!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
nmwisima:
Ειλικρινά δεν μπορώ ούτε να υποψιαστώ για ποιο λόγο μας έβαλες αυτό το βίντεο?
Λάθος φόρουμ? Λάθος copy-paste?
Basilmx5:
--- Quote from: nmwisima on March 08, 2010, 03:13:43 PM ---Ειλικρινά δεν μπορώ ούτε να υποψιαστώ για ποιο λόγο μας έβαλες αυτό το βίντεο?
Λάθος φόρουμ? Λάθος copy-paste?
--- End quote ---
Σταματα ρε συ, αφησε το παιδι ησυχο.. :llol:
Ενω τα δικα σου ολα ειναι σχετικα με το φορουμ? :P :P
emilmx:
--- Quote from: XrhstosZ on March 07, 2010, 05:08:46 PM ---Σοκαριστικη η τιμη της βενζινης.... 1.48 :/ εβαλα 40ε και ισα ισα που ανεβηκε ο δεικτης... παλια το φουλαρα με τοσο :-( :-(
--- End quote ---
45λιτρα 80€ εγώ να δεις σοκ που έπαθα
την παρασκευή το βραδύ περίπου στης 2,00 μετά τα μεσάνυχτα γύρισα από τη δουλεία
παρκάρω την πάπια και πάω με φίλο στα μπουζούκια οπός συνηθίζουμε εδω και ένα μίνα τώρα κάθε π-σ-κ
γύρισα κατά της 4-5 δεν παρατήρησα τίποτα στην πιλοτή της πολυκατοικίας
ΠΡΩΤΟ σοκ: το Σάββατο το απόγευμα κατεβαίνω κατά της 5 να πάω στη δουλεία και ψάχνω την πάπια .....πουθενά
έβγαλε φτερά και έφυγε
αφού κατέβασα οτι ευαγγέλιο ήξερα μπήκα στο αμάξι να πάω να κάνω δήλωση για κλοπή στην ασφάλισα
ΔΕΥΤΕΡΟ σοκ: δεν είχα σταγόνα βενζίνα (είχα να μπω στο αμάξι από όταν γύρισα από Αθηνά 22/2)
ΤΡΙΤΟ σοκ: βενζινάδικο 1,75€ η 100ρα 45 λίτρα /80€ (αυτό πόνεσε περισσότερο από την απόλυα της πάπιας)
πάω στην ασφάλισα κάνω δήλωση και φτάνω στην δουλεία με 1 ώρα καθυστέρηση όλα καλά ευτυχώς το βραδύ δεν είχε απρόοπτα
μετά τη δουλεία επιβάλετε να γλεντήσουμε στα μπουζούκια την απόλυα
γυρνώντας στο σπίτι κατά της 5,30 βλέπω το παπί ακριβώς εκεί που το είχα αφήσει 24ωρες πριν :zalistika: :zalistika:
πάω από πάνω το κοιτώ καλά καλά δεν το πίστεψα
μπα λέω μεθυσμένος είμαι και ονειρεύομαι πάω για ύπνο
την Κυριακή το πρωί που ξύπνησα να πάω στη δούλη (είχα ειδή ξεχάσει ότι μου γρύσανε το Κλεμμένο μηχανάκι μου) το βλέπω τρίβω τα μάτια μου να ξυπνήσω και πάω από πάνω
το μόνο που λείπε ήταν η βενζίνα 1-2€
δεν το έσπασαν δεν του έκαναν άλλη ζημία όλα καλά λιπών
ευχαριστώ λυπών τον κλεφτή που μου πύρε το μηχανάκι έκανε τη δουλεία του και μου το γύρισε αλώβητο
την άλλη φόρα ζήτα μου τα κλειδιά 45€ κάνουν οι κλειδαριές (όχι δεν της άλλαξα έκανα πατέντα με διακόπτι
george 1323:
Ρε αιμιλιε σου εχω πει να κοψεις τις ουσιες αφου βλεπεις οτι σε χαλανε........ :axe: :llol: :llol: :hilarious:
Basilmx5:
Βρε μηπως εχεις διπλη προσωπικοτητα? πλακα στη πλακα τα συνηθιζετε αυτα εκει στη κρητη?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version