!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
Ξάδελφος:
--- Quote from: jSkyline on March 04, 2010, 07:06:06 PM ---.Ξεχνατε οτι ολα τα νομισματα εχουν δυο οψεις...Οσο για αυτο που αναφερει καπου ο Γιωργος για αμαξια της μαμας κτλ εγω το χαρακτηριζω ως κομπλεξισμο, που καποιες φορες εχω και εγω οταν βλεπω κατι μαλακισμενα με τα τζιπακια των γονιων τους να σκαρφαλωνουν σε πεζοδρομια ομως και αυτο ειναι καλυτερο απο το να το παραταγε για 5 λεπτα κλεινοντας ενα δρομο...
--- End quote ---
Η μαμα μου εχει δυο αμαξια το ενα της το αγορασα εγω.Αν καποιες φορες εχεις κομπλεξισμο μη το γενικευεις ισως να μην τον εχουν ολοι και καποιος να θιχτει,εγω δε θιγομαι ειμαι κομπλεξικος και γουσταρω.
Οσο αθλιο ειναι να παρατησει καποιος το αυτοκινητο για 5 λεπτα κλεινοντας ενα δρομο αλλο τοσο αθλιο ειναι να το σκαρφαλωσεις σ ενα πεζο-δρομιο και να αναγκασεις τους πεζους να περπατουν στο δρομο με οποιο κινδυνο για τη σωματικη τους ακεραιοτητα.Εγω αν δε μπορω να παρκαρω παω 2-3-4 χιλιομετρα παρακατω που μπορω να παρκαρω και γυριζω με τα ποδια.
Οι μπατσοι-αστυφυλακες-χωροφυλακες-μπασκινες-οργανα της ταξης ή οπως τους λεει ο καθενας,απλα μ αφηνουν αδιαφορο.
Αν καναν σωστα τη δουλεια τους θα χαν κερδισει το σεβασμο και δε θα υπηρχαν και τα γκετο που ελεγε παραπανω ο μικρος.
Το να κολλησεις ενα αυτοκολλητο που βγαινει με νερο σε καποιον που υιοθετει αντικοινωνικη συμπεριφορα,ισως ειναι και λειτουργημα απο το οτι να φωναξεις τους μπατσους-οργανα της ταξης.Ειμαι υπερ του σωφρονισμου και κατα της τιμωριας...
spoumi:
Ο καθένας έχει την άποψή του.Και οι δύο πλευρές μίλησαν.Από κει και πέρα το φόρουμ δεν είναι ο καλύτερος τόπος για να το συζητήσουμε περισσότερο.Κανείς δεν θα πείσει τον άλλον έτσι έυκολα απο το φόρουμ.
Οπότε καλύτερα να σταματήσει εδώ η συζήτηση.
nmwisima:
Σπύρο, δεν θέλει κανείς να πείσει κανέναν. Συζητάμε για ένα ζήτημα που έμμεσα (αν όχι άμεσα) έχει σχέση με το αυτοκίνητο.
Συζητάμε (σε μεγάλο βαθμό) πολιτισμένα και σίγουρα υπάρχει καλή διάθεση από όλους.
Η κουβέντα είναι, όπως είπε και ο Διονύσης υγιής και επικοδομητική.
Οπότε προς τι η παρέμβαση με μπλε γράμματα; Τα φόρα είναι για να ανταλλάσουμε απόψεις.
Και ο Γιάννης είναι μοντερέιτορ και συμμετέχει στην κουβέντα κανονικά (πριν δυο ποστ) ποιος αποφασίζει πότε μια κουβέντα συζητήθηκε αρκετά και πότε όχι; (Δεν είναι προσωπική επίθεση φυσικά και ελπίζω να μην το πάρεις ως τέτοια)
Στο θέμα μας τώρα, φυσικά Γιάννη υπάρχουν πάντα δυο όψεις και πάντα υπάρχουν ακραία παραδείγματα και εξαιρέσεις. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο τύπος που έδειρε τον άλλο και αυτός (εσύ ή εγώ) που έχουμε παρκάρει μ@λ@κωδώς 2-3 φορές από ανάγκη.
