικά φθορά). Το να κολλάς όμως ένα αυτοκόλλητο που αναγράφει "είμαι γάιδαρος" είναι τουλάχιστον παράνομο διότι εξυβρίζεις τον άλλο.

Φυσικά και συμφωνούμε πιστεύω, ότι το να παίρνεις το νόμο στα χέρια σου δεν είναι λύση. Όσο παράνομο είναι να παραβιάζεις τον ΚΟΚ τόσο παράνομο επίσης είναι να διαπράττεις το έγκλημα της εξύβρισης. Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν νόμοι.

Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι ρουφιανιλίκι να καλεί κάποιος πολίτης την αστυνομία και να καταγγέλλει μια παράνομη πράξη;;; Δηλάδή είναι προτιμότερο να παίρνει το νόμο στα χέρια του και να σπάει τον άλλον στον ξύλο ή να τον εξυβρίζει κλπ κλπ.... Και ο μπάτσος όπως θέλεις να τον αποκαλείς (επίτρεψε μου να διαφωνώ) κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά. Είναι υπεύθυνος για τη τήρηση της τάξης,όπως και ο γιατρός για να γιατρεύει, ο μανάβης για να πουλάει ζαρζαβατικά, ο δημοσιογράφος για να ενημερώνει, ο έμπορος για να πουλάει τη πραμάτεια του κλπ.......
NC 2.0 Niseko Sunlight Silver

March 04, 2010, 05:54:35 PMReply #868

Offline plokamhs

• 300 km/h
« Reply #868 on: March 04, 2010, 05:54:35 PM »
@nmwisima Οσοι βγαινουν να δειρουν τον Πακιστανο εχουν προβλημα,δεδομενου οτι δουλευει ολη μερα για να του τα παρει αλλος το βραδυ και να του δωσει ενα κομματι ψωμι.
Ρουφιανιλικι ΔΕΝ υφισταται,οταν ο αλλος κανει κατι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.Το να καλεσεις την τροχαια να του μαζεψει το αυτοκινητο ΔΕΝ ειναι ρουφιανιλικι.Αλλωστε εσυ κι εγω και ολοι μας τους πληρωνουμε,ας χρησιμευσουν σε κατι.
@Ξαδελφος για αλλη μια φορα δεχομαι επιθεση απο 'σενα,επειδη πολυ απλα ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να μου ακουμπησει κανενας το αυτοκινητο.ΔΕΝ δικαιολογω τους ψευτομαγκες που εδειραν τον τυπο επειδη κολλησε ενα αυτοκολλητο,αλλα ποιος θα διαφωνησει ( με επιχειρηματα ) οτι το να ασχοληθεις με την περιουσια του αλλου ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ?Το να φερεσαι σαν γαιδαρος απεναντι σε καποιον που φερεται επισης σαν γαιδαρος(εστω και 10x περισσοτερο) δε νομιζω να οφελει κανεναν.
edit. ΠΡΟΦΑΝΩΣ δε μενεις σε περιοχη που οι Πακιστανοι/Αλβανοι/Συριοι/οτιδηποτε/αλλα ΚΑΙ Ελληνες εχουν δημιουργησει γκετο.Δεν εχεις πεσει θυμα αυτων(με οποια εννοια θες παρ'το το "θυμα") οποτε δεν μπορεις να εκφερεις αποψη.
« Last Edit: March 04, 2010, 05:58:00 PM by plokamhs »

March 04, 2010, 05:57:06 PMReply #869

Offline simkoz

« Reply #869 on: March 04, 2010, 05:57:06 PM »
Με με να τον λες γάιδαρο δεν τον βρίζεις. Γιατί είναι όντως.
Και πιο σοβαρά δεν είναι το ίδιο να τον πεις γάιδαρο με το να πλακωθείς στο ξύλο. Και στο συγκεκριμένο συμβάν ποιος από τους 2 ήταν ο ΜΑΛΑΚΑΣ φάνηκε νομίζω ξεκάθαρα
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights