!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (164/302) > >>

mx5mk1:

--- Quote from: nmwisima on March 02, 2010, 11:40:32 PM ---
--- Quote from: dimsabas on March 02, 2010, 11:16:11 PM ---Κρίμα γιατί μου αρέτει πολύ. Θα πάω να το δοκιμάσω, δεν έχω τίποτα να χάσω... :please: :please:

--- End quote ---

Αμπο πορτογκάλια;;;;

--- End quote ---

:trelgel:

option-D:

--- Quote from: dimsabas on March 02, 2010, 10:03:19 PM ---Μέγιστος κάφτης είναι σινεμά με την κοπέλα του και εν μέσω της ταινίας, ανταλλάσσει μαζί μου μηνύματα στο κινητό για το αν χωράω στο Rev της Sparco... :llol: :llol:

--- End quote ---

Μην του πεις τίποτα αυτού του ανθρώπου  :-\
Κι αφού το έφερε η κουβέντα, όσοι περιμένετε το Νησί των Καταραμένων να είναι μια δυνατή ταινία και δεν το έχετε δει ακόμα, να μην το δείτε.. Μόνο στο τέλος τα δίνει όλα, αντίθετα με τις περισσότερες ταινίες που στο τέλος είναι μάπα.. Πολύ μέτρια γενικά..

george 1323:

--- Quote from: option-D on March 03, 2010, 09:05:53 AM ---
--- Quote from: dimsabas on March 02, 2010, 10:03:19 PM ---Μέγιστος κάφτης είναι σινεμά με την κοπέλα του και εν μέσω της ταινίας, ανταλλάσσει μαζί μου μηνύματα στο κινητό για το αν χωράω στο Rev της Sparco... :llol: :llol:

--- End quote ---

Μην του πεις τίποτα αυτού του ανθρώπου  :-\
Κι αφού το έφερε η κουβέντα, όσοι περιμένετε το Νησί των Καταραμένων να είναι μια δυνατή ταινία και δεν το έχετε δει ακόμα, να μην το δείτε.. Μόνο στο τέλος τα δίνει όλα, αντίθετα με τις περισσότερες ταινίες που στο τέλος είναι μάπα.. Πολύ μέτρια γενικά..

--- End quote ---
Μια μαλ@κια κ μιση το εργο........ :axe:

saldale:
Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να μπεί σε NC.  :-\
Είναι για NC2....

simkoz:

--- Quote from: saldale on March 03, 2010, 04:04:09 PM ---Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να μπεί σε NC.  :-\
Είναι για NC2....

--- End quote ---

Γαμάτοοοοο. Μαιλάκι δεν του έστειλες?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version