Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#5]  (Read 209547 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

February 25, 2010, 03:09:26 PMReply #675

Offline Manolis

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
« Reply #675 on: February 25, 2010, 03:09:26 PM »
Εγώ δεν πήγα καν... :Ρ

Eσυ,οσο ασχοληθηκες με το shift ασχοληθηκες.-

Τώρα θα ασχοληθεί και με το Caps Lock  :P

February 25, 2010, 03:12:30 PMReply #676

Offline haris_nc

« Reply #676 on: February 25, 2010, 03:12:30 PM »

Τώρα θα ασχοληθεί και με το Caps Lock  :P

Μπα πως και απο εδω εσυ?Τελειωσες με τις ξανθιες?  :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

February 25, 2010, 03:13:04 PMReply #677

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #677 on: February 25, 2010, 03:13:04 PM »

Τώρα θα ασχοληθεί και με το Caps Lock  :P
Kαι εγω πρεπει να ασχοληθω με το merge και το split (η α-plit αν εισαι απλυτος) για να μαζευω αυτα που μοιραζεις απο εδω και απο εκει !!!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

February 25, 2010, 03:34:46 PMReply #678

Offline Basilmx5

« Reply #678 on: February 25, 2010, 03:34:46 PM »
Γιατι ο Βασιλης ειναι κουλος..... :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel:
:llol: :llol: :exaclty:
Ρε αντε αποδω... ρε... χανοι...

February 25, 2010, 03:40:09 PMReply #679

Offline haris_nc

« Reply #679 on: February 25, 2010, 03:40:09 PM »
Γιατι ο Βασιλης ειναι κουλος..... :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel:

Η μαλλον δεν εισαι κουλος...εισαι κουλομαρια (α ρε Μανο,θεικη η κουλομαρια)!!!!!

February 25, 2010, 03:51:43 PMReply #680

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #680 on: February 25, 2010, 03:51:43 PM »
....και αλλους τους τα κατεβαζεις.

:???:
Kί εσένα σ' αρέσει αυτό, ε;

:gay:

:llol: :moutza:

Εισαι και φαινεσαι.. :gay:.. :P νανανανανα........ :girlie:
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

February 25, 2010, 05:02:05 PMReply #681

Offline option-D

« Reply #681 on: February 25, 2010, 05:02:05 PM »
Τόσα ποστ κι ασχολείστε με μια μαυρίλα σε ένα κομμάτι πλαστικό.. Κανείς δεν ρωτάει όμως τί έγινε με το μηχανάκι.. Λογικά αυτό είναι λάστιχο.. Έπεσε το μηχανάκι; Χτύπησε ο οδηγός;
Περαστικά για τον προφυλακτήρα, δεν είναι τίποτα.. Φεύγει πανεύκολα..

Εγώ έχω μόνιμο καημό με τα μηχανάκια, επειδή είμαι κι εγώ οδηγός δικύκλων (διαφόρων μεγεθών) μην τους κλείσω το δρόμο ή χίλια δυο που θα βάλουν τον οδηγό τους σε κίνδυνο..
Ακόμα και λάθος να έκανε, σκέψου οτι είναι μόνιμα εκτεθειμένος.. Για να οδηγείς στην πόλη πρέπει να είσαι καμικάζι για να αποφύγεις ταρίφες που σταματάνε μές στη μέση για να φορτώσουν κόσμο (εννοείται χωρίς αλάρμ κι οι πόρτες να ανοίγουν χύμα - είχα φάει μια φορά μία στη μούρη), βιαστικούς που πετάνε τη μούρη απο τα στοπ για να μπουν στο δρόμο, πεζούς που περνάνε απέναντι ανάμεσα από τα σταματημένα οχήματα κι άλλα που αν οδηγάς καταλαβαίνεις μόνο.. Όταν πλησιάζεις/ σε πλησιάζει μηχανάκι κράτα πάντα μια πισινή για τυχόν μακακία του..
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

February 25, 2010, 05:13:20 PMReply #682

Offline haris_nc

« Reply #682 on: February 25, 2010, 05:13:20 PM »
Μανο να τους προσεχαμε αλλα οι πιο πολλοι οδηγουν σα ζωα,ουτε κοκκινο,ουτε στοπ,ουτε φλας,πανε αναποδα οποτε γουσταρουνε,οσο για τον οδηγο ας μην εκανε τη μ@λ@κι@ και εστριβε οποτε του κ@υλωνε να μην επεφτε πανω στο Βασιλη.

Εγω απο οσο εχω καταλαβει μονο το 30-40% οδηγουν σωστα και φορανε κρανος,ολοι οι αλλοι...κουκουρουκου,για να μη πω ποσοι δεν εχουν διπλωματα/ασφαλεια/αδεια κτλ.

February 25, 2010, 05:20:35 PMReply #683

Offline option-D

« Reply #683 on: February 25, 2010, 05:20:35 PM »
Δεν πάω να σου παρουσιάσω το μηχανάκι ως άγιο μέσο μεταφοράς..
Εσύ έχεις μίσος όμως μέσα σου.. Δεν είναι καλό αυτό..
Το μόνο που ξέρω είναι οτι αν είχες οδηγήσει ποτέ μηχανάκι/μηχανή (και δεν εννοώ στις διακοπές για να πας στην παραλία, όπου εκεί είναι και χειρότερο) θα μπορούσες να καταλάβεις έστω και λίγο..
Το τελευταίο δεν το λέω αποκλειστικά για σένα..
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

February 25, 2010, 05:25:05 PMReply #684

Offline nmwisima

« Reply #684 on: February 25, 2010, 05:25:05 PM »

honey???

