!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
nmwisima:
Σαμπα, βλέπεις ότι δεν έχω σχολιάσει τίποτα από αυτά που έχεις κάνει το ΣΚ στο πρωην υπέροχο αμάξι σου.
Μην παίζεις με την τύχη σου όμως.
dimsabas:
Κινητή εγκυκλοπαίδεια... :llol: :llol:
--- Quote from: Ξάδελφος on March 01, 2010, 11:04:52 PM ---Καπο απο το καπ με το σημα της μυθικης Λοτους βρισκοταν ο κινητηρας κατασκευασμενος απο τη μυθικη Ισουζου. Ετριζε αλλα πηγαινε κι εστριβε σφαιρα. Πολυ μ αρεσει. Χαρακτηριστικα του ποσο καλοσχεδιασμενο ηταν...τα ημιαξονια ειχαν ακριβως το ιδιο μηκος και βαρος ωστε να μην εχει θεμα ροπης/ασταθειας κατα την επιταχυνση.
--- End quote ---
--- Quote from: Ξάδελφος on March 01, 2010, 10:52:43 PM ---Με την αφαιρεση της αλουμινενιας μπαρας και με το γεμισμα του προφυλακτηρα με πολυουρεθανη πιθανον ν ανεβαζεις και το ποσοστο απορροφησης της ενεργειας σε περιπτωση συγκρουσης απο πισω .Με πολυουρεθανη ηταν οι προφυλακτηρες στα τελευταια φορντ σιερα και ειχαν παρει και βραβειο για την συμβολη τους στην αυξηση παθητικη ασφαλεια τ αυτοκινητου.
--- End quote ---
dimsabas:
--- Quote from: nmwisima on March 01, 2010, 11:57:55 PM ---
--- Quote from: dimsabas on March 01, 2010, 10:11:48 PM ---Τσέκαρε, αλλά πες μου αν σου κόστισε 10 ευρώ... :nod: :nod: :nod:
--- End quote ---
Δε σε πιάνουμε πουθενά όμως.
Και μάλιστα έχεις ενοχλητικό εξυπνακίστικο ύφος.
Σου λέει ο Σίμος για να σε βοηθήσει και του απαντάς με εξυπνάδα. Κρίμα είναι.
Μας είπε ο γιατρός να σου λεμε Ναι γιατί η πάθησή σου είναι ανίατη, αγκαλιάσαμε την ανοησία σου με το ελάφρωμα,
αλλά μη μας τρελάνεις! Όποτε πάμε με τα νερά σου και αντί να σε δουλεύουμε σου μιλάμε σοβαρά για ελαφρωμα,
θυμάσαι και μας λες τα λεφτά.
--- End quote ---
Όσο και να γλείφεις, δε σε κάνουν μοδεράτορα... :P :P :P :P :P :P :P :P :P
nmwisima:
--- Quote from: dimsabas on March 01, 2010, 10:49:56 PM ---εγώ νηστεύω οπότε θα φάω ορφανά
--- End quote ---
nmwisima:
--- Quote from: Vroutos on March 02, 2010, 02:49:15 AM ---το μόνο που με χαλάει είναι ότι δε βγαίνει 15αρα η rota.. Αχιλλέα te37 έχουμε??
--- End quote ---
Bγαίνει σε 15άρα, απλή Grid, όχι Drift.
http://www.jdmbits.com/2010/02/new-arrival-rota-grid-15x7-bronze.html
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version