Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#5]  (Read 209742 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

February 11, 2010, 10:45:09 AMReply #360

Offline nmwisima

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
« Reply #360 on: February 11, 2010, 10:45:09 AM »
είπα ότι θέλω να ανοίξω γενικώς, με ό,τι κάτσει

Σαβουροανοιχτής :llol: :llol:

February 11, 2010, 10:54:44 AMReply #361

Offline dimsabas

« Reply #361 on: February 11, 2010, 10:54:44 AM »
Περα απο την πλακα Δασκαλε με συγκλονισες με την συμμετοχη σου.
Δεν σε εχω ξαναδει προθυμο να παραβρεθεις σε συναντηση εκτος πιστας. :good:

Μα αφού μου υποσχεθήκατε ανοίγματα... έστω και μετά το πέρας της βόλτας. Περιμένω πώς και πώς να ξανανοίξω με τον Λιάκο, με τον οποίο πηγαίναμε κόπιες παλιότερα, αλλά και τον Βαγγέλη από τη Χαλκίδα. Δεν πιστεύω να μην έρθει... έτσι κι αλλιώς, πιο λίγη ώρα θα κάνει εκείνος παρά εγώ από τη Βουλιαγμένη... :exaclty:

February 11, 2010, 11:37:09 AMReply #362

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #362 on: February 11, 2010, 11:37:09 AM »
Οταν λεω να το συντηρησω εννοω να πηγαινω παντου με αυτο και οχι να το εχω μονο για βολτα και ξ3κ@!703@. :yeah:
Διοτι δεν νομιζω ετσι να ευχαριστιεσαι ενα αυτοκινητο.

Λεώ δε κάνει το RX-7 για κάθε μέρα και για μετακινήσεις εντός πόλης...
(Προσωπική άποψη)

Δεν αντιλεγω και συμφωνω με αυτα που γραψατε, αλλα εγω θελω να ευχαριστιεμαι την καθε μου μετακινηση με το αυτοκινητο ειτε ειναι απλη βολτα ειτε ας πουμε περασμα απο το κεντρο της Αθηνας σε ωρα αιχμης(πως το ευχαριστιεσαι θα μου πεις)....και μονο που ειμαι μεσα στο αυτοκινητο που γουσταρω το απολαμβανω ...
.
Ελπιζω να γινομαι αντιληπτος. ;)
Ναι γινεσαι αντιληπτος...Ακομα δεν εχεις μαθει να εκτιμας την χρηση του αυτοκινητου. Θα μεγαλωσεις και θα οδηγησεις, τοτε απλα θα καταλαβεις ;) Ετσι και αλλιως και εγω τωρα τελευταια αρχισα να το αντιλαμβανομαι πληρως.
Αν γινομουν αντιληπτος δεν θα εγραφες οτι εγραψες..........Αν και δεν μπορεις να καταλαβεις πιστευω διοτι οποτε μιλας για το ΜΧ5 δεν λες και τα καλυτερα οποτε δεν εχεις το αυτοκινητο που πραγματικα γουσταρεις!
Οδηγαω καθημερινα τα τελευταια 7 χρονια και εχω οδηγησει αρκετα αυτοκινητα που μπορουν να σε συγκινησουν αλλα το ΜΧ5 το γουσταρα απο μικρο παιδι.
Για την ακριβεια απο τοτε που ειχα δει ενα λευκο ΜΚ1 σε ενα βενζιναδικο στα μεσα τις δεκαετιας του '90 και απλα πωρωθηκα μαζι του.
.
.
Καταλαβες?

