Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#5]  (Read 209545 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

February 25, 2010, 05:42:48 PMReply #690

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
« Reply #690 on: February 25, 2010, 05:42:48 PM »
που να με δεις με τη φουστίτσα και το παπουτσάκι...μια ζωγραφιά είμαι :P :P
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

February 25, 2010, 05:46:31 PMReply #691

Offline haris_nc

« Reply #691 on: February 25, 2010, 05:46:31 PM »
please να μην εξελιχθεί αυτό σε μηχανές vs αυτοκίνητα

όλοι μας κάνουμε λάθη στο δρόμο...ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω...

Εχώ δέχομαι ότι οι μηχανόβιοι είναι μια ευπαθής ομάδα οδηγών. Και εγώ λαμβάνω τα μέτρα μου όταν βλέπω μηχανάκια δίπλα μου, προσπαθώ να τους διευκολύνω κολλώντας στο μπροστινό μου στο φανάρι κτλ αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το πόσο επικίνδυνοι γίνονται και οι ίδιοι έτσι...πόσες φορές έχουν σπάσει καθρέπτες για να προχωρήσουν μισό μέτρο στο φανάρι έχοντας κάνει 300 σφήνες στο μεταξύ λες και τα αμάξια πρέπει να πετάξουν σπό τους δρόμους... Μην πω πόσες φορές με έχουν παρασύρει μηχανές στο πεζοδρόμιο όταν πηγαίνω στη δουλειά μου στο κέντρο και με βρίζουν και από πάνω. Δεν πρόκειται για εμπάθεια και μίσος αλλά για μια περίεργη νοοτροπία! Και τις φορές που τα μηχανάκια δεν είναι στο πεζοδρόμιο για να κόψουν δρόμο, αλλά κινούνται όπως ορίζει ο ΚΟΚ στο δρόμο ρισκάρουν τη ζωή τους επειδή σε περίπτωση ατυχήματος ο έρμος ο οδηγός αυτοκινήτου βρίσκει το μπελά του και αυτό πιστεύουν ότι τους παράχει μια ασυλιά! Όπως αντιλαμβάνομαι στη περίπτωση του Βασίλη η ζημιά έγινε με ελάχιστα χιλιόμετρα έως μηδενικα :????: Δεν έχω οδηγήσει μηχανάκι ποτέ αλλά αν οδηγούσα θα πήγαινα με σύνεση. Μερικές φορές πάνε γυρεύοντας και οι ίδιοι. Εξαιρούνατι οι οδηγοί ντιλίβερι που η πίεση και μόνο του χρόνου και ο φόρτος της δουλειάς τους αναγκάζει να πετάξουν με το μηχανάκι και να περάσουν μέχρι και στοπ και φανάρια.Εκεί είμαι περισσότερο επιεικής. Αλλά αυτές τις σφήνες, ειδικά από παπάκια χωρίς καθρέπτες ::- δεν μπόρεσα να τις καταλάβω ποτέ  :btp: όντως :D

Επισης στην εθνικη ειμαι  αριστερη λωριδα τον βλεπω που ερχεται μαλλια κουβαρια και βγαζω φλας να κανω στην ακρη να περασει,ΓΙΑΤΙ προσπερνας απο δεξια ρε φιλαρακι????????????Ποσο χρονο θα κανω να αλλαξω λωριδα??????????

Οσο για το μισος,εμενα με εχεισ χτυπησει μηχανακι και οδηγουσε ενας πιτσιρικας χωρις διπλωμα,αν και επρεπε να τον βαλω φυλακη για να βαλει μυαλο δε το εκανα,οποτε μαλλον μονο μισος δεν εχω !

Τους προσεχω οσο προσεχουν και αυτοι τον εαυτο τους!!!!!

February 25, 2010, 06:41:26 PMReply #692

Offline bill_viper

• pure velocity
  • Total likes: 79
  • In luv with my little κουμπαρά
    • Dedousis.com
« Reply #692 on: February 25, 2010, 06:41:26 PM »
Μάνο μου δεν είναι τόσα άγια τα πράγματα με τα μηχανάκια...οι περισσότεροι (ΟΧΙ όλοι) μηχανόβιοι (μικρών και μεγάλων δικύκλων) νομίζουν ότι τους ανήκει ο δρόμος κι ότι μπορούν να χώνονται ΠΑΝΤΟΥ!!

