!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
dimsabas:
Τελικά σαν Τζένη Μπότση είχες δηλωθεί ή σαν Στράτος Τζώρτζογλου; :llol: :llol: :llol:
nmwisima:
--- Quote from: Ξάδελφος on March 01, 2010, 09:34:51 PM ---
--- Quote from: nmwisima on March 01, 2010, 09:30:56 PM ---Παιδιά συγγνώμη να ρωτήσω κάτι?
Στην παρουσίαση του Βασίλη, έβαλα μια φωτοσοπιά για να γελάσουμε και μου απάντησε με άλλη μια.
Οκ, ειναι οφτόπικ (τα χουμε ξαναπει για τις παρουσιασεις, δεν ειναι τεχνικά άρθρα), αλλά είχαν πλάκα.
Καλώς ή κακώς, έφαγα λίγο χρόνο για να το φτιάξω και άλλο λίγο φαντάζομαι ο Βασίλης.
Καλως να μεταφερθούν αν ενοχλούν τοσο πολύ, αλλά το να σβηστούν είναι λίγο άσχημο ρε παιδιά.
(υ.γ. Καταλαβαίνω ότι ειναι μανούρα για τους μοντ να μετακινούν συνεχώς, αλλά νομίζω ότι γίνεται ήδη προσπάθεια από τα μέλη να μειωθούν τα οφτόπικ)
--- End quote ---
Τι εχουμε θεμα παλι?.
--- End quote ---
Δεν έχουμε κανένα θέμα Γιώργο. Μια μ@λ@κιουλ@ είχα φτιάξει άνευ αξίας. Αλλά έφαγα λίγο χρόνο για να ευθυμίσουμε και θεωρώ άδικο το να σβηστεί τελείως. Αυτό. Τίποτε παραπάνω, τίποτα πιο σημαντικό. Είμαι βέβαιος ότι έγινε εκ παραδρομής.
simkoz:
--- Quote from: VasmaV on March 01, 2010, 04:08:08 PM ---τα image tags
παίζουν έτσι
[αimg] [/αimg]
Με το ακόλουθο κάνεις resize ;)
[αimg width=800] [/αimg]
YG
βγάλε τα 'α' από τα tags
--- End quote ---
Κάντο κάπου sticky αυτό να μείνει γιατί είναι χρήσιμο νομίζω και θα χαθεί στο Μπλα-Μπλα
Ξάδελφος:
@Dimsaba .Στρατος Τζορτζογλου ειχα πει να με γραψουν αλλα το ειδαν σαν ειρωνια και δε με δεχτηκαν.σεβαστο.
@ Αχιλλεα...Δεν ειπα οτι εγινε κατι αλλα ρε φιλε ολο αυτο το βρισκω πολυ παιδιαστικο να το κανουμε...δεν τα γραφω για να θιξω κανεναν κι ας χρησιμοποιω γλωσσα αλμυρη.Στα σβυσαν... οκ σκασιλα τους(μοντερειτορς), σκασιλα σου.Αν κατσουμε να ψαχνουμε τι και πως χανουμε την ουσια.Ο καθενας κανει τη δουλεια του ,οι μοντερειτορς αυτο που πρεπει και εμεις το κεφι μας την παρεα μας.Δεν τους αρεσει η συμπεριφορα η τα γραφομενα καποιου,πραττουν αναλογα,δε μας αρεσει... αποχωρουμε.Γιατι μου τα σβυσατε και μπλα μπλα μπλα,τα βρισκω περριτα..Χαλαμε τις καρδιες μας διχως λογο.Αν κανω καπου λαθος συγχωρεστε με.
Manolis:
--- Quote from: nmwisima on March 01, 2010, 09:43:00 PM --- Αλλά έφαγα λίγο χρόνο για να ευθυμίσουμε
--- End quote ---
Ευθυμήσουμε
Eίσαι και παπ@ρας που δεν είδες ότι το ποστ σου είναι εκεί και κανένας δεν στο πείραξε είσαι και ανορθόγραφος
Κεφτέ!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version