!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
Basilmx5:
Saldale εδω θα χαθει... βαλτο καπου αλλου ειναι κριμα, ή ανοιξε τοπικ για προφυλακτηρες για nc.
emilmx:
--- Quote from: option-D on March 03, 2010, 06:30:22 PM ---Μα ρε συ, κάνεις σαν να μην καταλαβαίνεις.. Με τέτοιο όνομα και τέτοιο αυτοκίνητο, δίνοντάς σου ο χορηγός Τ1R σε ρίχνει πολύ.. Και κυρίως ρίχνει και την ίδια του τη φήμη ως χορηγός..
Τόσο πολύ έξω έπεσε η ΤΟΥΟ πια...
Για κάψιμο μια χαρά είναι.. Κι εγώ θα τα δεχόμουν αν ήταν τσάμπα.. Προς το παρόν με τσάμπα βολεύομαι με οποιοδήποτε λάστιχο :hello:
--- End quote ---
Μανο σε κατάλαβα αλλα μαλών εσύ δεν παρακολουθεις αρκετά τους αγώνες drift
η TOYO κάνει χοριγια T1R σε αυτα τα καλα ονοματα (4 λαστιχα σε καθε αγωνα) και το ξέρω απο 1 χέρι μιας και στο ηράκλειο που έγινε ένας αγώνας hdc άλλαζα τα λάστιχα σε αυτούς με το λάστιχα μου
υ.γ. δεν νομίζω να έχει πρόβλημα πρόσφυσης το 245/30/18 που φέρανε
gr8:
Formula 1 - "Motores" - 30"
:trelgel:
simkoz:
Σοβαρά τώρα F1 που θα δούμε φέτος;;;;;;;
jSkyline:
H μπορντο κουκουλα μου αρεσει πολυ ειδικα σε μαυρο, λευκο και κυριως ασημι ΜΧ5...Αλλα σε πρασινο ΜΚ2 ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ!!! Πριν απο λιγο ειδα ενα τετοιο, δεν ξερω αν το εχει δει και ο Γιαννης (Houzik) γιατι αυτο το "πραγμα" ηταν παρκαρισμενο πολυ κοντα στο αμαξι του.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version