Την πρώτη φορά μ'είχε παρασύρει μηχανάκι κι είχα σπάσει το χέρι μου...

Την δεύτερη φορά στην Εθνική έξω από την Καλαμάτα μηχανάκι ήταν σταματημένο τέρμα δεξιά σε πάρκινγκ και κατευθείαν χώνεται τέρμα αριστερά στην λωρίδα μου...με 120km/h με το Swift τσίτα χαμηλωμένο όπως ήταν καβαλάω διαχωριστική νησίδα για να μην τον σκοτώσω...7000 ευρώ ζημιά πλήρωσε η ασφαλιστική του παπάρα μηχανόβιου...

Τρίτη φορά σήμερα με χτυπάει και χρειάζεται βάψιμο ο προφυλακτήρας μου!

Ποτέ δεν έχω προκαλέσει ατύχημα!! Όσες φορές έχω εμπλακεί πάντα έφταιγε μηχανάκι!!
Δεν ξέρω ούτε αυτόματο σκουτεράκι να καβαλήσω και δεν το έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου!!
Βye-bye my sweet Miata... :(

February 25, 2010, 06:46:18 PMReply #693

Offline nmwisima

« Reply #693 on: February 25, 2010, 06:46:18 PM »
που να με δεις με τη φουστίτσα και το παπουτσάκι...μια ζωγραφιά είμαι :P :P

Σε φαντάζομαι. Κάθε βράδυ!!! :giveheart: :giveheart: :giveheart:

υ.γ. Οι υπόλοιποι αργόσχολοι που κάνετε σοβαρές συζητήσεις πάρτε το λοπού από το Μπλα-Μπλα, εδώ είναι για χαβαλά και έρωτες ΜΟΝΟ!

February 25, 2010, 06:46:31 PMReply #694

Offline mx5mk1

« Reply #694 on: February 25, 2010, 06:46:31 PM »

Εχώ δέχομαι ότι οι μηχανόβιοι είναι μια ευπαθής ομάδα οδηγών. Και εγώ λαμβάνω τα μέτρα μου όταν βλέπω μηχανάκια δίπλα μου, προσπαθώ να τους διευκολύνω κολλώντας στο μπροστινό μου στο φανάρι κτλ αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το πόσο επικίνδυνοι γίνονται και οι ίδιοι έτσι...πόσες φορές έχουν σπάσει καθρέπτες για να προχωρήσουν μισό μέτρο στο φανάρι έχοντας κάνει 300 σφήνες στο μεταξύ λες και τα αμάξια πρέπει να πετάξουν σπό τους δρόμους... Μην πω πόσες φορές με έχουν παρασύρει μηχανές στο πεζοδρόμιο όταν πηγαίνω στη δουλειά μου στο κέντρο και με βρίζουν και από πάνω. Δεν πρόκειται για εμπάθεια και μίσος αλλά για μια περίεργη νοοτροπία! Και τις φορές που τα μηχανάκια δεν είναι στο πεζοδρόμιο για να κόψουν δρόμο, αλλά κινούνται όπως ορίζει ο ΚΟΚ στο δρόμο ρισκάρουν τη ζωή τους επειδή σε περίπτωση ατυχήματος ο έρμος ο οδηγός αυτοκινήτου βρίσκει το μπελά του και αυτό πιστεύουν ότι τους παράχει μια ασυλιά! Όπως αντιλαμβάνομαι στη περίπτωση του Βασίλη η ζημιά έγινε με ελάχιστα χιλιόμετρα έως μηδενικα :????: Δεν έχω οδηγήσει μηχανάκι ποτέ αλλά αν οδηγούσα θα πήγαινα με σύνεση. Μερικές φορές πάνε γυρεύοντας και οι ίδιοι. Εξαιρούνατι οι οδηγοί ντιλίβερι που η πίεση και μόνο του χρόνου και ο φόρτος της δουλειάς τους αναγκάζει να πετάξουν με το μηχανάκι και να περάσουν μέχρι και στοπ και φανάρια.Εκεί είμαι περισσότερο επιεικής. Αλλά αυτές τις σφήνες, ειδικά από παπάκια χωρίς καθρέπτες ::- δεν μπόρεσα να τις καταλάβω ποτέ  :btp: όντως :D