Υ.Σ. Βλεπω ποτε οτι δεν χανεις ευκαιρια να με κοντραρεις!
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

February 11, 2010, 11:56:27 AMReply #363

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #363 on: February 11, 2010, 11:56:27 AM »
Αυτη ειναι η διαφορα μας βλεπεις το ΜΧ σαν αυτοκινητο ενω εγω σαν ενα παιχνιδι μου, δεν εχω την αναγκη να το χρησιμοποιω καθημερινα αλλα το χρησιμοποιω οταν εγω γουσταρω, εκει λοιπον ειναι που μπορω και το εκτιμαω, το οτι επισης μπορω να κρινω το αμαξι που χρησιμοποιω και να εκτιμησω τα θετικα και τα αρνητικα του σημαινει οτι εχω μια λογικη κριση. Επισης οπως πολυ σωστα εγραψες γουσταρες το ΜΧ5 επειδη το ειχες δει σε ενα βενζιναδικο, εγω αρχισα να γουσταρω το ΜΧ5 οταν οδηγουσα στα 17μου ενα ΜΚ1 που κλεβαμε απο την μανα ενος φιλου μου και γυρνουσαμε βολτα "ανοιχτοι" στην Αγ.Παρασκευη και καναμε διαδρομες στον Υμηττο. Εως τοτε το θεωρουσα μια μ@λ@κι@ και μιση, ενα διθεσιο αμαξι για ψωνακια.Προφανως λοιπον δεν πηρα κατι που ειχα δει σε ενα βενζιναδικο και μου αρεσε, αλλα πηρα αυτο που ηξερα οτι θα μου αρεσει. Επισης δεν αγορασα καμπριο, ουτε γκομενοπαγιδα. Οπως επισης δεν αγορασα κατι γρηγορο και γνωριζω οτι δεν αγορασα το απολυτο σπορ αυτοκινητο.
Εσυ κατάλαβες ???

Και οχι δεν ψαχνω ευκαιρια για να σε κοντραρω, αν το ηθελα θα πιανομουν απο καθε κουβεντα σου, απλα κοβω ενα κομματι του ενθουσιασμου σου.Αυτο δεν νομιζω να ειναι κακο. Αν καποιον θελω να τον κοντραρω το κανω με ανοιχτό και τελειως απροκάλυπτο τροπο.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

February 11, 2010, 12:24:21 PMReply #364

Offline Ξάδελφος

« Reply #364 on: February 11, 2010, 12:24:21 PM »
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v42u6szRm4U[/youtube]

February 11, 2010, 12:31:50 PMReply #365

Offline option-D

« Reply #365 on: February 11, 2010, 12:31:50 PM »
Ο Γιώργος έμαθε πώς βάζουν βίντεο κι οι mods πήραν φόρα και τα 'στειλαν όλα αδιάβαστα..  :llol:
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

February 11, 2010, 12:32:39 PMReply #366

Offline mx5mk1

« Reply #366 on: February 11, 2010, 12:32:39 PM »
Σκ@τ@ αντιπαράθεση γίνεται.

Αν υπήρχε μεγαλύτερη οικονομική άνεση:
Από την μια ο "παιχνιδιάρης¨ θα είχε τουλάχιστον ένα 350z ή porsce ή Lotus ή... (λέμε τώρα) και από την άλλη ο Λεώ θα είχε κάτι ανάλογο...

February 11, 2010, 12:32:51 PMReply #367

Offline spoumi

« Reply #367 on: February 11, 2010, 12:32:51 PM »
H άποψη του καθενός είναι προσωπικό του δικαίωμα.Από κει και πέρα δεν καταλαβαίνω τον λόγο ή την ανάγκη μερικών να συμφωνούν και οι υπόλοιποι με τη γνώμη τους.Άλλοι θα συμφωνήσουν και άλλοι θα διαφωνίσουν.Αν όλοι είχαμε την ίδια γνώμη θα υπήρχε ένα φόρουμ και όλα τα ποστ θα ήταν της μορφής "+1".
Δεν υπάρχει λόγος "κόντρας".
MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia

February 11, 2010, 12:45:02 PMReply #368

emilmx

• Guest
« Reply #368 on: February 11, 2010, 12:45:02 PM »

Από την μια ο "παιχνιδιάρης¨ θα είχε τουλάχιστον ένα 350z ή porsce ή Lotus ή... (λέμε τώρα) και από την άλλη ο Λεώ θα είχε κάτι ανάλογο...

