!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (173/302) > >>

plokamhs:
Δεν στην ειπα για την πηγη!Απλα επειδη ετυχε να το διαβασω προχθες αυτο το αρθρο,την ανεφερα για να υπαρχει.
Και οχι δεν ειναι τυχαιο που δεν εχεις παρκαρει σε διαβαση ή σε ραμπα αναπήρων ή πανω στο κεφαλοσκαλο του σπιτιου μου,γιατι εχεις συνειδηση τη στιγμη που ο συγκεκριμενος τυπος δεν ειχε.Και ο πανθηρας των δρομων ομως,δειχνει ποσο απολιτιστος ειναι παιρνοντας το νομο στα χερια του.Και η τροχαια δε νομιζω να μην εμφανιζεται!Ερχεται παντα(το πότε ερχεται ειναι αλλο θεμα)!
Αν ερχοταν ο γερανος να του μαζεψει το "εργαλειο" του και αναγκαζοταν να σκασει ενα καρο λεφτα και να μεινει χωρις πινακιδες για ενα διαστημα,ειναι σιγουρο πως την επομενη φορα που θα εψαχνε να παρκαρει θα το σκεφτοταν 2 φορες πριν το βαλει καπου παρανομα...
Ενω με το αυτοκολλητακι ο αλλος ΚΑΙ μαλακας εγινε ΚΑΙ ξυλο εφαγε ΚΑΙ την επομενη φορα ο τυπος θα παρκαρει ξανα οπου του καβλ@σε1

nmwisima:

--- Quote from: plokamhs on March 04, 2010, 04:02:32 PM ---αυτο με το αυτοκολλητο ειναι λυση που θα χηρσιμοποιουσε ενας homo erectus.Αν ο αλλος δειχνει ποσο Ελληναρας ειναι παρκαροντας οπου και οπως θελει,παρε τηλ. την τροχαια να ερθει να τον μαζεψει.Οταν παιρνεις το νομο στα χερια σου και αγγιζεις εστω ξενη ιδιοκτησια,πρεπει να εισαι ετοιμος να φας τις μπουφλες σου και να το κανεις και γαργαρα...Σε καμμια περιπτωση δεν δικαιολογω τους καταστηματαρχες και τον φραπεδομαγκα που εδειραν τον wannabe ακτιβιστη,αλλα δεν ειχε κανενα δικαιωμα να κολλησει το αυτοκολλητο στο αυτοκινητο του αλλου. Οταν ερχεται ο Πακιστανος και σου κανει Μ@%Ν1 το αυτοκινητο δεν νευριαζεις?Οχι τοσο γιατι σε γεμισε σαπουναδες και λασπες,αλλα γιατι ειναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ το αυτοκινητο και αν δεν θες εσυ δεν το αγγιζει ΚΑΝΕΝΑΣ.
--- End quote ---

Δεν βγαίνω όμως να τον κάνω τόπι στο ξύλο τον Πακιστανό...

Το ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ είναι μια πολύ καλή λύση, με χιούμορ, για να πάρεις θέση. ΔΕΝ καταστρέφει ΚΑΜΙΑ περιουρία (στις οδηγίες του σάιτ λέει ρητά να μην το κολάμε σε επιφάνειες με χρώμα, αλλά μόνο σε τζάμι) και ταλαιπωρεί τον σταρχιδιστή για να το βγάλει όπως του αξίζει.
Επ ουδενί δεν δικαιολογεί χειροδικία.

Δηλαδή 19χρονε Μάνο είσαι υπερ του να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας; Διότι αναφέρεις ότι αφού του άγγιξε την περιουσία δικαιολογημένα τον έδειρε. Κι αν ήμουν εγώ που κόλλησα το αυτοκόλλητο και εσύ ο ιδιοκτήτης και έτρωγες και ξύλο δεν θα έπρεπε να πάω δικαστήριο;;; Θα ήμουν δικαιολογημένος να σε στείλω στο νοσοκομείο????

Ειναι και κάτι άλλο, κάποιοι δεν θέλουμε να γινόμαστε με το παραμικρό ρουφιάνοι και να φωνάζουμε τα μπατσάκια (που τις άλλες ώρες τους βρίζουμε).
Καταλαβαίνεις τι λέω; Δεν μπορεί τη Δευτέρα να τους πετάω μολότοφ και την Τρίτη να τους φωνάζω να γράψουν κάποιον. Ρουφιανιλίκι άλλωστε χορτάσαμε στην κατοχή, πότισε το χώμα, δεν χρειάζεται άλλο.