Επισης στην εθνικη ειμαι  αριστερη λωριδα τον βλεπω που ερχεται μαλλια κουβαρια και βγαζω φλας να κανω στην ακρη να περασει,ΓΙΑΤΙ προσπερνας απο δεξια ρε φιλαρακι????????????Ποσο χρονο θα κανω να αλλαξω λωριδα??????????

Οσο για το μισος,εμενα με εχεισ χτυπησει μηχανακι και οδηγουσε ενας πιτσιρικας χωρις διπλωμα,αν και επρεπε να τον βαλω φυλακη για να βαλει μυαλο δε το εκανα,οποτε μαλλον μονο μισος δεν εχω !

Χάρη προσοχή! Από τη στιγμή που έχεις χώρο δεξιά σου (όπως χαρακτηριστικά έγραψες- ¨γιατί προσπερνάς από δεξιά ρε φιλαράκι, πόσο χρόνο θα κάνω να αλλάξω λωρίδα?¨) να μην πηγαίνεις στην αριστερή λωρίδα (αυτή πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για προσπέραση -ειδικά μάλιστα αν η ακριβώς δεξιότερη είναι άδεια)

Πρέπει να βάλουμε τέλος στην βλαχομπαρόκ κατάσταση (αργά+αριστερά ή ¨πηγαίνω στην αριστερή λωρίδα επειδή είμαι γρήγορος¨) που υπάρχει στον τόπο μας και πρέπει να το ξεκινήσουμε εμείς πρώτα από τους άλλους!

Συγνώμη αν σε στεναχώρησα, δεν το έγραψα για σένα προσωπικά αλλά για όλους μας.

February 25, 2010, 06:55:51 PMReply #695

Offline haris_nc

« Reply #695 on: February 25, 2010, 06:55:51 PM »

Χάρη προσοχή! Από τη στιγμή που έχεις χώρο δεξιά σου (όπως χαρακτηριστικά έγραψες- ¨γιατί προσπερνάς από δεξιά ρε φιλαράκι, πόσο χρόνο θα κάνω να αλλάξω λωρίδα?¨) να μην πηγαίνεις στην αριστερή λωρίδα (αυτή πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για προσπέραση -ειδικά μάλιστα αν η ακριβώς δεξιότερη είναι άδεια)

Πρέπει να βάλουμε τέλος στην βλαχομπαρόκ κατάσταση (αργά+αριστερά ή ¨πηγαίνω στην αριστερή λωρίδα επειδή είμαι γρήγορος¨) που υπάρχει στον τόπο μας και πρέπει να το ξεκινήσουμε εμείς πρώτα από τους άλλους!

Συγνώμη αν σε στεναχώρησα, δεν το έγραψα για σένα προσωπικά αλλά για όλους μας.

Οταν πας με 140-150 και ο αλλος ο καγκουρας-γερος παει με 70 στη μεσαια εσυ που μπορεις να πας?

Αλλα περα απο αυτο ετσι οπως οδηγουν δε μου κανει καμια εντυπωση που πεφτουν και χτυπανε συνεχεια,δεν ειπε κανεις πως εμεις οδηγουμε τελεια,αλλα και λιγακι σεβαυσμος δε βλαπτει!!!!!

ΑΣΧΕΤΟ:Ποσο τους ζηλευω που τους βλεπω με τις φορμες και τα κρανοι τα περιεργα στην εθνικη....!!!!!!

