!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
george 1323:
Κ γιατι τα βγαζεις τα κλειδια απο τον διακοπτη,μιση ωρα πεδευοταν το παιδι να το βαλει μπροστα το ρημαδι σου...... :llol: :llol:
emilmx:
--- Quote from: george 1323 on March 08, 2010, 03:31:25 PM ---Ρε αιμιλιε σου εχω πει να κοψεις τις ουσιες αφου βλεπεις οτι σε χαλανε........ :axe: :llol: :llol: :hilarious:
--- End quote ---
να της κόψετε εσείς δεν φτάνουν για όλους :coolio: :coolio:
οχι Βασιλη έκανα μερικά τηλ το σαββατο σε μερικούς φίλους αν δουν ακούσουν τίποτα να με ενημερώσουν
αλλα να σου πω την αλιθεια εγώ το είχα ξεγράψει ηδύ
σε οπίων το είπα μετά μου είπαν δεν πεζή αυτό το πράγμα
Basilmx5:
Πως δεν σου αφησε κ κανενα σημειωμα στο τελος λεγοντας σου ισως ποσο πολυ σευχαριστει που του εδωσες το παπι, αλλα ταυτοχρονα με τιποτα παρατηρησεις για το στησιμο του, ισως να το προτιμα με πιο λεπτες ροδες για μεγαλυτερη επιταχυνση, να του κανεις σερβις γιατι κατι ακουσε κλπ... :llol: :llol: :llol:
Τελος καλο ολα καλα...
VasmaV:
Κοίτα υπάρχουν κάποια ενδεχόμενα
1) τίποτα πιτσιρικια το πήραν για να κάνουν βόλτα....παλιά παίζανε και στην Αθήνα πολύ αυτά
2) κάποιοι το πήραν για να κάνουν μια συγκεκριμένη "δουλειά" και το επέστρεψαν....καλά έκανες που δήλωσες κλοπή και να αναφέρεις τις ακριβείς ώρες/ημερομηνίες που δεν το είχες στην κατοχή σου....για να αποφύγεις τυχόν μπερδέματα σε περίπτωση που χρησιμοποιήθηκε το παπί σε κάποια παράνομη δραστηριότητα
Εγώ στη θέση σου πάντως και χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, θα πήγαινα στην αστυνομία άμεσα....
Ξάδελφος:
--- Quote from: Basilmx5 on March 08, 2010, 03:56:42 PM ---Πως δεν σου αφησε κ κανενα σημειωμα στο τελος λεγοντας σου ισως ποσο πολυ σευχαριστει που του εδωσες το παπι, αλλα ταυτοχρονα με τιποτα παρατηρησεις για το στησιμο του, ισως να το προτιμα με πιο λεπτες ροδες για μεγαλυτερη επιταχυνση, να του κανεις σερβις γιατι κατι ακουσε κλπ... :llol: :llol: :llol:
Τελος καλο ολα καλα...
--- End quote ---
Κανεις πλακα αλλα εχει συμβει....Κλεψαν του γειτονα το παπι,του το γυρισαν μετα απο 2 μερες.Του χαν σπασει την κλειδαρια του τιμονιου τον πυρρο,ο διακοπτης ηταν αθικτος και το παπι σ αριστη κατασταση ...και.....
Του χαν γρασαρει αλυσιδα,ειχαν ρυθμισει πισω το ταμπουρο και..ειχαν αλλαξει και οπως εμαθε κατοπιν ... μπουζι,λαδια,τακακια μπροστα κι εναν καθρεπτη που χε σπασει ο ιδιος ο γειτονας!!!.
Τ αφησαν σημειωμα,οτι ζητα συγγνωμη που το κλεψε αλλα ηταν φανταρος βγηκε εξοδουχος αργα μετα απο πολλες μερες μεσα, εχασε το τελευταιο κτελ για Λαμια και επρεπε ν ανεβει παση θυσια,δεν ειχε λεφτα για ταξι... κλπ κλπ και σαν ανταποδωση για την ταραχη ,του χε κανει σερβις και ειχε βαλει κατω απ τη σελα και την αποδειξη αγορας των αναλωσιμων!!!. :coolio:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version