Basilmx5:

--- Quote from: nmwisima on March 04, 2010, 12:53:09 PM ---Mήπως έχει κανείς κάτι πιο σκοτεινό που να φαίνεται λιγότερο και να έχει λίγες περισσότερες ανταναλάσεις παρακαλω??? :moutza: :moutza: :moutza:

--- End quote ---
no comment....

--- Quote from: nmwisima on March 04, 2010, 04:49:25 PM ---ΔΕΝ καταστρέφει ΚΑΜΙΑ περιουρία

--- End quote ---
οχι καμία..(εδω εχει comment)

nmwisima:

--- Quote from: Basilmx5 on March 04, 2010, 05:31:10 PM ---
--- Quote from: nmwisima on March 04, 2010, 12:53:09 PM ---Mήπως έχει κανείς κάτι πιο σκοτεινό που να φαίνεται λιγότερο και να έχει λίγες περισσότερες ανταναλάσεις παρακαλω??? :moutza: :moutza: :moutza:

--- End quote ---
no comment....

--- Quote from: nmwisima on March 04, 2010, 04:49:25 PM ---ΔΕΝ καταστρέφει ΚΑΜΙΑ περιουρία

--- End quote ---
οχι καμία..(εδω εχει comment)
--- End quote ---

Είναι λάθη βιασύνης και το επιπεδό σου ειναι τόσο χαμηλό ώστε να σχολιάσεις. >:a ;D

Ξάδελφος:

--- Quote from: plokamhs on March 04, 2010, 04:02:32 PM ---αυτο με το αυτοκολλητο ειναι λυση που θα χηρσιμοποιουσε ενας homo erectus.Αν ο αλλος δειχνει ποσο Ελληναρας ειναι παρκαροντας οπου και οπως θελει,παρε τηλ. την τροχαια να ερθει να τον μαζεψει.Οταν παιρνεις το νομο στα χερια σου και αγγιζεις εστω ξενη ιδιοκτησια,πρεπει να εισαι ετοιμος να φας τις μπουφλες σου και να το κανεις και γαργαρα...Σε καμμια περιπτωση δεν δικαιολογω τους καταστηματαρχες και τον φραπεδομαγκα που εδειραν τον wannabe ακτιβιστη,αλλα δεν ειχε κανενα δικαιωμα να κολλησει το αυτοκολλητο στο αυτοκινητο του αλλου. Οταν ερχεται ο Πακιστανος και σου κανει Μ@%Ν1 το αυτοκινητο δεν νευριαζεις?Οχι τοσο γιατι σε γεμισε σαπουναδες και λασπες,αλλα γιατι ειναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ το αυτοκινητο και αν δεν θες εσυ δεν το αγγιζει ΚΑΝΕΝΑΣ.
--- End quote ---

To να κολλησεις ενα αυτοκολλητο στο τζαμι του αθλιου που με τροπο φασιστικο στερει απο μενα και τους συνανθρωπους μου το απλο δικαιωμα του να περπατω στο πεζοδρομιο  και να περνω τη διαβαση μ ασφαλεια,πιστευω ειναι το λιγοτερο που μπορεις να κανεις..
O wanabe ακτιβιστης oπως τον αποκαλεις ειχε τα καμπανελια να κολλησει το αυτοκολλητο,στου wanabe μαγκα με τ αμαξι αγορασμενο απ τη μαμα τυπα.
Ηοmo erectus ειναι ο μαλακας που επειδη εχει μικρο πουλι και δε μπορει να ριξει γκομενα παρκαρει τ αμαξι διπλα στο φραπε του ακομη κι αν εκει ειναι η ραμπα του αναπηρου.Homo erectus ειναι το εκαστοτε μ@λ@κισμενο που συμπασχει το γελοιο τυπα που μαζι με αλλους 10 δειραν ενα παλικαρακι επειδη του κολλησε αυτοκολλητακι στο ηλιθια παρκαρισμενο τουτουνι του.
Δε μουκανει ο μαυρος    μεταναστης στο φαναρι, ισως ειναι κι απ το Μπαγκλαντες,μουνι τ αμαξι γιατι απλα,ευγενικα του αρνουμαι την υπηρεσια και φευγει...
Την επομενη φορα ο ακτιβιστης που ειχε τα καμπανελια να κολλησει τ αυτοκολλητο,ας μαζεψει παρακατω καμια δεκαρια αλλους ακτιβιστες,εγω προσφερομαι,κι ας κουνηθει ο καθε μαγκακος απ τη φραπετερια να τον δειρει.
19χρονε Μανο,με δικαιωμα ψηφου,χαιρομαι που οι σκαρτες  ιδεες μου ειναι διαφορετικες απ τις δικες σου. :clap:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version