February 25, 2010, 06:58:56 PMReply #696

Offline Basilmx5

« Reply #696 on: February 25, 2010, 06:58:56 PM »
Παιδια οδηγω μηχανη και...
Τη 1η φορα με εκλεισε τυπακος κ επεσα με σενταν γιατι του καπνισε να κανει δεξια χωρις φλας...
τη 2η φορα απεφυγα το ιδιο σκηνικο με μια απιστευτη μανουβρα που ουτε κ εγω καταλαβα πως... τι επρεπε να κανω να κατεβω κατω?
τη 3η φορα....
τη 4η φορα....
κ παρα πολλα καθημερινα παραδειγματα... οποτε μη τα αρχιζετε αυτα...
Ολοι οσοι λετε ευκολα αυτα για τους μηχανοβιους να τα ξανασκεφτειτε λιγο πιο ψυχραιμα... δεν εχετε ζησει πως ειναι να οδηγας στη λωριδα σου κ ο μ@λ@κοπιτουρας να σου κλεινει το δρομο ενω κατεβαινεις κ να μην εχεις χωρο που να πας...κ το φρεναρισμα να μη σου φτανει...

Οσο για τις παρανομιες που κανουν, ναι δεν διαφωνω κ αναποδα πανε κ σφινες θα κανουν για διαφορους λογους απτο ειτε γιατι βιαζονται ειτε γιατι μπορουν ειτε γιατι ειναι χαζοι... οπως κ να εχει υπαρχουν ανεγκεφαλοι σ'ολων των ειδων τα οχηματα..

Κ μη ξεχνατε κατι βασικο τα αμαξια εχουν 4 ροδες να στριψουν-να φρεναρουν οι μηχανες μονο 2... οποτε την επομενη φορα που θα σας πιασει ενας ψιλοεγωισμος ξανασκεφτειτε το...

Το μεγαλυτερο ποσοστο των οδηγων στα αμαξια ειναι πανασχετοι κ χωρις παιδεια, δεν τους νοιαζει τιποτα... λιγοι ειναι αυτοι που καταλαβαινεις οτι δινουν χωρους κ βοηθουν...
« Last Edit: February 25, 2010, 07:05:22 PM by Basilmx5 »

February 25, 2010, 07:01:06 PMReply #697

Offline haris_nc

« Reply #697 on: February 25, 2010, 07:01:06 PM »
Παιδια οδηγω μηχανη και...
Τη 1η φορα με εκλεισε τυπακος κ επεσα με σενταν γιατι του καπνισε να κανει δεξια χωρις φλας...
τη 2η φορα απεφυγα το ιδιο σκηνικο με μια απιστευτη μανουβρα που ουτε κ εγω καταλαβα πως... τι επρεπε να κανω να κατεβω κατω?
τη 3η φορα....
τη 4η φορα....
κ παρα πολλα καθημερινα παραδειγματα...
Οσοι ολοι λετε ευκολα αυτα για τους μηχανοβιους να τα ξανασκεφτειτε λιγο πιο ψυχραιμα... δεν εχετε ζησει πως ειναι να οδηγας στη λωριδα σου κ ο μ@λ@κοπιτουρας να σου κλεινει το δρομο ενω κατεβαινεις κ να μην εχεις χωρο που να πας...

Οσο για τις παρανομιες που κανουν, ναι δεν διαφωνω κ αναποδα πανε κ σφινες θα κανουν για διαφορους λογους απτο ειτε γιατι βιαζονται ειτε γιατι μπορουν ειτε γιατι ειναι χαζοι... οπως κ να εχει υπαρχουν ανεγκεφαλοι σ'ολων των ειδων τα οχηματα..

Το συμπερασμα της συζητησης σε μια φραση.

February 25, 2010, 07:03:00 PMReply #698

Offline nmwisima

« Reply #698 on: February 25, 2010, 07:03:00 PM »

Επεσες με σεντάν?

February 25, 2010, 07:20:40 PMReply #699

Offline Basilmx5

« Reply #699 on: February 25, 2010, 07:20:40 PM »

Επεσες με σεντάν?
Εσυ μωρη νυφιτσα.... :llol: :llol: :llol: :llol: μη χασεις...

February 25, 2010, 07:23:01 PMReply #700

Offline haris_nc

« Reply #700 on: February 25, 2010, 07:23:01 PM »

Επεσες με σεντάν?
Εσυ μωρη νυφιτσα.... :llol: :llol: :llol: :llol: μη χασεις...

Που τα βρισκεις και τα λες.....

February 25, 2010, 08:06:10 PMReply #701

Offline option-D

« Reply #701 on: February 25, 2010, 08:06:10 PM »

Επεσες με σεντάν?

