!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (196/302) > >>

emilmx:
σαφώς και έκανα δήλωση κλοπής με ακριβείς στοιχεία όπως αντίστοιχα σήμερα έκανα δήλωση ότι μου το γύρισαν στο ίδιο ακριβός σιμό που το είχα αφήσει

και απέτισα απο τη σύμφαση η να έρθουν να πάρουν τουλάχιστον αποτυπώματα η να τους το πάω εγώ
η απάντηση ήταν θα σε πάρει τηλ η σήμανση αύριο το πρωί  :police:

εγώ δεν το έχω ακουμπήσει ακόμα πέρα απο την κλειδαριά
(να επιβεβαιώσω οτι είναι σπασμένη και δεν το παράτησα πουθενά στο μεθύσι μου επάνω) :oops:

αυτό το έχω πάθει με το αυτοκίνητο πήγαινα για ποτό και μετά δεν το έβρισκα η με πήγαιναν σπίτι
την άλλη μέρα ξεκινούσε ένας μαραθώνιος να βρω το αμάξι που το είχα παρκάρει :angel:

εμένα δύστυχος δεν μου άλλαξαν λάδια μπούζι αλυσίδα γρανάζια  μπροστινό τροχό και πίσω τακάκια που χρειάζεται  :punish: :punish:

όσο για της επιδόσεις του παρά τα 115 κυβικά του με τα βίας περνά τα 80-85 χλμ/ωρα σε μεγάλη κατηφόρα   :oops:

emilmx:

--- Quote from: dimsabas;214566 ---Πολύ καλή τιμή Αιμίλιε, ειδικά για όποιον με Μκ2 τρακάρει και θέλει να βάλει φτηνά αερόσακους και να τσιμπήσει και το σωστό τιμονάκι. Λύσε μου όπως την απορία. Τι εννοείς ότι το αυτοκίνητο έγινε 2;
--- End quote ---

δεδομένο οτι εγώ μετακομίζω πειρεα μετά το καλοκαίρι οπου δεν υπάρχει παρκινκ 
δεν θέλω να αφήνω το αμάξι εκτεθειμένο στο δρόμο γιατί πολύ άπλα σε μερικές μέρες δεν θα το ξαναβρώ
ο χαρακτήρας του έγινε σκληροπυρηνικός με μπακετ και ζώνες 6 σημείων ρολ μπαρ να έχετε κάποια στιγμή
τη βενζινα να ξεπερνα τα 1,70€/1λιτρο στα χανια και η καταναλοση του ξεπερνα τα 25λ/100χιλ
την ανάρτηση δεν την λες και άνετη
το mazda θα κλειδωθεί σε γκαράζ κάπου στη γλυφάδα και θα βγαίνει όταν έχω χρόνο για παιχνίδια και βόλτα
γιαυτό αγοραστικέ ένα φιατ πάντα να κάνει τα πάντα και να μην στεναχωριέμαι άμα δεν βρίσκω παρκιν στων πειρεα

Basilmx5:

--- Quote from: emilmx on March 08, 2010, 04:58:31 PM ---δεδομένο οτι εγώ μετακομίζω πειρεα μετά το καλοκαίρι...

--- End quote ---
:o :o Θα αφησεις την ωραια Κρητη?
Με το καλο να ερθεις λοιπον....

emilmx:

--- Quote from: Basilmx5 on March 08, 2010, 05:03:11 PM ---
--- Quote from: emilmx on March 08, 2010, 04:58:31 PM ---δεδομένο οτι εγώ μετακομίζω πειρεα μετά το καλοκαίρι...

--- End quote ---
:o :o Θα αφησεις την ωραια Κρητη?
Με το καλο να ερθεις λοιπον....

--- End quote ---

δες αυτο

--- Quote from: emilmx on February 08, 2010, 02:08:36 PM ---κερνάω ολο το φόρουμ  :guns: :guns: :guns: :guns:

από σήμερα έχετε το δικαίωμα να με φωνάζετε.....................κοπρίτη..... :angel: :angel:

διορίστηκα στο τζανειο νοσοκομείο  :tease: :tease: :tease: :tease:

--- End quote ---

pooru ni san:
Σιδεροκέφαλος  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version