Προφανώς επίσης η λύση δεν ειναι αυτή που ανέφερε ο Μάνος Οπτιον Ντι. Το να σπάσεις το αμάξι του άλλου ξεπερνάει τα δικά μου όρια, και στα μάτια μου ειναι εξίσου λάθος με την αρχική άποψη του Μάνου Πλοκάμη. Άλλωστε, ο ίδιος ο Ντι, όταν βρήκε το αμάξι του με κλειδί γρατζουνισμένο θυμωσε και στενοχωρήθηκε πολύ. Εγώ αυτό σκέφτομαι όταν μου ρχεται να πατήσω πάνω στο καπό του κάθε πίπα που κλείνει μια διάβαση. Θεωρώ ότι η καταστροφή δεν ειναι η λύση.
Το αυτό πιστευω και για το ξύλο. Θέλω και προσπαθώ να εξαντλώ πάντα (εκτός απ όταν κυριαρχεί ο χαλασμένος θηροειδής μου) τα περιθώρια του διαλόγου. Απλά δεν έχω πρόβλημα και αν αυτά ξεπεραστουν.
Με όλα τα παραπάνω κατά νου, το να βάζεις ένα αυτοκόλλητο που θέλει λίγη προσπάθεια για να ξεκολλήσει θεωρώ ότι είναι μια καλή λύση με χιούμορ.
Το αυτοκόλλητο ειναι γενικά (γιατί πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις)
-Καλύτερο από το να μην κάνεις τίποτα.
-Καλύτερο από το να κάνεις ακρότητες.
-Πρακτικότερο από το να καλέσεις την αστυνομία (που δεν έχει δυναμικό να ασχοληθεί).
-Εξυπνότερο από το να φτύσεις.
-Βολικότερο από το να πλακωθείς.
Κυρίως όμως, πείτε με ρομαντικό, αλλά πραγματικά θεωρώ ότι το 85% όσων βρουν αυτοκόλλητο τέτοιο βγάζοντάς το θα σκεφτεί λογικά ότι "ίσως έκανα λάθος" και θα σκεφτεί διπλά την επόμενη φορά.
plokamhs:
Εισαι οντως ρομαντικος.Καθενας απο οσους εχουν εστω και λιγη συνειδηση δε θα παρκαρει παρανομα σε διαβαση ή σε ραμπα ή οπουδηποτε αν δεν υπαρχει λογος.Και βεβαια δεν πρεπει να ξεχναμε την περιπτωση λαθους καθως μπορει να μην εχεις δει οτι η θεση προοριζεται για αναπηρο π.χ. Ναι κι εγω θα ειχα ενα ηλιθιο χαμογελο αν μου κολλουσαν ενα τετοιο αυτοκολλητο και θα ελεγα "ωχ μ@λ@κι@ εκανα" αλλα και παλι εξακολουθει να ειναι υβριστικο και να παραβιαζει την ιδιοκτησια μου.
Παρεπιπτοντως ειναι οντως εκνευριστικο να χρησιμοποιουν το νεαρο της ηλικιας σου ως μεσο πειθους.Επιθεση στο ηθος(ή το κυρος εν προκειμενω) του πομπου ονομαζεται και χρησιμοποιειται ως τρικακι απο πολιτικους κυριως :)
Οσο για τα οργανα της ταξεως,υπαρχουν πλειστα παραδειγματα που αποδεικνυνουν πως υπαρχουν ακομα σωστοι αστυνομικοι.Αλλωστε μεγαλωσα σε οικογενεια αστυνομικων και τα γνωριζω εκ των εσω :exaclty:
Οπως τα λαμπρα παραδειγματα δε φτανουν ωστε να χαρακτηρισουμε το επαγγελμα/λειτουργημα "άγιο",ετσι και τα κατακαθια δεν πρεπει να χαρακτηριζουν ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους.Δυστυχως ή ευτυχως ειναι μην πεσεις στην περιπτωση :oops:
spoumi:
Παρακολουθώ την συζήτηση από την αρχή της και βλέπω πώς εξελίσεται και γι'αυτό λέω ότι λέω.
Πιστεύω ότι γενικά είστε κατάλληλοι να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση χωρίς να ξεφύγετε.Είναι στο χέρι σας.
Απλά να μην ξεφύγει. ;)
Τα μαύρα γράμματα σου κάνουν?Αν θέλεις άλλο χρωματάκι πες μου..Παίζει και το ροζ.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version