:llol:
Με πρόλαβες..
Το σεντάν είναι τρόπος πεσίματος.. Σαν να λέμε "με το πλάι"..
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

February 25, 2010, 08:34:51 PMReply #702

Offline nmwisima

« Reply #702 on: February 25, 2010, 08:34:51 PM »
Εσυ μωρη νυφιτσα....

????????????????????????

February 25, 2010, 08:51:18 PMReply #703

Offline haris_nc

« Reply #703 on: February 25, 2010, 08:51:18 PM »
Εσυ μωρη νυφιτσα....

????????????????????????

Xaxaxaxaxa δεν  παιζεσαι σημερα....

February 25, 2010, 08:58:06 PMReply #704

Offline Ξάδελφος

« Reply #704 on: February 25, 2010, 08:58:06 PM »
Διαβαζω ολα τα παραπανω και ειλικρινα δε μπορω να πιστεψω αυτα που διαβαζω..Κι εγω εχω οδηγησει μηχαναρες, μηχανες, μηχανακια,καρελακια, σκουτερακια μεχρι σολεξακι με τη μηχανη στον μπροστα τροχο...Επισης εχω κανει απειρα χιλιομετρα με αμαξι,φορτηγα και πουλμαν,βυτια και πυροσβεστικα, πολλα περισοτερα απο τους περισσοτερους ,λογω δουλειας και λογω κεφιου.
Δε θα δηλωσω μηχανοβιος ,ουτε αυτοκινητοβιος...θα δηλωσω ανθρωπος...
Με εχει τσακισει αυτοκινητο ,καθως εγω οδηγουσα μεγαλο σκουτερ με στολη μποτες και κρανος αλλα εχω καταστρεψει αμαξι για να αποφυγω μηχανη που λογω ταχυτητας εφυγε στ αντιθετο ρευμα. Ε και ? και λοιπον...ποιος ειναι ρε ο καθενας απο εμας που θα κρινει αν πρεπει να σακατεψει η να παρει τη ζωη ενος δικυκλιστη εμμεσα ακομη κι αν αυτος ειναι ο πιο μαλακας του δρομου και οδηγει  με αμανικο χωρις κρανος. Οταν δω αυτους τους μαλακες,τους ανευθυνους τους χαρους τους καμικαζι τους 666 με τα δικυκλα...ναι προσπαθω να τους προστατεψω απ τη βλακεια τους και να μη σακατευθουν ή σκοτωθουν.δε θα κανω σφηνα μπροστα τους ,δε θα στριψω αν δε σιγουρευτω οτι ο βλακας με το παπι δε θα κανει σφηνα,οχι για να μη γινει στραβη στο μωρο μου,στα καμπανελια μου τ αμαξι αν το σπασω,θα ξανακανω 2 δουλειες και θα παρω αλλο,ο ανθρωπος να μην τσακιστει.οποιος εχει οδηγησει δικυκλο και δε λεω αυτους που το οδηγουν αναγκαστικα για να μην καψουν πολυ βενζινη με τ αμαξι,προσεχει οταν ανεβει στ αμαξι το συνανθρωπο που ειναι εκτεθιμενος(Αχιλ διορθωσε με αν εκανα ορθογραφικο)και μπορει να σακατευτει ή να πεθανει.Ποιος απο εμας εχει το δικαιωμα να κρινει αν ο αλλος δικαιουται ή οχι να σακατευτει ή σκοτωθει απλα επειδη ειναι ανευθυνος.Δε σκοτωνεις καποιον απλα αν βαλεις πρωτη και τον παρεις απο κατω αλλα ακομη κι αν ενω μπορεις να τον προφυλαξεις απ τη μαλακια του,εσυ πισω απ την ασφαλεια του ενος τονου + μωρου σου  αδιαφορεις.Δε θιγω καποιον προσωπικα .Απλα την επομενη φορα που καποιος θελει αδιαφορωντας..να αποδωσει δικαιοσυνη ασ σκεφτει ποτι ο μαλακας πανω στο δικυκλο,ειναι γιος,πατερας ,αδερφος καποιου ισως και δικος μας..