February 25, 2010, 05:25:26 PMReply #685

Offline haris_nc

« Reply #685 on: February 25, 2010, 05:25:26 PM »
Mανο κανενα μισος δεν εχω και εχω και φιλους που εχουν μηχανακια/μηχανες,αλλα οταν δε σεβεσαι εσυ τον εαυτο σου που οδηγας το μηχανακι γιατι να σε σεβαστω εγω?

Για να μη σου πω για τα αλλα ΖΩΑ που βαζουν πανω στο μηχανακι τα παιδια τους χωρις κρανος χωρις τιποτα,και πολλες φορες οχι μονο ενα παιδι(αλλο τοσο ΖΩΑ ειναι και οσοι βαζουν τα παιδια τους στο καθισμα του συνοδηγου).

February 25, 2010, 05:28:47 PMReply #686

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #686 on: February 25, 2010, 05:28:47 PM »
please να μην εξελιχθεί αυτό σε μηχανές vs αυτοκίνητα

όλοι μας κάνουμε λάθη στο δρόμο...ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω...
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

February 25, 2010, 05:35:32 PMReply #687

Offline Konstantinos

« Reply #687 on: February 25, 2010, 05:35:32 PM »
Εχώ δέχομαι ότι οι μηχανόβιοι είναι μια ευπαθής ομάδα οδηγών. Και εγώ λαμβάνω τα μέτρα μου όταν βλέπω μηχανάκια δίπλα μου, προσπαθώ να τους διευκολύνω κολλώντας στο μπροστινό μου στο φανάρι κτλ αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το πόσο επικίνδυνοι γίνονται και οι ίδιοι έτσι...πόσες φορές έχουν σπάσει καθρέπτες για να προχωρήσουν μισό μέτρο στο φανάρι έχοντας κάνει 300 σφήνες στο μεταξύ λες και τα αμάξια πρέπει να πετάξουν σπό τους δρόμους... Μην πω πόσες φορές με έχουν παρασύρει μηχανές στο πεζοδρόμιο όταν πηγαίνω στη δουλειά μου στο κέντρο και με βρίζουν και από πάνω. Δεν πρόκειται για εμπάθεια και μίσος αλλά για μια περίεργη νοοτροπία! Και τις φορές που τα μηχανάκια δεν είναι στο πεζοδρόμιο για να κόψουν δρόμο, αλλά κινούνται όπως ορίζει ο ΚΟΚ στο δρόμο ρισκάρουν τη ζωή τους επειδή σε περίπτωση ατυχήματος ο έρμος ο οδηγός αυτοκινήτου βρίσκει το μπελά του και αυτό πιστεύουν ότι τους παράχει μια ασυλιά! Όπως αντιλαμβάνομαι στη περίπτωση του Βασίλη η ζημιά έγινε με ελάχιστα χιλιόμετρα έως μηδενικα :????: Δεν έχω οδηγήσει μηχανάκι ποτέ αλλά αν οδηγούσα θα πήγαινα με σύνεση. Μερικές φορές πάνε γυρεύοντας και οι ίδιοι. Εξαιρούνατι οι οδηγοί ντιλίβερι που η πίεση και μόνο του χρόνου και ο φόρτος της δουλειάς τους αναγκάζει να πετάξουν με το μηχανάκι και να περάσουν μέχρι και στοπ και φανάρια.Εκεί είμαι περισσότερο επιεικής. Αλλά αυτές τις σφήνες, ειδικά από παπάκια χωρίς καθρέπτες ::- δεν μπόρεσα να τις καταλάβω ποτέ  :btp: όντως :D
🔰 2007 Mazda Mx-5 1.8 NC1 Roadster
☘️2012 Alfa Romeo Giulietta 940 1.4TB

February 25, 2010, 05:38:09 PMReply #688

Offline plokamhs

• 300 km/h
  • Total likes: 0
  • You know it will always just be me...
« Reply #688 on: February 25, 2010, 05:38:09 PM »
Μανο σαν και σενα νιωθω και εγω.Οταν βλεπω μηχανακι κατω,ειτε του επεσε στο φαναρι ειτε τρακαρε ειτε οτιδηποτε,σφηγκεται η καρδια μου...Και εχεις απολυτο δικιο σε αυτο---->
Το μόνο που ξέρω είναι οτι αν είχες οδηγήσει ποτέ μηχανάκι/μηχανή (και δεν εννοώ στις διακοπές για να πας στην παραλία, όπου εκεί είναι και χειρότερο) θα μπορούσες να καταλάβεις έστω και λίγο..

Αν καποιος δεν εχει οδηγησει μηχανη,δυσκολα καταφερνει να μαντεψει την επομενη τους κινηση(γιατι τις περισσοτερες φορες αυτο χρειαζεται,ετσι δεν ειναι?)
Απλα οταν βλεπεις τον αλλον σε ενα παπι χωρις κρανος και με το αμανικο,να κανει σφηνες και να στριβει παντου χωρις φλας εχοντας το σκεπτικο "Ελα μωρε!Μηχανακι εχω,δεν ενοχλω κανεναν ενω στριβω!" ,διαμορφωνεις μια γενικοτερη αποψη για το ειδος των μοτοσυκλετιστων...Το θεμα ειναι να μην οδηγουμε επιθετικα στο δρομο,ειτε ειμαστε με μηχανη ειτε με αυτοκινητο...

February 25, 2010, 05:40:23 PMReply #689

Offline nmwisima

« Reply #689 on: February 25, 2010, 05:40:23 PM »
please να μην εξελιχθεί αυτό σε μηχανές vs αυτοκίνητα

όλοι μας κάνουμε λάθη στο δρόμο...ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω...

Για σένα Βασιλάκη μου μπαλέτο!!!!