+1000

February 11, 2010, 12:54:13 PMReply #369

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #369 on: February 11, 2010, 12:54:13 PM »

RX7fd και το πιστευω ακραδαντα διοτι τρια αμαξια απο την παιδικη μου ηλικια με εχουν γοητευσει τοσο, παντα υπηρχαν οι συγκρισεις οπως ειναι φυσικο με αλλα πιο ακριβα και ο προβληματισμος αλλα δεν αλλαξοπιστησα ποτε.Τωρα αν μπω σε ενα αυτοκινητο που δεν μου αρεσει τοσο εμφανισιακα αλλα μου χαρισει ενα μονιμο και τεραστιο χαμογελο....τοτε το συζηταμε.
RX7-MX5 και ο ΚΙΤ για τους δικους του λογους(βεβαια ποτε δεν θα προσπαθουσα να το αποκτισω).  :tease:
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

February 11, 2010, 12:56:04 PMReply #370

Offline Ξάδελφος

« Reply #370 on: February 11, 2010, 12:56:04 PM »
Ο Γιώργος έμαθε πώς βάζουν βίντεο κι οι mods πήραν φόρα και τα 'στειλαν όλα αδιάβαστα..  :llol:
Τωρα θα μου μαθεις να βαζω και φωτο!!!.

February 11, 2010, 01:02:55 PMReply #371

Offline SchumiMx5

« Reply #371 on: February 11, 2010, 01:02:55 PM »
Το γνωρίζεται ότι ο KITT υπάρχει επί ελληνικού εδάφουε ε? :exaclty: Ιδιοκτήτης ένα παιδί από το detroitcruiser...
The Greek KITT

greek kitt sto synergeio
:hello:

February 11, 2010, 01:08:28 PMReply #372

Offline option-D

« Reply #372 on: February 11, 2010, 01:08:28 PM »
Εμένα μου άρεσε ο Ψιτ, ο ιππότης της λακούβας!  :llol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nuz5eQgFGh0[/youtube]
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

February 11, 2010, 01:10:14 PMReply #373

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #373 on: February 11, 2010, 01:10:14 PM »

Αρα δεν λεμε κατι διαφορετικο αυτη την στιγμη, δεν ειπα οτι απεκτησα το ονειρο οπως λεει ο Λεωνιδας, λεω με απλα λογια πως γνωριζω τι εχω, οπως επισης θα γνωριζα τι εχω αν ειχα ενα 350Ζ η ενα Elise η ακομα και το απολυτο για μενα GT-R (γιατι ακομα και για αυτο, οταν πλεον θα μαθαινα την λειτουργια του θα μιλουσα οπως μιλαω τωρα για το ΜΧ). Βεβαια η κουβεντα δεν ξεκινησε απο εκει και θεωρω οτι λαθος εχει καταληξει εδω, δεν μιλαμε για το τι αμαξι θα ηθελε να εχει ο καθενας, ουτε για το τι αμαξια εχουμε, μιλησαμε για το σωστο τροπο χρησης ενος αυτοκινητου και για το πως μπορει να χαρει ο καθενας αυτα που διαθετει.
Εξηγω απλα οτι ενα RX7 η ενα σπορ αυτοκινητο δεν το χαιρεται καποιος στην διαδρομη για το περιπτερο και δεν υπαρχει λογος να εξαντλει τα περιορισμενα χλμ που αντεχει ενας τετοιος κινητηρας σε τετοιες διαδρομες. Ανωφελο ειναι επισης να εχει καποιος ενα σπορ αυτοκινητο και να το χρησιμοποιει για να πηγαινει για σκι βαζοντας του Spikes και αλυσιδες. Εξηγω οτι το καθε αμαξι δεν ειναι για την καθε στιγμη και για την καθε μετακινηση, αυτο δεν μπορει να καταλαβει ο Λεωνιδας, οπως επισης δεν μπορει να καταλαβει και το ορο "ειδικο" αυτοκινητο, το ΜΧ δεν ειναι ενα "ειδικο" αυτοκινητο, ειναι απλα ενα αμαξι με ιδιαιτεροτητες.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

February 11, 2010, 02:59:32 PMReply #374

Offline dimsabas

« Reply #374 on: February 11, 2010, 02:59:32 PM »
Ο Λεωνίδας στην Αγία Μαρίνα σε 3 χρόνια από τώρα... :tease: :tease: :tease: :tease:
350Z @ Ag. Marina Drift